Патриотите оставят кабинета, ако се върне гласуването в Турция

За нас това е договорка на ГЕРБ с ДОСТ, обяви Каракачанов
16 окт 2016 19:51, Красимир Ангелов
128
Патриотите оставят кабинета, ако се върне гласуването в Турция
Снимка: БТА

"Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО" ще оттеглят подкрепата си към правителството, ако отпадне ограничението за разкриване на секции в Турция“, заяви тази вечер кандидатът за президент Красимир Каракачанов пред Канал 3.

Още по темата
"Ние предложихме да няма ограничения за българите в страните – членки на ЕС, но да се контролира процесът в Турция. Върне ли се в съседна Турция безразборното създаване на секции и безконтролното гласуване, това за нас означава договорка на ГЕРБ с ДОСТ, Доган и Ердоган, и ние напускаме”, категоричен бе лидерът на ВМРО.

По думите му патриотите не могат да подкрепят правителство, което позволява това.

Каракачанов за пореден път поясни, че безконтролното гласуване в Турция на български избори, е намеса на чужда държава във вътрешните ни работи и застрашава националната сигурност.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
100
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Манипулират с думата ''патриотизъм'' за да правят политика, няма такива за каквито се мислят само лъжат народа
99
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
V usa ima nai mnogo kumunisti evrei rusnazi
98
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
V turzia ima balgari saschto da nama sekzii sa glasuvane usa kak ima i v turzia trabva da ima
97
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Цензурата тук работи в пълни сила.
96
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Патриотите оставят кабинета, ако се върне гласуването в Турция. Хм, патриоти на масата и в парламента. Нема вече патриоти има само ***.
95
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е какви патриоти са пък тия най долна проба милиционери и булки на другаря Путин
94
0
 
6
 
! Отговори
8 преди 7 години
От държава на доносници преминахме към държава на чалгата.............БКП уби България,а ДС я разкости . ДПС,АТАКА,ВМРО ,СКАТ СА ЕДНО И СЪЩО .............
93
1
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Това вече в държавата ни не е и цирк-цирка е сериозно изкуство,не е всеки.Това нашето е ЧАЛГА.Защо чалгата завладя и политиката в България .Хайде някои ще кажат ами то народа чалгарски и политиците ни такива.Добре но да обичаш чалгата е едно,а да избираш политици чалгари е съвсем друго,мисля,че поне тази разлика схваща народа.
92
8
 
9
 
! Отговори
пенсионер преди 7 години
И какво от това като напуснат?Ще отидат там от където са дошли всички доносници и ченгета-БКП-БСП.
91
9
 
4
 
! Отговори
7 преди 7 години
Никой не успя да разгроми ДС ,защото САЩ така и не стъпиха здраво в БГ за декомунизрат страната.Затова всички ,които искаха да унищожат ДС бяха смазани от техните Валерия Велева,Кеворк ,Стефан Цанев и тн .......... Дано в новия кабинет в Белия дом се сетят и за БГ и да ни декомунизират .ТСВ може да почне и заради Бг.Една 40 хил американска армия стига за да се оправим с ДС и мафията им .
90
3
 
4
 
! Отговори
6 преди 7 години
На Карата и Сидеров не им пука за ислямизацията.Далаверата да върви .Сидеров си мечтае да му плащали за интервюта милиони в сметка като Клинтън .Ама вие лапайте мухите и ходете на мачове на ЦСКА и Левски .Българио ,една достойна бе заради тях .
89
8
 
6
 
! Отговори
5 преди 7 години
Следващото управление ще е Герб и ПФ и докато се осъзнаете,че това е пак ДПС и ДС ще минат доста години ,а Саудитска Арабия ще е ислямизирала тотално селата с *** ...........
88
4
 
5
 
! Отговори
4 преди 7 години
Да излизат,та те искат да влязат с пълна сила дори залепиха и Сидеров за новата коалиция.И понеже днес не е модерно да си депесар ДС създаде Патриотичния фронт, за да могат да са отново балансьор. Ама вие не ги знаете тия неща ...........
87
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Агент Иван - ДС Каракачанката, на Мутрата близанката.
86
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Въобще не съм изненадан от врътките на ГЕРБ! Топлата им връзка с ДПС и ДОСТ не е прекъсвала! Те са си дружки. Да сте чули ББ да каже лоша дума срещу Доган, Пеевски, Местан????
85
3
 
19
 
! Отговори
se преди 7 години
Крайно време е да излезете от правителството.Подкрепата на ГЕРБ е пагубно за всички ни.Никога десните партии не мислят за народа ни. Те мислят само как да грабят и да стават все по богати.Лошото е че у нас няма лява партия .Всякакви партийки лепнали в буквите си социалистическа са бутафорни.Те също като дойдат на власт мислят само за грабежи.Алтернативата е Терминал 2 на сегашното разграбване вече 26 години.
84
10
 
6
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 7 години
Страшни патриоти. Сега Рапона ще каже, че е време разделно. та ще се извинят на колене.
83
8
 
34
 
! Отговори
Божидар преди 7 години
Мале ако го нямаше ПФ през този мандат да връща обратно към реалността ГЕРБ и РБ, колко мъка щяхме да сме събрали досега...Никакви секции в Турция! Над 35 да може да са само във ЕС!
82
15
 
9
 
! Отговори
демограф преди 7 години
Откак се появи в медиите, все се чудя тоя Каракачанов или агент "Дончо"-"Иван", или там кавъто го водят в МГБ на Путин, дали е уред ментално..? Нещо челото му е малко по-набръчканко..някой да знае повече за здравословното състояние на кандидатът за президент? Все пак ние трябва да знаем дали Каракачанов е в психическо и физическо здраве, коео ще му позволи да носи тегобите на високия пост..не е ли така? Ето за Сидеров научихме това - онова и човекът се оттегли от активна дейност. Скри се.
81
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Шизофрения . Оня ден Патриотите гарантират подкрепа за правителството на комунистите от ГЕРБ.Ясно. ЗА ГЕНЕРАЛА .И ЩЕ ПРЕДЛОЖИ 2 ГОДИНИ КАЗАРМА -6 ГОДИНИ ТРУДОВ СТАЖ -КАТО НА ОФИЦИРИТЕ И СТАРШИНИТЕ . НОРМАЛНО И В НАША ПОЛЗА.