Кандидатът на ГЕРБ за "Дондуков" 2 е ясен, но...

Ще го представят средата на септември, имало достатъчно време
29 авг 2016 09:37,
96
Кандидатът на ГЕРБ за "Дондуков" 2 е ясен, но...
Снимка: архив Булфото

Президентската кандидатура на ГЕРБ вече е ясна, за заместник-председателят на ГЕРБ и председател на Предизборния щаб на партията Цветан Цветанов.

Още по темата

"Нашите структури в цялата страна, са готови и приемат решението, което ще бъде окончателно, на Изпълнителната комисия, за да може действително да реализираме една успешна кампания, 11-та по ред и да запазим тази стабилност, която имаме днес", допълни Цветанов.

Той посочи, че ГЕРБ има много доказани хора, които могат да се включат в предизборната кампания за президент и вицепрезидент.

"Трябва да бъде човек с твърд характер, да е човек, който се е доказал в управлението, да е управлявал и политически да има съответните познания ,за да може да се включи активно в сегашния динамичен международен и вътрешен политически дебат", каза още зам.-председателят на партията пред БНТ.

Цветанов заяви, че кандидатпрезидентската двойка на ГЕРБ е достатъчно разпознаваема в Брюксел, Вашингтон и Москва и се ползва с добър авторитет.

"Бъдещият президент не трябва, когато спечели изборите, да бъде разпознаваем с това, че зад него е застанала най-голямата политическа сила или тя го е издигнала. Трябва да го разглеждаме като бъдещия държавник и човек, който ще бъде и Главнокомандващ на Българската армия, но ще може да бъде медиатор на всички вътрешнополитически процеси в страната и да участва активно в международните дебати по последствията от Близкоизточния проблем", посочи Цветанов.

"ГЕРБ се подготвя много сериозно и отговорно за тези предстоящи президентски избори, но на фона на сложната международна политическа ситуация, конфликтите в Близкия изток, няма защо да влизаме толкова рано в предизборен период, след като има едномесечен законов срок", посочи още Цветанов.

По думите му на страната ни е нужен смислен политически дебат и трябва да се отнасяме с уважение към всяка една кандидат-президентска двойка.

Цветанов каза още, че кандидатпрезидентската двойка на ПП ГЕРБ ще бъде обявена на по-късен етап.

"Имахме намерение да бъде обявена в средата на септември. Аз смятам, че от 20-22 септември до 2 октомври е нормален срок, в който може да бъде представена кандидатпрезидентската двойка. Това забавяне се налага не от това, че нямаме решения, а от това, че искахме през всички тези месеци правителството, местната власт, парламентът да работят спокойно", допълни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
1
 
0
 
! Отговори
Истина преди 7 години
този не е ли осъден? Това ли е условието да станеш президент на България, да си криминално проявен?
76
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Отказаха се от номинации фигури като проф. Герджиков, Кристалина, Димо Гяуров. Б.Б. е предсказуем - страхът (от разни работи, от това да лъсне нещо всеизвестно) му пречи да постави в колекцията и тази титла. Все пак разумът надделява! А хора гербаджиите нямат! Мижи/турки и послушковци! Остава им една Фъндъкова, язък за ***, ще я уморят!
75
0
 
0
 
! Отговори
БГТРАКИЕЦ преди 7 години
САМО ХОРАТА, КОИТО НЕ СПАЗВАТ ЗАКОНИТЕ НА СТРАНАТА ДА ГЛАСУВАТ, ЩЕ ИЗБЕРАТ СВОЙ ЧОВЕК,ТОВА СТАВА НА ПРАКТИКА ВЕЧЕ 26 ГОДИНИ,УСПЕХ МАТЕРИЯЛЮ.
74
0
 
4
 
! Отговори
123 преди 7 години
До АнонименЛошото е че ГЕРБ са гарантираните победители, защото опрделено БьеСьеПьйьето не трябва да печели, а българина мисли от рода - да гласувам ли за личност са му непосилни. Изборът ще бъде сведен до "Ми поне построиха магистрали", а не тея изтеглиха 30+ милярда. Ако не искаш да си убец, емигрираш, това е
73
1
 
