БСП: Борисов, кажи си за Турция! ГЕРБ: Не!

Какво е по-важно от националната сигурност, пита опозицията
31 авг 2016 09:55,
35
БСП: Борисов, кажи си за Турция! ГЕРБ: Не!
Снимка: архив, Bulphoto

ГЕРБ отказа да извика лидера си Бойко Борисов в парламента, за да отчете совалките си в Турция и Германия. Искане за това отправи БСП в началото на днешното заседание на парламента. 

"Няма по-важна тема от националната сигурност, бежанската вълна и миграционните процеси", каза соцдепутатът Ангел Найденов. Той призна, че рискът от неконтролируемо нахлуване на бежанци у нас е реален. 

Найденов беше категоричен, че и ЕС е в невъзможност да отговори на този риск. 

Той цитира мнения на специалисти, че Анкара използва ситуацията за натиск и рекет на Европа. "Премиерът Борисов създаде впечатление, че едностранно се ангажира с това и дори, че е курирер", каза Ангел Найденов.

Затова, обяви той, социалистите искали да чуят аргументите му за неговите действия. 

ГЕРБ обаче не даде съгласие. Мнозинството гласува против и то на два пъти - след прегласуване. 

Заради това Ангел Найденов се обърна лично към шефката на парламента да повика примиера за изслушване. Цачева обаче не се ангажира с това. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
10
 
! Отговори
gtf преди 7 години
До Анонимен 29, че кое в гроб е нормално? Събрани мишоци от кол и въже, умствено ощетени, алчни и корумпирани послушни личности.
22
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И ГЕРБ ЗНАЯТ САМО НЕ НЕ НЕ тарикати ейй като дойде 2 октомври пак ще отложат кандидатите . Да обявиш кандидат за президент 30 дни преди изборите си е жива ненормалщина
21
0
 
10
 
! Отговори
чичо Гошо преди 7 години
До Анонимен Симеонов ще има да чака някой да гласува за ПФ.Много ревеше срещу Сидеров ,че бил златен пръст,а сега подкрепя ГЕРБ.
20
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе Путин като иска да разбере какво са си хортували да го покани, защо кара лакеите си да го разпитват?
19
0
 
18
 
! Отговори
?????????????????? преди 7 години
БЕЖАНЦИТЕ В ТУРЦИЯ НАДХВЪРЛИХА 3 МИЛИОНА,СЕГА ПРЕДИ ЗИМАТА СЕ ОЧАКВА НОВА ВЪЛНА ОТ ОЩЕ ТОЛКОВА,ЩЕ СТАНАТ 6 МИЛИОНА , ТОВА Е КОЛКОТО БЪЛГАРИЯ :)ЕС И ЗАПАДА СА ВЪОРАЖИЛИ ТЕРОРИСТИТЕ С ПРОТИВОТАНКОВИИ ПРОТИВОВЪЗДУШНИ ОТБРАНИТЕЛНИ СИСТЕМИ :)ВЧЕРА ИД СТРЕЛЯХА ПО ТУРСКИ ТАНК С НАСКОРО ПРОИЗВЕДЕНА, ПРЕДИ МЕСЕЦИ,В ГЕРМАНИЯ ПРОТИВОТАНКОВА СИСТЕМА МИЛАН - СТАБИЛНО ОРЪЖИЕ,ИМАТ ГОЛЕМИ КОЛИЧЕСТВА :)))ЕВРОПА ЗНАЕ ЛИ ИЗОБЩО КАКВО ПРАВИ ??????И С КАКВИ САМОУНИЩУЖИТЕЛНИ ХОДОВЕ СЕ Е ЗАХВАНАЛА ???
18
1
 
20
 
! Отговори
Узунов преди 7 години
Борисов още не му е написано какво да каже:-)
17
4
 
16
 
! Отговори
Край преди 7 години
Нямаме избор - алтернативата на Меркел е Путин. Верните му не живеят по добре от верните на Меркел. За Орбан даже не мечтайте трябват големи и железни топки. Дори и да има такъв българин - народа няма нито да го разбере нито да го подкрепи.
16
0
 
23
 
! Отговори
Край преди 7 години
А и да ви кажа не харизмата на Борисов го избира а парите на фирмите които получават милиони за да строят в България ТРЕЙС, ГБС, Водстрой, GP груп, Агромах, Буллесстрой и др. подобни наши фирми. България е продадена на Меркел и ще следва нарежданията и каквото и да става.
15
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Цветелино, виж кво стана, като си вееш д- то в щатите. Човекът ти е преплувал до другия бряг.
14
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Май Борисов още не е получил инструкции какво да говори пред депутатите.
13
2
 
19
 
! Отговори
горчиво! преди 7 години
Сигурно е при кмета на Симитли и герберята ги е страх да не му развалят рахатлъка!
12
2
 
34
 
! Отговори
Край преди 7 години
За българите по-важно от националната сигурност и националния суверенитет са ПАРИТЕ от Меркел. Те са нужни за строежа на метро и магистрали и са като наркотик за ТРЕЙС, ГБС, Водстрой, GP груп, Агромах. В името на това ние се отказахме да въвеждаме ред в държавата си /ромите избиват старците по селата/, изпратихме младите хора в чужбина, ще приемаме бежанци, които всъщност са завоеватели и ще пуснем даже и турците без визи в България /като през 1393-6г./. САМИ СИ ГО ИЗБИРАМЕ.
11
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Що го отхвърлиха, баси амбразурчиците и лакеите!? Самият Борисов беше рекъл преди да отиде на моста - ситуацията е такава, такава и такава, дайте ми съвети какво да правя. Обръщението беше към всички. Е как да му дават акъл хората, щом ще мълчи за совалките?
10
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Куриерът не знае съдържанието на пощата !!! карти някакви носил от тук за там !!! кое по-точно не им е ясно на бсп-то ???
9
4
 
10
 
! Отговори
1984 George Orwell преди 7 години
Единствените мъже в парламента са Найденов и Цачева!!!!...
8
0
 
21
 
! Отговори
до 1 преди 7 години
Борисов е просто един куриер между играчи. Преди беше пазач. Официално.
7
18
 
10
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 7 години
Станишев и Първанов отчитаха ли се при непрекъснатите си совалки до Кремълската крепост... - много по-късно стана ясно, че са работили против интересите на страната си чрез неизгодни, енергийни проекти...
6
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Срамът се потулва.
5
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сакън - кой се осмелява да пита дали бащицата-слънце е махал с опашка в такт или неравноделно?
4
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
бойчето пак се уплаши и се СКРИ !!! голям е куражлия !!!може и кръвното да е вдигнал и патриархът и ходжата да му баят !!!