Възможността да говорим с Турция и Европа върши работа!

Борисов припомни и разговора си с президента Владимир Путин
Обновена: 28 авг 2016 15:35 | 28 авг 2016 14:56,
23
Възможността да говорим с Турция и Европа върши работа!
Снимка: Булфото, архив

Никога не съм си поставял за цел да бъда вестоносец, но понякога съдбата си прави шега с хората и така се оказа, че ние, решавайки своите проблеми и търсейки изход за нас, нашият глас и възможност да говорим и с двете страни – Турция и Европа, върши работа в момента. Така премиерът Бойко Борисов коментира пред журналисти последователните си срещи в Турция и Германия. 

Още по темата

Премиерът припомни и разговора си с президента Владимир Путин, тъй като Русия също е пряк участник в Сирия. "И в Женева, и държавният секретар на САЩ Джон Кери, и външният министър Лавров във все по-умерен тон и все по-оптимистично говорят за решения в Сирия. Без мир в Сирия и в Арабския свят в този регион – Ирак, Либия, Сирия, Тунис, Афганистан, ние с десетилетия ще говорим за бежанския проблем и няма шанс да бъде решен този въпрос", допълни Борисов, цитиран от "Фокус".

"Полагам тези усилия и никак не е лесно, макар и да се подценява от някои, които си мислят, че можеш да тропаш по масата и в Европа и в Турция, повярвайте ми – не е така", завърши той.

Министър-председателят, заедно с вътрешния министър Румяна Бъчварова и министърът на земеделието и храните Десислава Танева присъства в сливенското село Мечкарево на официалното освещаване на православния храм "Свети апостоли Петър и Павел". 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма нищо по-вредно за България от Бойко Борисов. Той ни продава на турците и на германците едновременно и лично прибира парите. Който не вярва, да си намери познати в НСО, те ще потвърдят за чувалите с пари, дето се изнасят почти всеки ден с Фалкона.
14
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Самохвалство. Пуснали му пощенска марка, но никой не успял да я залепи. Половината плюели не където трябва, останалите лижели не където трябва...
13
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да говориш, ама ако можеш! Ти на български не се чуваш какво казваш и се отмяташ, а навън все друго излиза! Как разговаряш така, че след това по вестниците излизат чудеса от приказките ти? На какъв език им говориш? И изобщо, знаеш ли какво искаш да им кажеш? Пази Боже от такива говорители! Спри да говориш и се махай от очите и ушите ни!
12
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Видяхте ли как само един султан го погали и стана по-важен от Орбан, морбан и вся осталная, а преди това три папи го галиха и нищо.
11
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бойко си е добре, без знамение дали е на власт или не.Мислете му вие.Ако Боко падне кой ще плюете?Ще ви спрат копейките от Масква!Затова се молете Боко да е на власт.
10
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пак зацикли почва с хвалбите! Само дето от неговите велики хвалби нищо полезно за БГ-то не се случва!Следващата серия: Трите папи,Туск,Меркел,тупане по гърбовете и за нас мазния опашок!
9
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Боко, признай си, че нищо не свърши, а ходи напред-назад колко г. з път да види. А сега разтягаш локуми.
8
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Възможността да говорим с Турция и Европа върши работа!========Тикво, я покажи снимката където турското знаме беше сложено зад гърба ти.Подавай оставка и отивай да си гледаш внучето !
7
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не е до "съдбата" Бойко... до акъл е, до авторитет, до знания и можене... все неща, които ти липсват.
6
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Баце ще напълни България с пришелец!!! Не се правят така нещата, трябва ясно да се казва НЕ както прави Орбан!
5
7
 
10
 
! Отговори
Виготура преди 7 години
До 5 - за някой друг народ говориш, не за българския. България търпи, плаща и се оставя да го плющят, е.ат, крадат, убиват, колят, изнасилват и да го правят на ***. Българския народ е нация от ***, пияници, *** и форумни мишки, на които не им стиска да излязат на улицата, дори когато животът им зависи от това. Българският народ предпочита да работи за жълти стотинки за мутрата, вместо да излезе и да го смачка. Печно Славейков е казал "Не сме народ, а ***", а Левски - "Народе????"
4
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тази година Европа ще има икономически ръст и във бюджетите за 2017 ще са повишени социалните придобивки и парите на заработен час.Апокалипсиса е само във България защото тук всичко се краде и се приписва на ес .Борисов е един обикновен наркотрафикант който държи канала през Турция.Ердоган му залови тировете със цигари и амфети и Боко сега е зависим,тоест той повече не може да работи за българския интерес.
3
2
 
15
 
! Отговори
БезУмка преди 7 години
До БАБА КУНА Пази Боже ,бабо слепо да прогледа !
2
3
 
14
 
! Отговори
Професор преди 7 години
Състоянието на Очите се е влошило. Мен това ме тревожи. Митко Цонев го викал при себе си.
1
10
 
27
 
! Отговори
БАБА КУНА преди 7 години
СТАВА ОЩЕ ПО-ЛОШО, А И КОМИЧНО - НАШ БОКО ХЕПТЕН ПОЧНА ДА СЕ ВЗЕМА НАСЕРИОЗНО.