Каракачанов към Местан: Ще настъпиш българска мина!

Твърди, че лидерът на ДОСТ иска да е посредник между нас и Турция
Обновена: 26 авг 2016 14:19 | 26 авг 2016 14:14,
46
Каракачанов към Местан: Ще настъпиш българска мина!
Снимка: архив, Булфото

Лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов излезе с остра позиция по повод "демонстративното посещение" на Лютви Местан при турския премиер Бинали Йълдъръм.

Според воеводата с тази си визита Местан се опитва да се превърне в траен посредник в отношенията на Турция и България.

Още по темата

"Местан отиде да раболепничи пред османския режим в Анкара и да подчертава, че той е неговият проводник в България", категоричен е Каракачанов.

Според него неслучайно лидерът на ДОСТ се е срещнал с премиера на Турция Йълдъръм, както и с лидера на националистическата партия Бахчели.

"Това ясно показва насочеността на новата партия на Местан – ислямизъм, османизъм и турски национализъм. Неслучайно заедно с Местан е скандалният ислямист Шабанали Ахмед", твърди Каракачанов.

Той напомни, че Местан години наред е определял себе си като либерал, а по-късно се жалвал, че е настъпил "руска мина".

"Всички като Местан трябва да  знаят, че ще настъпят българска мина, ако продължават с откровеното прокарване на чужди интереси. Местан е на прага на маргинализацията и явно разчита на подкрепа от страна на изселнически организации в Турция. Затова и Патриотичният фронт настоява да не се разкриват никакви избирателни секции в Турция за предстоящите избори", допълна лидерът на ВМРО.

Красимир Каракачанов, който е и кандидат за президент, отново призова политическите формации у нас да се разграничат от партии като ДПС, ДОСТ и НПСД, като не предприемат взаимодействия с тях за президентските избори.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма , защо да не допуснем , че А. Доган , Местан и Б.Б. работят в тясно взаимодействие .
33
2
 
1
 
! Отговори
няма преди 7 години
Войвода е, но на ВМРО - обединена.
32
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Съдбата на воеводите и при султана и при царя се изчерпва с въжето.
31
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Баш войвода май вече е настъпил мината съдейки по воя му.
30
5
 
7
 
! Отговори
Ф.С.В преди 7 години
Трябва да каже и същото за Борисов --не виждам разлика в "навеждането" пред Османската Импеврия -- ама там боли и не става- войводи сте когато имате жалък предател - а големият предател -- ваш работодател ( Борисов) -- си мълчите като македонски агнета -- НЕЩАСТНИЦИ !!!
29
3
 
3
 
! Отговори
гайбаньоориджинал преди 7 години
До БългаринаМислят си го защото англо-саксонската стратегия за ликвидация на плавославните народи работи в тяхна изгода.Ако Турция тръгне рязко срещу нас наистина ще допусне голяма грешка.Ориенталският манталитет е търпение търпение търпение...чакат да се стопим демографски и накрая само ще сменят знамената.Ама за да се сетиш за това се иска малко акълец а не патриотарско перчене.
28
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Каракачанов кат си такъв българин спонсорирахте ли филма Армаган долината на смъртта който се опитват да правят от 2013година
27
4
 
4
 
! Отговори
Turkis Force преди 7 години
Karakachanov...v prevod na bulgarski...cheren beglec! Tova prase s godini nared jivee na gurba na bulgarina! Zagladi koja..buzi i korem na bremenna jena! Div makedonski chopar..begay da pasesh ovce!
26
3
 
8
 
! Отговори
библиотекар преди 7 години
До Анонимен12 грешиш,истинското му име е каракочанов и когато става агент на ДС му сменяват името на каракачанов,щото каракочанов не звучи престижно
25
1
 
6
 
! Отговори
лопедиум преди 7 години
стоп на разстройството
24
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
КАРАКОЧАНОВ се прави на българин , аре бегай бе потурчен Македонец
23
5
 
11
 
! Отговори
TOP SECRET преди 7 години
От както има ВМРО нищо полезно за Държавата , за 26 години само безмисленни неща и изразходване на излишни пари от Народа
22
4
 
7
 
! Отговори
фашистка организация преди 7 години
Според Марксистко-ленинската историография, наложила се след Деветосептемврийския преврат от 1944 година, ВМРО е обявена за фашистка организация, а нейните дейци за врагове на народа. Дейността на организацията се пренебрегва в историографските трудове в периода 1944-1989 година, като мнението за нея остава крайно негативно.
21
10
 
8
 
! Отговори
1 преди 7 години
До Българина,те изобщо не мислят,за това,но ти какво мислиш за това,ако тази втора по численност армия в НАТО,тръгне към нас,господ да не дава,дали ще ни остане време да мислим,затова спокойно си пий ракийката,и не се прави на трапезен патриот.
20
4
 
6
 
! Отговори
1 преди 7 години
До Анонимен-21 беше на софра с местан,а колкото за българската мина,на агент-иван,тя е пълна със смилянски боб,вместо взрив.
19
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А къде беше ти, "български воеводо", когато БЪЛГАРСКИ институции регистрираха тази противоконституционна партия?! Къде беше ти, избраният от нас за представител и носител на общественото мнение пред властите? Къде беше, когато този агент и предател на колеги и съседи, а сега на България, лееше фалшиво от трибуната на Народното събрание българоомразни словоизлияния на перфектен български език, който за да го изучи ние бяхме платили преди, за да живеем в мизерия, мрак, студ и гадост сега!?!?! А???
18
5
 
17
 
! Отговори
Пиночет преди 7 години
Що за хора, що за българи сте?Как може да ви прави впечетление Каракачанов, а не забелязвате партии на етническа основа, совалките на местан и бойко който се подлага на турците.БАВНО НО СИГУРНО 27 ГОДИНИ ВЪРВИ УНИЩОЖЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ
17
9
 
15
 
! Отговори
demograph преди 7 години
Защо този русо-коминтерновски предател не казва една дума срещу ДПС, срещу БСП и АБВ които са цинични руски агенти! Защо не скача срещу отварянето на вратите към ЕС пред Сърбия заявено Борисов..!!? Защо предоставя Македония на Сърбия и руснаците, за да я превърнат в наш враг...! - Защото е долен руско-сръбски агент, окупирал ВМРО.
16
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименПутинската агентура (ВМРО, ДПС....) лъсна, след като лъсна Ердоганската (Местан).
15
17
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А срещу ДПС и Доган дума не обелваше, а "патриотино"?Нали сте колеги по рубладжийство.