В Министерския съвет: Стабилни сме!

Напрежението в управляващата коалиция идвало от изборите
Обновена: 14 окт 2016 21:35 | 14 окт 2016 20:42, Веселина Йорданова
65
В Министерския съвет: Стабилни сме!
Снимка: архив, БулФото

Управляващата коалиция остава стабилна, стана ясно след края на извънредното заседание на Министерския съвет.

Не сме говорили нито за развод, нито за брак, каза здравният министър Петър Москов.

Още по темата
По думите му на заседанието е препотвърдена подкрепата за управлението.

Винаги когато има избори, има напрежение, каза Москов. По думите му то не бива да излиза от рамките на добрия тон, без да заличава различията между отделните политически сили. 

Всяка една от политическите партии потвърди подкрепата си за управленската програма, каза още той.

Ако някой си мисли, че сме хора, които може да бъдат подложени на другарски съд, много се лъже, коментира Найден Зеленогорски.

Той увери, че комуникацията в парламента ще бъде подобрена.  

"Буквално преди 3 часа имахме заседание заедно с ръководството на парламентарната група на ГЕРБ. Преценихме кой е удачният дневен ред за заседанието, което ще се случи във вторник. В този дневен ред влизат и трите точки, които са важни за нас – и за анкетната комисия "Белене", и за Изборния кодекс, и за намаляване на лихвите върху просрочените задължения", заяви Зеленогорски.

Реформаторът призна, че има известно влошаване на комуникацията в управляващата коалиция в парламента. "Ще направим всичко възможно предизборната кампания да не се отрази зле на управлението на държавата", допълни той. 

По думите му България е изправена пред изключително тежки предизвикателства.

Бъдете абсолютно спокойни – няма да тласнем България в спирала на предсрочни избори или да дадем властта на БСП и на ДПС на тепсия, каза съпредседателят на ПГ на Реформаторския блок.

Според Зеленогорски искри във властта ще се появяват и в бъдеще.

"Нашата оценка е позитивна към нашите министри и към министрите на правителството и не сме чули от никого искане за оставки или за напускане на коалицията", допълни той. "Демократи за силна България" са обявили от преди 1 година, че са в опозиция, а ние сме обявили, че подкрепяме мнозинството и тази управляваща програма, зад която застанахме и се подписахме", подчерта Зеленогорски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
0
 
1
 
! Отговори
Дядо Йоцо преди 7 години
Моята корекция е като вашата ,господин Борисов. Не ви остават 48, а само 23 дена, затова си направи сметката и си оправи сметките овреме, та после да не скимтиш
56
0
 
0
 
! Отговори
бургазлия преди 7 години
Абе Северозапад кво да му коментираме глупоста дет се хвали пред Брюксел че еспрял 3 енергийни проекта.Врезултат на което сега няма да има Южен поток а ще е Турски поток. от товао полза имат Грция. Бойко е човек без собствено мнение както времето постоянно семени.
55
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
.Не сме говорили нито за развод, нито за брак, каза здравният министър Петър Москов.АМИ НАЛИ НЕ СЕ РАЗРЕШАВАТ ЕДНОПОЛОВИТЕ БРАКОВЕ?
54
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ВРЕМЕННИЯТ ЗАМ.ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ПАРЛАМЕНТА (до завръщането на Цецка на 8 ноември) ЗАКРИ ЗАСЕДАНИЕТО ПОРАДИ ЛИПСА НА КВОРУМ ИМАННО ДО 8 НОЕМВРИ. ДА, АМА НЕ. ДОЛЕТЯ БОКО И ЗАПОВЯДА НА ГЕРБАРИТЕ ДА СЕ ВЪРНАТ НА РАБОТА ВЪВ ВТОРНИК. И ПАРЛАМЕНТА, ПОСЛУШНО ПО ЗАПОВЕД НА БОКО ЩЕ РАБОТИ.Пък уж в конституцията пишело нещо за разделението на властите и колко много са независими една от друга...
53
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Единни са, щото при едни избори може да се върнат в дупката от която са изпълзяли.
52
0
 
0
 
! Отговори
Mentolov преди 7 години
Ponedelnik puskat pornoto v sofia ... idva jega...
51
1
 
