БСП бясна на евродепутатите си, насърчавали миграцията

Корнелия Нинова: Ще им търсим сметка за гласуването!
60
БСП бясна на евродепутатите си, насърчавали миграцията
Архив: Булфото

Ръководството на БСП се ядоса на своите евродепутати, които са подписали спорна резолюция за насърчаване на миграцията от трети страни към Европа, приета от ЕП с 339 гласа "за", 333 - "против" и 25 - "въздържал се".

Заради този документ представителите на левицата в ЕП ще трябва да дадат обяснение на заседанието на Изпънителното бюро във вторник.

"Разграничаваме се от съдържанието и от гласуването на резолюцията", отсече соцлидерката Корнелия Нинова.

Тя припомни, че позицията на БСП е за засилен контрол на границата, борба с каналджийството и отмяна на постановлението на правителството за заселване на бежанци в общини с демографски проблеми.

"Ние искаме да се положат всички усилия да не станем гето и бежански лагер", отсече Нинова.

Евродепутатите от БСП и ДПС са единствените български представители, които са подкрепили спорната резолюция.

В документа се казва, че "трябва да се избягва създаването на изолирани квартали за мигранти, като се насърчава тяхната интеграция и възможностите за оползотворяване на целия потенциал, свързан с обществения живот".

В точка 51 пък се твърди, че миграцията е призната в световен мащаб като мощен инструмент за устойчиво развитие, тоест тя е полезна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма да гласувам за кандидатаим. Това показва, че те са в услугана чужди интереси и работят зазаселване на мюсюлмани набългарска територия - абсолютенскандал и свинщина.
46
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
То нали това е и целта на съветските шпиони да наводнява Европа с мигранти, да я отслабят, това е плана на Кремъл
45
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Predateli sa tova ninova e prava
44
0
 
0
 
! Отговори
XYj преди 7 години
След тези гнусни гафове и на ББ с постановлението и на бсп с другарите евродупетати, ще се види колко струват Патриотите = ако искат могат да ги разкатаят за 0 време с тези изцепки.
43
0
 
0
 
! Отговори
до анонимен агент 45 преди 7 години
Само бсп и дпс за били за. Всички останали са против. Так че не лъжи, на лъжата краката са къси га* долн*ЯА иначе аз герб също ще накажа за постановлението от 20 август
42
1
 
2
 
! Отговори
Циник преди 7 години
Направо съм" възхитен " от някои от коментарите тук! Кой серсемин си прави труда да слуша речите на тези хайдеци? Или не е с всичкия си, или е БСПар!Алооооо - кога (в последните 27 г.) някой от тези пладнешки разбойници е изпълнил предизборно обещание, или е казал истината?Тези в правителство, и парламент сигурно се попикават от смях четейки подобни инфалтилни коментари! *** кво да им се сърдиш - и аз се смея от сърце....когато не рева! Тцъ, тцъ, тцъ
41
2
 
3
 
! Отговори
рейнджър преди 7 години
Ами затова уважаеми сънародници имате възможност сега на изборите да накажете ГЕРБ-БСП като гласувате за патриотичния фронт. Досега патриотичните партии не са били във властта./само като подкрепящи/, но при положение че никога досега не са имали нито един министър означава, че не са били на власт и май е време вече да им се даде възможност да управляват. Дайте им този шанс. Аз мисля, че ако БГ не се управлява ото националисти - свършено е! Не гласувайте повече за ЕВРОАТЛАНТИЦИ- те досъсипаха БГ!
40
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ето зашо в бг се върши всичко по три пъти плаща се три пъти аман нема такава държава и се вкарва по три пъти простотия ни е голяма краи няма писна ми
39
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гласуваш за БСП получаваш ДПС
38
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Банда гнусни предатели! Повдига ми се от тях! Снощи по Европа даваха интервю с някакъв *** от БСП, дето викаше, че трябва първо да се запознае с документа за миграцията, който ВЕЧЕ Е БИЛ ПОДПИСАЛ!
37
0
 
