Борисов за след изборите: Пак на власт – само сами!

Лидерът обяви, че ще управлява само, ако ГЕРБ е №1 на вота
3 дек 2016 14:40,
338
Борисов за след изборите: Пак на власт – само сами!
Снимка: архив Reuters

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обяви, че партията му може да поеме управлението на страната след предсрочните избори, само ако избирателите я поставят на първо място. В противен случай той ще заеме мястото си на опозиция.

Тази позиция Борисов отправи в послание към членовете и симпатизантите на партията си по случай 10-ата годишнина от учредяването на ГЕРБ.

Още по темата

В обръщението си премиерът в оставка обявява нов курс и дава заявка за ново управление след предсрочните избори.

"ГЕРБ има с какво да се гордее и ще продължи да го показва като поеме по нов курс с още по- силни и позитивни политики в следващото десетилетие", пише той.

Борисов заявява, че ГЕРБ ще положим всички усилия и ще работят, за да спечелят отново подкрепата на българите за нов управленски мандат.

"Категорични сме, че ще поемем отговорност да участваме и оглавим правителство след изборите, единствено ако народът ни нареди отново на първо място. При всяка друга ситуация ще заемем мястото си на градивна опозиция в Народното събрание. Основна цел за нас е да управляваме самостоятелно, за да можем да реализираме напълно нашите политики и планове за реформи", пише още лидерът на ГЕРБ.

Така той изключва участието на партията си в следизборни коалиция след предсрочните парламентарни избори.
В посланието си Борисов призовава симпатизантите си да запазят спокойствие.

"Истината е на наша страна и винаги излиза наяве. Всички ние трябва да продължим да се трудим за България", допълва лидерът на ГЕРБ. Той призовава съмишлениците си към това всички заедно да наградят направеното от тях самите.

“Вярваме, че българският народ е мъдър, макар и да е емоционален, и ще направи най-добрия избор за бъдещето на страната ни. Ние ще останем верни на каузата, идеалите и принципите си, за да не допуснем популизма и хулиганството в политиката да завладеят страната ни и да застрашат стабилността, която постигнахме с толкова много усилия", пише още министър-председателят в оставка.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


338
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
244
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Страх го е, че ще ръководи ЕвропаСамо да се престраши, не им завиждамКрай с големите заплати в ГерманияЩе правят стадиончета и чешмички до припадъкАко Бсп спечели и почне да ръководи ЕС, пак същото я чака Европа.
243
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
тиква играете си с огъня /визирам НАРОДА/ и ще горите да знаеш
242
4
 
5
 
! Отговори
Баба Ванга преди 7 години
БОЙКО е Е НАЙ НЕКЪДЪРНИЯ!!
241
3
 
4
 
! Отговори
Ванга от ОТВЪДНОТО!! преди 7 години
Kъде ти е МОСТА ТИКВО??? ОБЕЩА МОСТ СИЛИСТРА КЪЛАРАШ!!!!! ЩЕ имаш НЕЩАСТИЕ!!!
240
3
 
2
 
! Отговори
1 преди 7 години
До Барабанлия,а трътката на комуниста бойко,ти ли ще я закърпиш.
239
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И Бойко, и Плевналиев не мислят самостоятелно. Политиката им е като махало- насам-натам. А ние отдолу само зяпаме и цъкаме с език. Сега да си хапнем и пийнем по празниците, и да сънуваме светлото бъдеще, което от доста време ни подготвят хората, които оставихме да мислят вместо нас!
238
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това, че страната постепенно изпада в хаос, изглежда тревожи много малка част от тъй наречените "политици" у нас. Те се грижат главно за себе си. Администрацията изчаква, всичко е замряло, сега е времето на тарикатите и далавераджиите. Народът се е снишил и се надява бурята да мине над главата му, но както винаги, най- беззащитните ще пострадат. Продължавайте да спите, българи, и разчитайте отново друг да свърши вашата работа!
237
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Наистина ли вярваш в слабоумието на народа си, Бойко? Един път той ти даде шанс, втори път, следващ няма да има! Жалко, много жалко! И какво толкова ти казаха шефовете от Брюксел, че се уплаши?
236
3
 
0
 
! Отговори
Vaglenustaniste преди 7 години
Kakav li spasitelen plan ima pojarnikariat, za da ostane sam samin s vlastta...?!
235
3
 
1
 
! Отговори
ааааааааааа преди 7 години
що ?
234
3
 
10
 
! Отговори
Форито преди 7 години
Каква власт бе душегубецо?Изведе България на второ място в света по човешка смъртност и сега искаш да на поставиш на първо място ?НЕ МЕРСИ !Твой ред е да те пратим в небитието, гад с гад!
233
2
 
3
 
! Отговори
( нерегистриран ) преди 7 години
Никога няма да се оправим... С лъжи... Не става... Калин Николов Димитров-нотариусНищо против партии, а против корупцииииииии. Щом ви харесва продължавайте, не одобряваме даване пари под масата, за започване на работа... Живи и здрави всички по света. Весели Коледни празници!
232
3
 
3
 
! Отговори
омерзен преди 7 години
по времето на герп... 10 хил.лева след 22 часа хазарт, ченгетата гледат, стоят и мълчат. баста, не желаем да подвеждате младите по този начин. също да речем, че няма през ваше време корупция, г-н Борисов бихте ли проверили българомохамеданина нотариуса от смесен регион, как се въртят врътки с брат му в системата от Варна. Отиваш при нотариуса/, брат му Димитров , той те праща при брат му във Варна, на четири очи и в системата. иначе нищо против, защото вече няма какво да губим, всичко що имахме
231
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дръжте се , този път битката ще е на живот и смърт . 65 000 вече си отидоха , няма да има предатели .
230
5
 
5
 
! Отговори
Барабанлия преди 7 години
На *** ще им бъде скъсана този път трътката окончателно.
229
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В момента , а и в близките години няма да има по подготвен човек от Борисов за Премиер . Когато няма риба и ракът е риба. Това е истината , а другарите могат да плюят колкото си искат , но да си видят тяхната шефка бившата СДС-арка и зам . министър изгонена от всякъде за кражби и далавери . Това ли ви е кандидата за Премиер .
228
19
 
2
 
! Отговори
Барабанлия преди 7 години
ГЕРБ и Борисов ще управялавт отново, но този път жална им майка на пръдльовците от БКП/БСП, ДСБ, ДПС и вся остальная *** съветска.
227
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
НАРОДЪТ МОЖЕ ДА ЗАЛОЖИ СЪЩИЯ КАПАН , КОЙТО ГЕРБ ЕЖЕДНЕВНО МУ ЗАЛАГАТ .
226
3
 
16
 
! Отговори
След инструктажа преди 7 години
в щатите Бойчовата тактика се повтаря, подава си оставката за да няма нормални избори а и хората да позабравят щетите от неговото правителство. Сега иска пак да се кандидатира, доста хипократично присъщо като евреите които му дават инструктажите.
225
4
 
13
 
! Отговори
ЗА ПСИХИАТЪР Е преди 7 години
НЯМА ПОВЕЧЕ, БАЦЕ. ДОТУК БЕШЕ НЕНОРМАЛНИКО. *** СЕ ЛЕЧИ, КАКТО ПЕЕ ЦЕЦА. ГОНЯТ ГО ОТ СЕЛОТО, ТОЙ ПИТА ЗА ПОПОВАТА КЪЩА