6
 
! Отговори
ogfd преди 7 години
Бокич кога ,ОСТАВКА ПИЛЕ КРАЙНО ВРЕМЕ Е
50
1
 
8
 
! Отговори
Дядо Йоцо преди 7 години
Борисов, остават ти само 49 дни - обратното броене започна!
49
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Все повече ми прилича на ЦК на БКП.
48
1
 
6
 
! Отговори
апо преди 7 години
Каквито са едните , такива са и другите и няма как да бъде различно , корените им са червени , кърваво червени.Генетично им е заложено да са ограничени духовно и ментално , да крадат безогледно и да лъжат нагло , безжалостно унищожавайки род и родина.Различавам ги единствено по това как завършват мандатите им.Едните с оставки а другите с национални катастрофи.
47
1
 
21
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 7 години
Герберчета, защо не коментирате изцепките на Баце за Емигрантите, затова, как пред американските "партньори" каза, че личное спрял3 енергийни проекти наРусия, за това, че от построените магистрали нямадругефект, освен по-бързо стигане доморетонаСофиянци или до Гърция, ятакаобещания просперитет нанаселението се отлага в светлото ЕС бъдеше? Защо некоментирате, чеминимум 3 пъти си мени мнението за 24 часа,в зависимост в коепосолство е ходил на инструктаж?Или, че мудават дузпи, до гол?
46
1
 
17
 
! Отговори
Nqkoi преди 7 години
Пепи лъскавото или Петър Москов се е затъжил за коалицията, разбирай за поста си на министър, че падне ли Бойко си заминава с него и ще подкрепя докрай кабинета. Реформаторчета дайте всичко от вас да го има това правителство, че в следващото вас няма да ви има.
45
2
 
24
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 7 години
Стабилни са! Като пръч на лед, както казват по нашия край...
44
2
 
15
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 7 години
До СТРАНДЖАТА Странджа, къде беше, когато всички тук коментираха под статията, за подписаното ощена12 август МИНИСТЕРСКО постановление за разселванеи безплатни къщи и социаялни придобивки за бежанците?
43
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Радана разбра че зимата ще гладува и обърна кораба рязко
42
2
 
35
 
! Отговори
баба гена преди 7 години
НАЙ-ПОСЛЕ СЕ РАЗБРАХА И БАЩИЦАТА ЩЕ СПИ СПОКОЙНО.СТАБИЛНА Е ДЪРЖАВАТА И ОСОБЕНО ПРАВИТЕЛСТВОТО.СТАБИЛНО КРАДАТ,СТАБИЛНО УНИЖАВАТ НАРОДА,СТАБИЛНА СХЕМА ЗА ПЕЧЕЛЕНЕ НА ИЗБОРИ.ИСКАХА И СТАБИЛНА ОТПУСКА ,ЗА ДА СЕ ВПРЕГНАТ ВСИЧКИ ОТ ГЕРБ В ФАЛШИФИЦИРАНЕ И МАНИПУЛИРАНЕ НА ИЗБОРИТЕ.
41
1
 
33
 
! Отговори
БАБА КУНА преди 7 години
ХЕЙ РЕФОРМАТОРИ АКО СЕ БРОИТЕ ВСЕ ОЩЕ ЗА ДЕМОКРАТИ СЕ МАХАЙТЕ ОТ УПРАВЛЕНИЕТО НА ДЪРЖАВАТА, ЗАЩОТО ТИКВУН ВИ ТЕЖИ НА ШИЯТА КАТО ВОДЕНИЧЕН КАМЪК И ЩЕ БЪДЕТЕ МРАЗЕНИ ОТ НОРМАЛНИТЕ ХОРА В СТРАНАТА И СПРАВЕДЛИВО ОБВИНЕНИ, ЧЕ СТЕ С НЕГО ЗАРАДИ КОКАЛА.
40
6
 
29
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 7 години
Колко са жалки всички... - пълзят в краката на Борисов, а той мачка ли, мачка...
39
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Рециклирания Блок, много мъка и трагедия
38
3
 
7
 
! Отговори
fn преди 7 години
ох до 39 - ти не разбра ли колега, че Бойко се възбужда от Дон Корлеоне, а Пепи Моската си пада по Кръстника! Т.е. като говориш за гнусните престъпления на Министърчето му вдигаш акциите в Престъпния синдикат на ГЕРБ!