След разпореждане на Борисов – депутатите на работа във вторник

В дневния ред на заседанието са всички претенции на леви и десни
27
След разпореждане на Борисов – депутатите на работа във вторник
Снимка: Булфото, архив

След като по-рано днес премиерът Бойко Борисов се появи изненадващо в парламента, отправи остри критики към партньорите си от Патриотичния фронт и Реформаторския блок и към опозицията по повод последните събития в политиката и заръча на своите във вторник да се съберат за извънредно заседание, и.д. шеф на Народното събрание Димитър Главчев го насрочи.

Още по темата

В дневния му ред са включени претенциите и на РБ, и на БСП, точно както заръча Борисов.

Извънредното заседание ще започне в 12 ч. и трябва да приключи в 17 ч. За тези пет часа е предвидено депутатите да обсъдят искането на БСП ваканцията преди изборите да се отмени, предложението на РБ да се създаде временна анкетна комисия за проверка на всички данни, факти и обстоятелства за решения и действия по проекта АЕЦ "Белене" за периода от 2006 г. до края на септември 2016 г., довели до възникването на огромни задължения за българската страна.

В програмата са и ратифицирането на Договора за залог върху трежъри сметката между България и Европейския инвестиционен фонд за изпълнението на Инициативата за малки и средни предприятия по Оперативна програма "Инициатива за малки и средни предприятия" 2014-2020, както и второто четене на промени в Закона за военната полиция.

Предвижда се народните представители да обсъдят и проекторешение във връзка с Всеобхватното икономическо и търговско споразумение между Канада и Европейския съюз, както и проекти на решения за промени в Правилника за организацията и дейността на Народното събрание.

Първо гласуване на промени в Закона за акцизите и данъчните складове, в Закона за задълженията и договорите и на промени в Изборния кодекс също са в дневния ред на извънредното заседание.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Г-жо Цветанова Вие герберка ли сте?
18
0
 
1
 
! Отговори
Gold Avance преди 7 години
Bibi ima nujda da spesti 19 miliona euro, da pusne v 5 sedmichen otpusk obrazovatelnite zavedenia i ns.
17
2
 
4
 
! Отговори
охсннв преди 7 години
Бокич да не забравиш и оставката даси подадеш тогава.
16
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Предлагам да се разпусне парламента,да се закрие президентството и да няма министерски съвет.Предлагам всички тези длъжности да се съвместяват от един човек ,а имено специалиста по всичко Бойко Борисов.След като и хляба и ножа са само в неговите ръце за какво са ни другите?
15
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Pramova -kuneva pak predatel samo i samo da e na vlast daschto sora reaktorite ma zariske koga schte poemesch vinata si
14
4
 
12
 
! Отговори
БАБА КУНА преди 7 години
ТИКВАТА ОТПРАВИЛ ОСТРИ КРИТИКИ КЪМ ПАРТНЬОРИТЕ!? БЕЗМОЗЪЧНО СЪЩЕСТВО. ПРЕМИЕРА С НИКАКЪВ ИНТЕЛЕКТУАЛЕН ПОТЕНЦИАЛ СЕ ЕЖИ КАТО СЕЛСКИ *** И СТАВА ВСЕ ПО-ЖАЛЪК И СМЕШЕН.
13
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На колене, овластени мижитурки! Голямото кръгло нещо ви натисна и се опи...кахте! Ама никак не е приятно един ден да се правиш на господар, а до вечерта да ти покажат, че си роб!
12
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А аз, наивникът, си мислех, че Парламентът е върховната управленска институция в една правова и демократична държава... ама у нас явно не е!
11
3
 
16
 
! Отговори
ивчо преди 7 години
уж има разделение на властите пък ББ ги командари всичките
10
2
 
3
 
! Отговори
Зъбльо преди 7 години
Ти не си никакъв з н а й к о, а си най-обикновен н е х р а н и м а й к о!
9
2
 
6
 
! Отговори
з н а й к о преди 7 години
Е, колко да ги мачка? Те отдавна са смачкани.
8
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво баце мачкай ***, мачкай баце бойче
7
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А кви бяха тези циркове днес в парламента от герб? Още от сега влизат в ролята на опозиция с маймунджилъците си. Най добре завинаги в опозиция! За нищо не стават!
6
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не примиер ,а Богинята Шива - президент, министър -председател , кмет , парламентарен шеф.....просто съвременен ДИКТАТОР. струва ми се ,че губи почва под краката си. Доста хаотични и изнервени реакции и изкази от бащицата напоследък. Ако фалшифицира изборите този път ще е краят.Търпението на хората се изчерпа , и той го осъзнава много добре.
5
3
 
3
 
! Отговори
До 3 край преди 7 години
А даваш ли поне да хората, както си вървят по многолюдния тротоар, да могат да се поспрат, да си сложат палец на едната ноздра, да издухат с всичка сила другата ноздра на пет метра разстояние, да повторят операцията с другата ноздра и после да си продължат по пътя?
4
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А представяте ли си на негово място още да беше Орешарски?
3
3
 
2
 
! Отговори
do 4 преди 7 години
Не мога да се съглася повече с теб.
2
9
 
15
 
! Отговори
край преди 7 години
За демокрация е необходимо повече от 50% от хората да:1. не паркират на тротоара даже и за малко;2. не смятат че аварииките отменят закона;3. не слагат нищо свое в общите части на кооперацията;4. не крадат когато няма да ги хванат;5. не пият бира от найлоново шише пред блока.В България това е невъзможно ББорисов ни е насъщно необходим. Ако го нямаше - трябваше да го създадем.
1
7
 
39
 
! Отговори
BURZUM преди 7 години
Парламентарна република друг път....тиквен бостан османски е това...