Някои се хванаха за гушите, патриотите – ръка за ръка!

Разделен народ и държава няма никакъв шанс за успех, отчете Каракачанов
15 окт 2016 14:34, Красимир Ангелов
36
Някои се хванаха за гушите, патриотите – ръка за ръка!
Снимка: БТА

Разделен народ и държава, в която хората са противопоставени, няма никакъв шанс за успех. Затова е необходима консолидация на усилията на всички нормални и честни българи, които са категорични, че така повече не може да продължава, обяви пред симпатизанти в Ловеч кандидатът за президент, издигнат от "Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ Красимир Каракачанов.

"Премиерът и неговите коалиционни партньори от Реформаторския блок са се хванали гуша за гуша заради това кой ще спечели изборите. Ние се хванахме ръка за ръка – НФСБ, АТАКА, „Народен съюз“, „Защита“, „БГ патриот“, „За честта на пагона“. Не се държим за гушите, а за ръцете, защото България е изправена пред сериозна опасност и ние трябва да се справим, за да отвоюваме страната си”, посочи кандидатът на патриотите за “Дондуков” 2.

Той определи нелегалната имиграция, която “залива цяла Европа и пъпли към България” като едната опасност. Каракачанов нарече “пълна глупост” постановлението да се заселват бежанци в обезлюдените райони, за да бъдели те работна ръка.

Той посочи още, че това означава за тези хора да бъдат осигурени жилища, детски градини, училища, да им се плащат здравни осигуровки, да им се осигури и работа. “Нормално ли е да осигуряваме едни хора, които нито познаваме, нито сме канили, а да не осигуряваме нашите баби и дядовци, нашите бащи и майки”, възмути се той.

"В цялата размирна световна ситуация българските политици трябва да имат ясното съзнание какво е тяхното значение – не да разделят хората на сини и червени, на русофили и русофоби. Смисълът от българските политици е да обединяват нацията около националните интереси”, подчерта Каракачанов.

По думите му не е важно кой държи властта, а как я държи и за какво я упражнява. “Ако властта се използва за лична изгода, то това е поредният излишен политически „играч“. Ако се ползва властта, за да се вдигне нацията на крака, да се даде самочувствие на хората да вдигнат глава, да се почувстват достойно, да имат нормален живот – ето това е смисълът от властта”, каза патриотът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
2
 
4
 
! Отговори
Пенкова преди 7 години
"Обединени патриоти",бъдете благодарни,че 90% от избирателите ви,са политически неграмотни люде. Омайвате ги с идиотските си обещания,те горките с оръфани дрешки от преди 30-ет години и с по 5-6 ст зъба в устата,ви слушат и куфеет.На другия ден,отново си говорят и се оплакват един на друг,че не се живее с 190-ет пенсия.Тримата обединители свиват всеки месец по 4-5-ет хиляди лева,а избирателите им,духат сладоледа!
18
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всички тамо горе са от един дол дренки !
17
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименЗа съжаление ШИЗОФРЕНИЯ. ВЧЕРА ПАТРИОТИТЕ ДЕКЛАРИРАЛИ ПОДКРЕПА ЗА КОМУНУНДЕЛА ОТ ГЕРБ.ЛИЦЕМЕРНО . ИЗБИРАМ ГЕНЕРАЛ РАДЕВ .ГЕНЕРАЛ РАДЕВ ИМА НАМЕРЕНИЕ ДА ПРЕДЛОЖИ ,,КАЗАРМАТА ,,ЗА РЕДОВИТЕ ВОЙНИЦИ ОТДАЛИ ДВЕ ГОДИНИ ОТ ЖИВОТА СИ ЗА РОДИНАТА ДА БЪДЕ ПРИЗНАТА КАТО НА ОФИЦЕРИТЕ ,СЕРЖАНТИТЕ ,ПОЛИЦАЙТЕ -2 ГОДИНИ СЛУЖБА -6 ГОДИНИ ТРУДОВ СТАЖ.И ЗАТОВА ИЗБИРАМ ГЕНЕРАЛ РАДЕВ
16
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен21 Да не би да ти харесва физиономията на ЧИЧО ЦЕЦКА ЦАЧЕВА ?
15
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пред подобна прегръдка между спукани латексови предпазители, бих се навил да гласувам дори и за Ген. Радев!
14
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Mене ме интересува кой е кандидатът нарусофилите и коя е партията му и какво правятза възстановяване на икономическите отношениямежду България и Русия за да гласувам за тях.
13
1
 
