Последни сметки: ГЕРБ клонят към Цачева за президент?

Цветанов даде да се разбере, че Фандъкова и Николов не искат
Обновена: 1 окт 2016 07:47 | 30 сеп 2016 22:39,
166
Последни сметки: ГЕРБ клонят към Цачева за президент?
Снимка: архив "Булфото"
ГЕРБ клони към варианта да издигне Цецка Цачева за кандидат-президент. Това излиза след сложни сметки, направени от зам.-шефа на ГЕРБ Цветан Цветанов пред "Дарик".
 
В предаването "Седмицата" Цветанов уточнява, че не е подходящо да се организират избори в голям град у нас, ако кмет от ГЕРБ бъде издигнат за президент. С това двама от четиримата вероятни за поста държавен глава отпадат. Това са кметовете на София Йорданка Фандъкова и кметът на Бургас Димитър Николов.
Още по темата
 
На въпрос има ли номинираният за президент сключен брак, Цветанов потвърди, че избраникът на ГЕРБ е човек, който има граждански брак. От останалите двама фаворити - Цецка Цачева и Томислав Дончев, само Цачева е минала под венчилото.
 
А по метода на изключването от четиримата избраници за кандидат за президент на ГЕРБ - Цецка Цачева, Томислав Дончев и кметовете Йорданка Фандъкова и Димитър Николов, само Цачева отговаря за профила, който председателят на предизборния щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов описа пред водещия Кирил Вълчев.
 
"От тези четири имена, кажете, поглеждайки реално всеки един от тях, кажете имате ли някакви забележки и дали могат да бъдат по-слаби кандидати от всички обявени до настоящия момент? Сега разбирате защо ГЕРБ взима своето политическо решение накрая. Защото всички тези хора, които сме обсъждали, заемат отговорни позиции, доказали са се в управлението и могат да носят политическа и морална отговорност", заяви Цветанов.
 
Той обясни, че кандидатите са присъствали на обсъжданията на кандидатурата. "В партията не решаваме, като взимаме телефонен указател и решаваме да звъннем на един генерал, или на който ни е подходящ, че може да ни се върже в предстоящата кампания и след 2-3 дни той да каже "да, аз мога да поема тази отговорност", каза Цветанов. 
 
"Окончателното решение е взето след това събеседване, което сме направили. Решаващата дума е на премиера, който е и наш лидер. Но всеки един от нас, които присъствахме на тази среща, се съобразяваше с достатъчните аргументи и тежестта за всеки един, който беше разглеждан като потенциален кандидат", поясни още той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


166
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
98
0
 
2
 
! Отговори
до транс шемале преди 7 години
Баце ти тоя транс с колко ракии го постигаш?
97
1
 
4
 
! Отговори
безпартиен. преди 7 години
Ако издигнете Цачева губите!Всеки друг от тримата би победил с лекота,Фандъкова може би още на първи тур.За всеки от другите трима бих гласувал само не и за Ц. Цачева.По традиция за БСП никога не гласувам.Винаги гледам да гласувам за противниците им.Ако издигнете Цачева няма да гласувам за нея!Ако не ви се правят избори в София издигнете Николов-той също е супер.После пак ще спечелите в Бургас и така нищо не губите!
96
0
 
3
 
! Отговори
маймуната преди 7 години
Сметки без кръчмар.
95
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако гласуваш с разума си, избора е Трайчо!Ако гласуваш "партийно пристрастно"- може да дадеш гласа си дори и за Цецка!!!!
94
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До транс шемалеЗавидно чувство за хумор, брато!!!Искрено ме разсмя!
93
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По принцип гласувам за ГЕРБ, но като гледам този път няма да стане. И четиримата не стават. Май ще се ориентирам към Трайчо или ще се наложи да "гласувам с погнуса".
92
0
 
7
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 7 години
А Цачева знае ли какво са и сготвили?
91
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Цачева ли е магарето на Герп? Давайте да го избираме.
90
0
 
12
 
! Отговори
Георги Шопов преди 7 години
Траверстит или Овцата доли не е приемлива повръша ми се такива като нея.
89
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ОвцаГЕРБ си мислят че хората са ***. Искат да ни пуснат някакъв кандидат за десетина дни, без да може да го опознаят хората и мосле юруш към урните да гласуваме за ГЕРБ.-------Понеже другите кандидати са много известни и познати?
88
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Единсвено Цачева и Томислав Дончев са с хуманитарно образование, което е необходимо условие за един президент.Президент технократ е все едно таралеж в гащите.Президентът трябва да е баща на нацията, а не мениджър или командир на бригада бачкатори.
87
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пълен смях!Не може човек,който смята народните представители за нещо по-вече от хората гласували за тях, да е Президент!Няма как да стане! Просто няма как да стане!
86
1
 
12
 
! Отговори
1 преди 7 години
До хора, бдете!включително и от бойко,доколкото знам,той също е комунист.
85
1
 
9
 
! Отговори
1 преди 7 години
До еколог,тя пееше ,цъфнал герб,цъфнал герб,на ушенце,по партийните сбирки.
84
1
 
12
 
! Отговори
еколог преди 7 години
ОТ Ф ТРЪН ТА НА ГЛОГ , ЧЕ Е ПО-ВИСОК!
83
0
 
10
 
! Отговори
Мишо преди 7 години
Как така клонят? Нали уж вече агитационните материали били напечатани. Човек с маска ли са снимали?
82
0
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Цачева и Николов не стават, и двамата са тихи води = ужас.
81
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Боко си вкара голям автогол никой не харесва цачето
80
1
 
11
 
! Отговори
Мнение преди 7 години
Ние герберистите не щем Цачева е Бойко го знае.Ако наложи Цачева ще гласуваме за Трайчо. Той си е наш , а и ще си трае и няма да лае срущу " братушките".
79
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Със сигурност няма да е Ц.Цачева тя е неизбираема за президент. Цветанов е хитра лисица и няма да допусне такава елементарна грешка.