Нинова доволна от изборите, за довиждане смъмри ГЕРБ

Европарите изтекоха в магистрали и кражби, пресметна тя
Обновена: 16 ное 2016 15:42 | 16 ное 2016 15:40, Камелия Цветанова
161
Нинова доволна от изборите, за довиждане смъмри ГЕРБ
Снимка: БТА

Макар спечелелият президентските избори Румен Радев да беше издигнат от Инициативен комитет, БСП припозна победата като своя, а партийната лидерка Корнелия Нинова призна, че социалистите се гордеят с нея.

Още по темата

"Ние спечелихме категорично тези избори заедно с народа си, защото нашата партия прояви мъдрост да издигне надпартиен кандидат, човек, който е доказал, че може да е обединител и и че такъв ще и бъде и заради това го подкрепиха и млади, и средно поколение, и възрастни и от различни партии - ГЕРБ, ДПС, АБВ", похвали се тя, по време на дебата за оставката на кабинета.

Според нея избирателите са проявили мъдрост като са избрали Радев, който е "достоен за президент".

"Ние се гордеем с тази победа, но за нас това не е повод да проявим агресия, защото не е достойно да риташ паднал човек", коментира още Нинова.

Тя смята, че две са основните причини, довели до загубата на ГЕРБ на вота. Една от тях е тоталното разминаване между проблемите на хората и политиките на партията на Бойко Борисов - българите се тревожат най-вече от безработицата и бедността, а кабинетът не е направил нищо в тази посока.

"Европарите изтекоха в магистрали и кражби, не създадохте икономическа база, родното производство, малкият и средният бизнес бяха смачкани, доходите не мърдаха, а бедността растеше", посочи Нинова.

По думите й другият важен въпрос за хората е справедливостта, каквато обаче няма.

"С реформата в образованието отнехте на хората възможността децата им да се учат, взехме парите от държавните училища и ги дадохте на частите, ударихте дъното като променихте програмите. Със здравната реформа лишихте народа от възможност за здравеопазване, пратихте го та опашка", продължи с упреците соцлидерката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


161
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
112
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Адмирации за Нинова направи нещо велико което трябва да влезе във историята,събори фирмата герб най безкруполното и антисоциално правителство.Да са живи и здрави БСП !!!!
111
2
 
5
 
! Отговори
П.Петров преди 7 години
Че е вярно вярно е, но Нинова да каже когато БСП е било на власт какво е направило, та да сме сега в това мизерно дередже !БСП не е алтернатива на ГЕРБ ! ДПС, БСП, ГЕРБ, АБВ дори Каракачанов, са все проекти на БКП-ДС мутро-олигархията. Каракачанов е инфилтриран в ПФ по същия начин, по-който бяха инфилтрирани в СДС А. Йорданов, Х. Бисеров и т.н. агенти на ДС.ДС е тясно свързано с КГБ, а КГБ държат Кобург Готски на къса каишка и постоянно му напомнят, че е жив по тяхна милост.
110
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Европарите изтекоха в магистрали и кражби, не създадохте икономическа база, родното производство, малкият и средният бизнес бяха смачкани, доходите не мърдаха, а бедността растеше", посочи Нинова.++++Нинова, я кажи как те смачкаха едни 48% от Техноимпекс на 28 години и с 2 години трудов стаж ?
109
4
 
5
 
! Отговори
34567 преди 7 години
Точно в десятката им го казва, но нали е от Б С П,плюете! За да сте в тон....Интересно ако банкянския беше изрекъл това,как щяхте да реагирате?!Впрочем, той каквато и тъпотия да изрече ,много от коментиращите тук са във възторг и блеят КОЛКО е велик! Четете, господа, думите на Нинова в случая са точни и на място! Дано само услужливите медии спрат да ни го навират в ОЧИТЕ всемогъщия празнодумец ,че.ми се повръща като му видя мусурата, и чуя безсмисленото му бърборене колко много е
108
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Така е. Паднал човек не бива да се рита. Трябва да му се помогне да се изправи, за да си отде сам у дома.
107
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е ХАЙДЕ СЕГА НЕ Я ВЕЛИЧАЙТЕ. АЗ РАЗБИРАМ ТАЯ ДА Е НОВА ПОЛИТИЧЕСКА ФИГУРА ,НЕЙНАТА ПАРТИЯ ДА Е ПОКАЗАЛА ЧЕ ЩЕ НАПРАВИ НЕЩО ЗА НАРОДА СИ ,НО ТОВА СА СТАРИТЕ КРАДЦИ БЕ. НАЛИ СИ ГИ ЗНАЕМЕ ,ЧАК ПЪК ТОЛКОВА КЪСА ПАМЕТ НЯМАМЕ. НАЛИ ВИЖДАТЕ КОЙ И Е ГЪРБА НА ТАЗИ ДЪРТА КОМУНИСТКА-Р.ОВЧАРОВ-ДЪЛГИЯТ ИНКАСАТОР С ДЪЛГИТЕ РЪЦЕ ,ДЕТО ОЩЕ БЪЛГАРИЯ ПЛАЩА МИЛИОНИ ЗА НЕГОВИТЕ ИЗЦЕПКИ. И ГЕРБ И БСП СА ЕДНИ И СЪЩИ. ,ТОВА СА СТАРИ ЧЛЕНОВЕ НА БКП, КОИТО ДАДОХА ТОН НА ВСИЧКИ ДАЛАВЕРИ ,ПРЪСНАХА СЕ ПО ВСИЧКИ ПАРТИИ И ГИ
106
2
 
