Кебапчета зацвърчаха на Бузлуджа за гладни социалисти

БСП отбелязва 125-ата годишнина от основаването си със събор
Обновена: 30 юли 2016 11:55 | 30 юли 2016 09:20, Александър Попов
141
Кебапчета зацвърчаха на Бузлуджа за гладни социалисти
Снимка: Булфото, архив

Днес Българската социалистическа партия ще отбележи 125-ата годишнина от основаването си. Очакват се хиляди активисти и симпатизанти да се събират на Бузлуджа.

Част от тях вече са там, като това са предимно хора, които са спали на палатки или хотели в околността. Естествено, най-ранобудни са търговците, които вече са запалили скарите и очакват изгладнели социалисти.

Тази сутрин започна туристически поход от паркинга под връх Шипка до "Историческа поляна" на връх Бузлуджа.

Очаква се кулминацията да настъпи след 10:30 часа, когато ще бъде открит националният събор на левицата под наслов "За България, която обичаме" с поднасяне на венци и цветя на барелефа "Основоположници на социалистическото движение", на Паметника на Хаджи Димитър и на Паметника на партизаните от Габровско-Севлиевския отряд.

Час по-късно се очаква лидерът на БСП Корнелия Нинова да даде началото на национален политически митинг.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Още по темата: бспБузлуджасъбор
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
0
 
2
 
! Отговори
Български офицер преди 6 години
САМО ТРЕПАНЕ на *** - до 9-то Червено коляно ..............!!!!
84
2
 
9
 
! Отговори
нн преди 7 години
Не кебапчета, а мозъците на шорошоидите зацвърчаха
83
4
 
7
 
! Отговори
ДЖАДАИ - БКП преди 7 години
Кебапчетата докараха Възродителен Процес и само концлагерски истории
82
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ха,ха,ха,като гледам тук каква злост се изсипва срещу комунистите- социалисти ще се скъсам от смях.Ама другари-господа,след като беше толкова лош този строй,защо всички се натискаха да влязат в редиците на БКП и само този,когото партийните ръководства отхвърляха,той не беше приет.И защо голяма част от днешните управляващи во главе с м-р председателя,председателя на НС и президента също са били членове на БКП.А сега,де,някой да ме обори ако може.
81
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не само социалистите са гладни.Над 2 милона българи гладуват,а властта им обещава светло бъдеще само да гласуват за нея.
80
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ДА ЖИВЕЕ КОМУНИЗМЪТ - НОВ СВЕТОВЕН РЕД!
79
13
 
15
 
! Отговори
ПЪРВАНАТА преди 7 години
СМЪРТ НА КОМУНИЗМА
78
30
 
20
 
! Отговори
ЦК на БКП преди 7 години
Гладни са защото са честни,а не крадливи ГЕРБЕРИ...
77
7
 
19
 
! Отговори
шат на п... главата преди 7 години
Те герберите не ядат кебапчета, ядат само хляб и лук. Шоросоидите са на духовна храна наречена пропаганда.
76
1
 
11
 
! Отговори
анонимна. преди 7 години
Сашко, не всички са гладни. И ти няма да си там -където си на работа в момента.Това е нормално за всички българи. не ми изтривай коментара.
75
18
 
31
 
! Отговори
11 преди 7 години
На тия галфoни кой им разрешава всяка година да о*ирaт планината?
74
8
 
23
 
! Отговори
бай Петко преди 7 години
Вие, "умни", "красиви", космати и брадати, цяла година ли бяхте гладни да получавате по 50 лв на ДЕН да дрънкате тенджери и *** за да свалите едно неудобно за б.б. законно избрано правителство, след като б.б. си с.а на ината и без да чете предложението да състави правителство го даде на левицата. После се усети...кой ми ср.а в гащите ...и почна . А как се държеше в НС. Като му се припуши и айде под строй всички навън от плен. зала. Това ли е отговорен политик или само фалшив напомпен имидж?
73
17
 
29
 
! Отговори
TOP SECRET преди 7 години
Комунистическите пропагандни празненства трябва да се Забранят със Закон , понеже всичко това беше до 1989 година на Тодор Живковия БКП
72
11
 
18
 
! Отговори
До Иван преди 7 години
Не забравяй ,че по руските земи чак до северът им,са живяли само прабългари.А от Масква нагоре северни народи,Германи или така наречените Викинги.Интересно от къде ли са дошли Руснаците.Руси/светли/ са наричали Северняците.Не случайно 80% от Руските царе са били все германци.Руските историци от къде вадят тази руска история,неподплътена с абсолютно нищо,на никого не е ясно.А тези на Бузлуджа ги оставете,тях би ги оставил и Апостола,защото би ги нарекъл родоотстъпници,и чуждопоклонници. ***.
71
0
 
2
 
! Отговори
ставри преди 7 години
До Анонимен74Много си грамотен.
70
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
То само с кебапчета може да ги прилъжат
69
18
 
25
 
! Отговори
Иван преди 7 години
На всеки интелигентен човек е ясно , че върви масирана проруска пропаганда от всички медии . Има цели медии , които открито застават на руски позиции . БАН усилено мълчи и изопачава историята ни . Научно доказано е чрез ДНК тестове , че ние не сме славяни или тюрки , а сме един народ със северна гърция и северна италия и разбира се македония . Но на нас продължава да се вменява вина , че сме предатели спрямо русия . На никого не дължим нищо . Всичко сме си платили че и в повече !!! Българи бъдете горди !!! Трябва да се оттървем от русия завинаги и да престанем да се поддаваме на хибридни дезин
68
8
 
15
 
! Отговори
SpaceX преди 7 години
На Станишев многи пиарски му се отразява съжителството с жената вамп , пиарката сменила осъденият първи шеф на ПЧБ за него . Това АЗ СЪМ БСП е нейно умотворение , гледам на другата статия се е изтапанчил пак пиарски пред пътния знак . Добре добре , поне от към реклама го дава професионално , но пак си остават същите червени ббоклуци .
67
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Бойкоако ще си подхвърляме семейни биографии,и моят баща се е върнал глухоням от боевете при драва,но като се поизлекувал - и хайдееее...в лагера. и от там нататък - заради вечните изселвания учех всеки 6 месеца в различно у-ще в добруджа. ама защо ли си говоря с комунист ?????????
66
10
 
12
 
! Отговори
Бойко преди 7 години
Също така нямам уважение към тези, които се подиграват на загиналия ми дядо през втората световна война.