2
 
! Отговори
!!!!!!!! преди 7 години
Izdignete men I sure vidim koi e razdelen.
12
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
и само в България разтягащ маркуч в гориста местност го играе премиер и говори за финанси; военен става шеф на митници; комбайнерка - шеф на парламент; осъден философ дава съвети за милиони по водни огледала; учители оглавяват ТЕЦ-ове; историци се занимават с ядрена енергетика; преводачи са външни министри, а 'успелите млади мъже' (Кой) са шефове на пристанище на 22г. възраст. Само не ми обяснявайте, че едните били по-добри от другите или по-големи специалисти :)
11
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само мекеренца и на тези избори.После се чудят,че българите не гласували.Патриоти,Боже,Боже.Волен и компанийка.Каракачанов и Симеонов,ако имаха малко достойнство никога нямаше да се хванат със Сидеров.Явно са си лика прилика.Нищо не става вече в БГЧакаме ми се струва края,а той ще бъде страшен наистина.Години наред ни управляват ***,некадърници,безкрупулни гадове и когато дойде тежката ситуация,а тя ч'ука на вратата всички тези мишоци ще избягат към топлия Запад и Юг.Всичко останало,знаете..
10
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Разделени комунисти и ДС агенти нямат никакъв шанс за успех .
9
4
 
14
 
! Отговори
стефчо преди 7 години
удри с лопатата където свариш...
8
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всичките, ама всичките БЕЗ НИКАКВО ИЗКЛЮЧЕНИЕ, независимо дали е Борисов, Цачева, Доган, Костов, Каракачанов, Плевнелиев, Първанов, Кунева или пък са Станишев, Пеевски, Кадиев, Москов и т.н., са или бивши членове на тоталитарната партия, или са деца на такива хора, или са зетьове, снахи и т.н. Или приемаме този факт и караме напред, или спираме да мерим с двоен аршин - бил лош, ама станал добър. Няма такива филми! Татко му милионер от държ.сигурност, ама детето много хубаво; откъде са му парите?
7
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
истината, скъпи сънародници, е че ако искате политик без връзки с миналото, т.е. отпреди 1991г., просто трябва да се избират хора на под 40г. възраст, които не са деца или роднини на онези отпреди 1991г. дотогава е омагьосан кръг и ще се карате кой бил комунист, ама станал демократ, и кой бил доносник, а кой контра-разузнаване. а ако питате за моето лично мнение - бих искал тези 'нови' политици да не са и тип 'бареков' с неговия английски; достатъчно сме се излагали през годините.
6
11
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само в България е еъзможно след 30 г.преход доносник на ДС да бъде кандидат Президент!
5
10
 
19
 
! Отговори
Берлин преди 7 години
Ета нашие патриотъй. Путинские.
4
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
КОГА ЩЕ ОПОВЕСТЯТ ВРЪЗКИТЕ НА КАНДИДАТИТЕ С ДЪРЖ.СИГУРНОСТ, ЧЕ ДА ЛЪСНЕИ ПРАСИМИР КАРАКАЧ.
3
15
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този като е български патриот, що не се прекръсти на Чернокукуризов?
2
22
 
36
 
! Отговори
ИСТИНА И ФАКТИ преди 7 години
Какви патриоти са тези ***, и Каракачанов и Симеонов са зад Борисов заради финансови интереси, а Волен за да не влезе в затвора беше изнуден да не гласува против изброените по-горе /както и стана вчера/ и спрял да бъде опозиция като не казва нищо пак за по-горните от както го сгащиха за топките - ЕТО ТОВА СА ПАТРИОТИТЕ !
1
33
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Каракачанов президент +++