10
 
! Отговори
вгр преди 7 години
КАКВО?!? : "Евродепутатите от БСП и ДПС са единствените български представители, които са подкрепили спорната резолюция."АМА ИМА ЛИ СМИСЪЛ ОТ ПОВЕЧЕ КОМЕНТАР? ВСЕ ЕДНО НА ПИЛЕТО ДА МУ ОТРЕЖЕШ ГЛАВАТА И ПОСЛЕ ДА СЕ ИЗВИНИШ...1. ВЕДНАГА ДА СЕ ВЪРНАТ ТЕЗИ У НАС И ДА ИМ СЕ ДАДЕ ДА ПАЗАТ ОКОЛО МЕСТАТА ЗА НАСТАНЯВАНЕ ЗА ПО 300 ЛВ/МЕСЕЦ!!!2. ДА ИМ СЕ НАЛОЖИ ПОНЕ ГЛОБА ЗА ПРЕДАТЕЛСТВО!!!3. ДА ОБЯСНЯТ В ПРЕДАВАНЕ НА ЖИВО И ПРЕКИ ВЪПРОСИ ЗАЩО СА ГЛАСУВАЛИ ТАКА!
36
2
 
12
 
! Отговори
Не намесвай Радев ли преди 7 години
Радев като е против това което правят бсп да излеже катго мъж и каже - аз съм против бсп и тяхната политика? Да каже = това са изменници и заслужават съд и затвор!
35
0
 
13
 
! Отговори
Предложение за .... преди 7 години
Аз знам как да ги накаже! Всеки от тези евродупетати да вземе в къщи за отглеждане 10 араби и 10 ***, като имат право да доведат и роднините си!
34
0
 
11
 
! Отговори
юдеи в ляво преди 7 години
Леваци по целия глобус насърчават миграцията, нашите и те. Сега изведнъж се правят на ни лук яли ни лук мирисали.
33
1
 
11
 
! Отговори
до генерал Радев преди 7 години
Ами ти генералче какво ще кажеш сега? Ще се рзграничиш ли от БСП - тези които гласуват да ни затрият като народ или ще мълчиш като препикано мушкато? Вземи си направи едмо сепуко!
32
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гласуваш за радев - получаваш тройка радев, йотова и бай асан!0
31
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
много лаеш не хапе тия са *** на бсп
30
3
 
15
 
! Отговори
БЕЗ КОМЕНТАР преди 7 години
ИЛИАНА ЙОТОВА САБОТИРА СОБСТВЕНАТА СИ ПАРТИЯ И КАНДИДАТ-ПРЕЗИДЕНТСКА ДВОЙКА. ТАЯ СОРОСОИДКА НЕ ЩЕ ДА Е ВИЦЕ ПРЕЗИДЕНТ, ИСКА В ЕВРО ПАРЛАМЕНТА, ЗАЩОТО ТАМ СА ГОЛЕМИТЕ КИНТИ, И ЩЕ ПРАВИ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО БСП ДА ЗАГУБЯТ, ЗА ДА ОСТАНЕ ПРИ ГОЛЕМИТЕ ПАРИ. ЯВНО СЕ МИСЛИ ЗА СТАНИШЕВ И ЗА ЕВРОКАРИЕРА. ДА АМА НЕ Е НАЛИЦЕ ЕДНА МНОГО ВАЖНА ПОДРОБНОСТ - НЕ Е ЕВРЕЙКА И НЯМА КАК И СЕ ПОЛУЧИ. ЖАЛКО ЗА ГЕН. РАДЕВ
29
9
 
13
 
! Отговори
dj преди 7 години
Тая раздърпана кокошка Курньолия е много гузна и мълчи сякаш е с пълна човчица ( с какво-можем да гадаем), но е ясна издънката! Доказват се отново като пълни лицемери, предатели на България, отявлено-болни русофили и пълни несретници всички червено-уродливи джуджеКомунистчета!! Докато не бъдат изхвърлени от политико-икономическата хранилка всичките тези пар.цали от БСП, ДПС, яТака и техните псевдолидерчета-няма просперитет за България!! А Жужето работи с тези за да ни унищожи Родината!
28
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тея червени евродупедали са голями ***! Току-що загубиха патриотичния вот/ако се доберат до балотаж/. ГЕРБ=БСП-предатели!