Много хора не са успели да дадат гласа си, изтъкна Цачева

Говорих истината, а срещу мен имаше популисти, коментира тя
8 ное 2016 21:31,
385
Много хора не са успели да дадат гласа си, изтъкна Цачева
Снимка: Архив, Булфото

Говорих само истината в тази кампания, а срещу мен имаше популисти, коментира кандидатът за президент на ГЕРБ Цецка Цачева по повод първия тур на президентските избори.

"Аз водих една кампания на истината с българските граждани, обясних какви са правомощията на президента. Вярвам, че битката ще бъде в моя полза", каза тя пред БНТ.

По думите й голяма част от хората не са успели да дадат своя глас в неделя.

"Част от активните граждани не гласуваха, нека младите хора и активните граждани да не разчитат на последните часове, а да излязат по-рано да упражнят своя вот. Сигурно голяма част не са успели да гласуват, защото са почивали през уикендите", коментира Цачева.

Тя изтъкна още, че се е злоупотребявало със задължителното гласуване.

"Казвали са на възрастни хора, че ще им спрат пенсиите", обясни кандидат-президентът.

"На 13 ноември е решаващата битка, очаквам младите хора на упражнят правото си на вот. За мен е важно след този вот в каква България ще живеем", каза още тя.

Тя открои, че категорично не е имала разговор с патриотите за подкрепа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


385
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
292
0
 
0
 
! Отговори
петър преди 7 години
Да благодарение на вас. Жалки подобия на политици. Как може да сте толкова нагли и цинични? Нямате едно изречение да кажете и после да не се отметнете?
291
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами не позволихте на хората зад граница~без Турция.там е сигурна хавата~да гласуват. Но не се ли притесняваш.че много млади и мислещи хора могат да отидат до урните?
290
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хайде герберастчета, отнесохте плувката. Гълтате водица и отивате в нищото. Толкова гадости извършихте и дано се намери сериозен човек да ви осъдят и отговаряте за разрухата. Да отговаря и Бай *** за населяването с мигранти. Цялото правителство и най-вече Жай ***, Цецо Цървула, Свинетка, доктор Менгеле и Бъчи - Шматката. Специално внимание да се обърне на Самоковската принцеса където разби София и доста окраде.
289
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако обърнете внимание в анкетата на днес ген. Радев води и преди изборите доста над вещицата та тия с прогнозите да отидат да се гръмнат заедно с вожда. Платени драскачи
288
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хората не ви искат,толкова ли е трудно да го разберете .Стига сте ревали ,защото само се излагате повече.Отидете си с достойнство ако го имате.
287
1
 
17
 
! Отговори
123 преди 7 години
Американците изритаха тяхната вещица, да изритаме и ние нашата!
286
1
 
17
 
! Отговори
Ами.. преди 7 години
Г-жо,не можаха,защото организацията от Вашата партия беше такава!!! ВПРОЧЕМ, КАТО ВИДЯХ КОЛКО ПРОЦЕНТА ОТ "ЧУЖБИНА" са гласували за Вас, ми стана Ясно Защо. "Бащицата " се превърна в пощенски гълъб. Под крилото му се оказаха........ ВАШИТЕ избиратели, а не българските граждани имащи ПРАВО на избор,чиито интереси трябва да защитавате!! Анадънму?
285
2
 
14
 
! Отговори
П.Петров преди 7 години
ГЕРБ положиха доста усилия, за да попречат на повече хора да гласуват, но провалът на Цачева е заради самата нея !За Радева няма да гласувам заради Йотова, но и за Цачева няма да гласувам !
284
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В Америка белите хора са гласували за Тръмп,а черните и мексиканците-за Хилъри.В България белите и интелигентни хора гласуваха за ген.Радев,а черните и тези в Турция-за Ц.Цачева.Намерете приликите и разликите.
283
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Клинтън лаеше срещу Тръмп и той спечели.Бойко и Цеца лаят срещу Радев и той ще спечели.
282
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Верно щото сложиха пребоядисани защо и докога искам да попитам в ловеч една медия дето плюят понеже не съм фен тия пребоядисани кои ги намърда вътре та да си личат но 20 човека ко не и повече тогава за какъв герб говорим същото направиха и със сдс и навремето ето резултата стани да седна е гласуваите.си ако нее че стана задължително гласуването кракът ми няма да стъпи по голяма простотия не съм виждал безобразие
281
3
 
21
 
! Отговори
Анониме преди 7 години
Тези хора се държат все по-неадекватно.Ненчев пък щял да запечата границата.Абе те една ограда не можаха да завършат и чужденците си минават откъдето си искат,той ще запечатва границата.Това поведение нормално ли е?
280
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Уважаеми сънародници,това което виждате на снимката харесва ли ви?Има ли база за сравнение между нея и ген.Радев.Има опасност в неделя от фалшификации,затова излезте и масово гласувайте за ген.Радев,за да не се срамуваме като нация.
279
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Цачева,вие нарочно направихте така,че много хора да не гласуват.Това беше част от стратегията ви за спечелване на изборите,разчитайки на твърдия си електорат и надявайки се другите да се откажат.За тези ваши номера хората ще ви накажат.
278
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За да станеш летец изтребител зависи само и единствено от теб.За да станеш депутат и председател на парламента имаш нужда от баща дядо и прадядо заслужили комунисти. За това генерал Радев президент.Бог да е с него и България.
277
1
 
26
 
! Отговори
Герб шанташират преди 7 години
Ако ни махнеет от власт спират магистралите, санирането, стабилността в мизерията, идав БСп и хаоса, наводненията, Цунамитата, земетресенията, световния потоп, АУУУУУУ леле колко е страшно ако не сем ние.......
276
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много хора не са успели да дадат гласа си, изтъкна Цачева. Но и много хора от пазача и чистачката в малките общини общини, назначените кметове, общински и държавни служители едва ли не под строй гласуваха за вас и не гласуваха за референдум. Защо?
275
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"популист" е дума която Клинтън използва срещу Тръмп пък той стана президент. А Плевневлиев даже се снима в рекламен клип на Килърито.....
274
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Търкулнала се тенджерата и си намерила похлюпака . Ние не можем да свържем двата края на месеца , ГЕРБ не може да свърже двата края на мандата . Следва да подадем оставка . Природата не търпи ненормалните .
273
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
86 % от избирателите в Турция са гласували за Цецка. Местан и Ердоган си удържаха на обещанията.