10
 
! Отговори
БАБА КУНА преди 7 години
КАНДИДИТПРЕЗИДЕНТСКАТА ДВОЙКА НА ГЕРБ БИЛА ДОСТАТЪЧНО РАЗПОЗНАВАЕМА В МАФИОТСКИТЕ СРЕДИ И ПО ТАЗИ ПРИЧИНА ДО ПОСЛЕДНО ЩЯЛА ДА БЪДЕ В НЕЛЕГАЛНОСТ, КАКТО МЪДРО СЕ ИЗКАЗА ГАЛЕНИКА НА СЪДЕБНАТА СИСТЕМА ЦВИНОКИО.
72
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Изборите вече ги загубихте, никой не иска за президент пудел на Ердоган. Борисов може би си спаси контрабандните канали в Турция, но загуби изборите и най-вече доверието на хората.
71
1
 
4
 
! Отговори
До 76 преди 7 години
Истината боли,много боли.А от действителността през ноември ще ви заболи още повече.А за това,кой плаща-плаща този,който има най-много пари.А кой има най-много пари?-ГЕРБ.
70
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това на снимката,дето гледа така умно,защо не изплюе камъчето?Ако вече имат читав кандидат,защо ги е страх да го покажат?Или още нямат,или за нищо не става.
69
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
гледале сме филмо "цар и генерал", са требе да избирамо!
68
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
*** *** си изтриха пръстите и клавишите да плюят Бойко и ГЕРБ за собствено успокоение или на тези,които им плащат.Коментарите им преобладават в сайта и звучат като-"Много сме,силни сме",а пък "тъпия" Бойко 10 пъти ги навира на кучето в гъзза и през Ноември ще е 11-тия. Другари,има два варианта - или вие сте тъпите, а Бойко умния, или сте платени писачи. Изберете си! Ограничен е избора, но други опции не съществуват. Хайде сега хакайте ми минусите, това това ще потвърди правотата ми.
67
3
 
2
 
! Отговори
anonimen преди 7 години
65 Прав си,но тук пишещите са платени ***,и не могат да те подкрепят,защото ще загубят надника си.Аз те подкрепям напълно.
66
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Данче, познахме те! Чакаме само да дойде датата, та да ти сложат снимката на плакатите!
65
1
 
7
 
! Отговори
От трън та на глог.. преди 7 години
Все едно е кого точно ще издигнат за кандидат-президент.
64
1
 
7
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 7 години
Смятай какви песоглавци от кол и въже са в тази партия, няма един свестен за кандидат. Накрая ще е Рапона, много ясно. Даже и ще го изберат, въпреки че в последните седмици се прояви в пълната си светлина на кръгъл ***. Като гледам конкуренцията, не се съмнявам.
63
1
 
2
 
! Отговори
Мънго Джери преди 7 години
Все тая.... Скъпо струваща институция предназначена да отклонява вниманието.Дори 1 закон неможе да спре!
62
0
 
7
 
! Отговори
Грую преди 7 години
Махни се с тоо цар ***...
61
2
 
19
 
! Отговори
до 63 преди 7 години
А ГЕРБ какво са. Все комунисти и от комунистически фамилии. Като почнеш от Бойко, президентчето и свършиш с Лилето. А леля ви Цецка, а самия главен организатор на изборите Цвъки? Покажете ми някой, който няма общо с бившата БКП! И затова печелят -научили са добре комунистическите мурафети как се държи една власт и не се дава.
60
24
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мн ясно, че ГЕРБ не краде и никога не си урежда победата на избори, въобще не ползва добре познати методи и похвати, научени от по-дъртите комунисти от тях. Затова и след 10 години държавата няма да е леш, защото ГЕРБ дава всичко от себе си за развитието на страната и те са мн по-възвишени от изредилите се преди тях спасители на България - интелигентни, ерудирани, нобелови лауреати с модерно и иновативно мислене.
59
3
 
35
 
! Отговори
гтф преди 7 години
" ГЕРБ има много доказани хора " ..доказали се с какво ? с криминално минало, настояще, корупция или пък с послушание ...
58
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Напред с ГербТака е, нормално е комунистите да мълчат:)70% от ръководството на т.нар. "дясно" в България са били членове на БКП или потомци на висши функционери на Партията!