Социалисти се включиха в протест пред МС срещу правителството

Протестът беше заради резултата за страната ни след гласуването за шеф на ООН
Обновена: 6 окт 2016 21:47 | 6 окт 2016 21:47, Елка Василева
28
Социалисти се включиха в протест пред МС срещу правителството
Снимка: БСП

Социалисти се включиха в протест пред Министерския съвет срещу правителството заради резултата за страната ни след гласуването за генерален секретар на ООН и този на предложената от кабинета на Бойко Борисов кандидатура на Кристалина Георгиева. Това съобщиха от пресцентъра на БСП.

Според лидера на БСП-София Калоян Паргов от ГЕРБ за пореден път са доказали, че олигархичните интереси са по-важни от достойнството ни. Паргов е поискал Кристалина Георгиева да се откаже от поста на еврокомисар и да бъде отзована от правителството.

Янаки Стоилов смята, че решенията в България все повече се взимат под външен натиск. Според него под същия натиск правителството се огъва и когато става въпрос за бежанци, когато се получават дребни подаяния от ЕС, за да бъдат те алиби утре от България да се иска още повече.

"Управляващите достигнаха граница, която не може да позволим да бъде премината. Този кабинет трябва да си ходи или просто политика в България няма да има", е заявил Александър Симов, член на ИБ на НС на БСП. По думите му сегашният премиер трябва да носи отговорност.
 

/БТА/

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още по темата: БСПпротест
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
безпартиен преди 7 години
Бокова,Георгиева все тая!И на 6-те гласувания португалецът е все на първо място.И 100 кандидата да имахме пак той щеше да е!
10
2
 
3
 
! Отговори
пенсионер преди 7 години
Тея на снимката са за съжаление.Реститутите ще им вземат сградата и събранията трябва да си ги правят на площада.Сега правят репетиция,а идва зимаааа
9
0
 
3
 
! Отговори
пенсионер преди 7 години
До ИскамАко се върне смъртното наказание за ''предателство и измяна на Родината''от вас няма да остане нито един.Тогава страната наистина ще се оправи.
8
0
 
4
 
! Отговори
под вола теле преди 7 години
Какво е.всъщност!Две е повече от едно .Не противоречи на правилника на ООН две кандидатури от една държава !Първия си остана първи !Защо е тази предизборна каламбура?!?!
7
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
не човек а комунист.семейство бокови създадоха най големия автокръдец ...... който си отиде трагично от този свят пак с нахалството типично за това семейство
6
1
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
всеки има право да протестира аз на изборите ще гласувам за никои
5
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гладни гладниии ей
4
3
 
3
 
! Отговори
пращай ги да се преди 7 години
Нашите братя са в Башкирия и Татарстан и по цялата Русия.За съжаление след Зоя Палеолог поотървахме нещата.Вярно че Романовците си отидоха, но още много *** мъти водата.А тези от БСП и те не знаят кои са. Те са "славяни". Боже!
3
10
 
23
 
! Отговори
Морски преди 7 години
Оставка за фашисти.те ГЕРБ.
2
14
 
7
 
! Отговори
Патриот преди 7 години
До ИскамТи така ли си се родил или идиотията си я придоби в последствие?
1
9
 
25
 
! Отговори
Искам преди 7 години
референдум за членството на България в ЕС и НАТО. Също така искам референдум за връщане на смъртното наказание за предателство и измяна на Родината.