11
 
! Отговори
Абе преди 7 години
Г-жа. Това беше за президент с резултат срещу чубака. Какво сте се вдъхновили пак...
105
3
 
13
 
! Отговори
Георги преди 7 години
Тиа *** нещо са се объркали :)
104
6
 
6
 
! Отговори
Бай Кръстан преди 7 години
Разликата между БСП и БКП е огромна и тя е в идеологията. БСП изповядва идеологията на капитала спечелен по нечестен път. БКП е правила компромиси с СССР, но е било по принуда и не в ущърб на народа. 90% от хората бяха доволни и щастливи по времето на соца, а сега са 10%.
103
3
 
11
 
! Отговори
abe bai krastane преди 7 години
абе кръстане бкп бранеше интересите на сес.есере а бсп са тяхната челяд бе глу пав човеко. разлика между бкп и бсп няма
102
3
 
9
 
! Отговори
Бай Кръстан преди 7 години
Между другото никаква столетница не е БСП. Това е партия на 26 години. До 1990 не е имало БСП , а БКП и това е напълно различна партия. БКП бранеше интересите на обикновените хора, а БСП интересите на милионерите, като подхвърляше по някоя троха по коледа и нова година на пенсионерите. БКП изгради заводите, БСП ги ограби. БКП не даваше на турците да гъкнат, БСП се *** на Доган. Когато фактите говорят само червените тролчета не мълчат, а цъкат минуси,
101
4
 
15
 
! Отговори
Браво на БСП преди 7 години
С генерала успя да вербува най-късопаметните избиратели които бяха се отдръпнали отвратени от БСП през 2009-та. Нека за тях припомня че корупцията избуя именно при мандата на тройната коалиция и пусна такива корени че който и да дойде на власт не може да я пребори. Заменки кон за кокошка, престъпници на свобода с по десет висящи дела, свободни далавери с евро пари, незаконни строежи , всичко това процъфтяваше при БСП. Само тъпоумен или червен *** може да отрече тези факти.
100
12
 
6
 
! Отговори
Мишо преди 7 години
До Как СийкаНе знам на колко си години, но ако някой е направил нещо за нашата държава това е само през годините на управление на социалистите. ОК
99
1
 
1
 
! Отговори
Мишо преди 7 години
До Как Сийка
98
5
 
18
 
! Отговори
Как Сийка преди 7 години
Тая отново започна да приказва пълни глупости - толкова знае и толкова може! А тепърва ще плюе и храчи както Всички от БСП могат! Не е ясно защо се зъби след като сслед като от 100 години жалката им партийка се мъчи да направи нещо и все не можеееееееееее?! Народът именно тях извади от власт! Аман от вас,Ниноваааа! Аман!
97
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Днеска след обяд,Нинова обикаля,като луда да се моли на всички парти,като вдовица за ***,и всички я изритаха,и накрая съобщи ,че и БСП няма да съставя служебно правителство.Айде лека вечер.Спете спокойно и сънувайте ,как червените мухоморки започват да гният!
96
3
 
6
 
! Отговори
Петолъчка преди 7 години
Нито го мисля! Нито го броя вече!
95
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Петолъчка.Кво пиеш,че не можеш да се изразяваш.Ти не го мисли Бойко,той има 1 300 000 избиратели.Вие къде се редите дето имате 600 000.И не си мислете,че заради Радев ,ще станете повече.Ще дойде видйов ден,тогава друго ще плямпаш.
94
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ГРЪБ.Ах жалко и * от БСП,няма да се върнат на власт!
93
4
 
6
 
! Отговори
Петолъчка преди 7 години
Не иска оставка щото няма Тиквун няма партиика!