На Борисов му свършват магиите. А ГЕРБ на тях разчита...

ГЕРБ нямат кандидат за президент, заяви Валери Жаблянов от БСП
24 авг 2016 09:30,
86
На Борисов му свършват магиите. А ГЕРБ на тях разчита...
Снимка: Bulgaria ON AIR

ГЕРБ нямат кандидат за президент и дори не знаят кой да е. Разчитат на магьосничеството на премиера, но на него му свършват магиите. От ръководството на ГЕРБ има приказки, които отлагат във времето отговора на въпроса, защо партията няма кадри.

Това коментира в "България сутрин" по Bulgaria ON AIR членът на Изпълнителното бюро на БСП Валери Жаблянов.

Той е категоричен, че "хората не желаят повече да виждат ГЕРБ във всичките му форми на власт", а чрез Росен Плевнелиев партията е доказала, че не може да издигне президент.

"Най-провалилият се президент е от ГЕРБ. Президент, който го държат за ухото на пресконференция, е голямо унижение за България", настоя Валери Жаблянов.

Гостът в студиото на Лора Инджова и Симеон Белев заяви, че никога не е имало гаранции за коалиция с АБВ, след като вчера стана ясно, че социалистите отказват да продължат разговорите с партията на Георги Първанов.

"За съжаление имаше някои непреодолими различия. БСП започна с голям компромис, за да се стигне изобщо до разговори. От АБВ подкрепяха правителството на Борисов година и половина, гласуваха за заема от 16 млрд. лева. БСП преглътна тези неща в името на по-широка подкрепа за нашия кандидат", обясни ситуацията Жаблянов.

Той увери, че изборите не могат да бъдат изтъргувани и продадени от БСП. По думите му партията е единствената опозиция в момента - "парламентарна и доказана".

Валери Жаблянов добави, че кандидатът за президент на БСП не е партиен кадър и няма как да има съмнения в това. "При избора на ген. Румен Радев сме заложили на човек от висшето държавно ръководство. Не би следвало да има съмнение в неговата патриотичност и отговорност към конституцията. Има представа как се изгражда стратегията на военните сили", каза още гостът на телевизията.

На въпрос дали ген. Радев не е достатъчно разпознаваем, социалистът отговори иронично, че не всички имат шанса на премиера Борисов да стоят постоянно пред камерите.

Жаблянов отказа да коментира бъдеща смяна на председателя на БСП при евентуален провал на изборите и подчерта, че от партията са направили всичко необходимо за пълна мобилизация и спечелване на вота.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
0
 
0
 
! Отговори
РОСЕН преди 7 години
До Анонимен: "ЧЕРВЕНИТЕ" ПАРИ СА ПРИ КОСТОВ И БОРИСОВ-НАЛИ ЗА ТОВА ГЛАСУВАХА ГЛАВОЧИТЕ ОТ СДС И ГЕРБ.ОНЯ, ЧЕРНИЯ ,С КАКВИ ПАРИ ВЪРТИ ТАМ НЯКАКВА ДАЛАВЕРА ЗА ИЗУЧАВАНЕ НА ОБЩЕСТВЕНОТО МНЕНИЕ. СЪЩО КАТО БИВШИТЕ ПРЕЗИДЕНТИ ,ДЕТО ИМАТ КАНЦЕЛАРИИ,СЕКРЕТАРКИ ,КОЛИ ,ОХРАНА И АЛА БАЛА.
72
0
 
0
 
! Отговори
ПЕТКОВ преди 7 години
До Анонимен: А,НА ВАС ЗАПОЧНАХА ДА ВИ ИЗЧЕЗВАТ КРАДЦИТЕ И ЛИКВИДАТОРИТЕ НА БЪЛГАРИЯ.СЕГА ЩЕ ВИ ПОСЛЕДВА СТРАХОТЕН ВТОРИ ШУТ В *** И ОТНОВО НА -СМЕТИЩЕТО.
71
0
 
0
 
! Отговори
Нено преди 7 години
Докато САЩ имат най-голямо доверие на ген.Бойко Борисов и Цв.Цветанов от всички българи живи в момента, ГЕРБ ще печели всичко и избори в т.ч.! За никакви магии на ген.Борисов не може да става дума! Каквито и глупости да плещи, медиите финансирани от американските фондации, ги превръщат в мъдрости и невиждани управленчески ходове, мамар те да дълбаят дъното на което ни докара това управление и то, в мирно време.
70
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
НИКОЙ НЕ ПЛЮЕ БСП- ТЕ САМИ СЕ РЕДЯТ.
69
1
 
6
 
! Отговори
фен на бсп преди 7 години
Свърши се тиквица! Свърши...
68
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А на вас ви поизмряха избирателите! Лека им пръст!Баба чака пред кабинета на кардиолога. Той излиза и пита:Ти си за ЕКГ, бабо, нали? Тя: Не, аз съм си за БСП!
67
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тези от ръководството на БСП толкова мразят Борисов, че не говорят какво ще направят, ако вземат властта, ами само ГЕРБ плюят. Чудят се какви гадости да изговорят за него. Не могат да се опрат на малкия пръст на Борисов и това ги влудява. И този път ГЕРБ ще ги отнесе, маюй за 13 или 14 път. Хората вече разбраха че комунист може само да краде и лъже , но не и да върши работа. Къде са 250 000 работни мескта, които Станишев обеща?Абсолютно е прав 75. Не го пускайте, само глупости ръси.
66
6
 
10
 
! Отговори
Към Пиарите на БьеСя преди 7 години
А бе, не го пращайте тоа с червената чугунена глава по талавизиите! Само ви излага, то не че вие не сте се окензали до ушите!
65
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не се коркайте те там горе са си едно и ще се разберат ако не са го направили ВЕЧЕ !
64
4
 
14
 
! Отговори
Павел преди 7 години
Толкова глупости на едно място не бях чел скоро. Всеки път, когато на някой от БСП му се дава ефирно време, започва да мирише на ако.
63
13
 
8
 
! Отговори
фен на бсп преди 7 години
До 67,Не си мъчи мозъчето за БСП! БСП е имало много преди теб и ще има много след теб! Кажете що го е срам вашия кандидат прецедент да се покаже!?
62
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Оставете инвестициите, оставете ала бала- Славчо ще е президент,стига с ББ- той е никой- все си е друго Жаблянов0 и сега като увеличат заплати и пенсии, глей ко ша са случи.
61
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Та тоз, па оня..вие прочетохте ли оная агенция какво рече- Славчо ще е президента, тъй че не се слагайте къде не ви е мястото, ББ ще бъде последен.
60
2
 
10
 
! Отговори
фен на бсп преди 7 години
20% спад на инвестициите и 30млрд. нови дългове! КОЙ ще плаща!?
59
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЖАБЛЯНОВ, НАЛИ СТЕ СОЦИАЛНА ПАРТИЯ- А СЕГА ЕДНА МАГИЯ НАПРАВЕТЕ МИН ЗАПЛАТИ 1000 ЛВ, МИН ПЕНСИИ 600 ЛВ И НЯМА ДА СЛЕЗИТЕ ОТ ВЛАСТ, ББ ЩЕ ВИ ДИША ПРАХА- ЧЕРВЕНАТА ОЛИГАРХИЯ СЛЕД НОВИЯТ ВЯТЪР НА ПРОМЕНИТЕ ДА РАЗВЪРЗВА КЕСИИТЕ И ДА РАЗДАВА МИЛИОНИТЕ СИ- ДА ЖИВЕЕ БСП, НЯМА ДА ВИ ПУСКАМЕ ДА ХОДИТЕ ОТ ВЛАСТТА. ВСИЧКИ СЕ СРАВНЯВАТЕ С ББ- ЗАЩО КОГАТО ЧЕРВЕНИТЕ ПАРИ НА ОЛИГАРХИЯТА СА У ВАС И ДЪПАСЕ- ХАЙДЕ ОСТАНЕТЕ СИ ЗДРАВЕ И СЕ БОРЕТЕ ЗА СОЦИАЛНОТО ИЗРАВНЯВАНЕ- БОГАТИТЕ ДАВАТ на бедните,
58
13
 
11
 
! Отговори
фен на бсп преди 7 години
Колко пари вземаха хората при Станишев и колко сега! То няма база за сравнение КОЙ от двамата е по-по-най! След 5 години герберастия народа е на ръба *** оцеляването...
57
5
 
10
 
! Отговори
ха ха преди 7 години
Валерка,гледай си у канчето и не се коси за Борисов ! Можеш само да му лъскаш обувките !
56
3
 
10
 
! Отговори
ГРЪБ преди 7 години
Това е така магиите на нашият лидер свършиха още 2013 като му биха шута! Обаче парите му НЕ...
55
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Чак червените дядовци го псуваха този в Сливен като им го спуснаха "парашутист" от софия.
54
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 58 . Ти си още по неграмотен , щом не разбираш , че така говори фуражката Радев , а не човека , който го е писал . Ама какво да очакваш от неграмотен червен *** .