Каракачанов за кабинет на РБ: "Всичко е като "нероден Петко"

"Ще имаме разговор с Реформаторите и ще видим каква ще е тяхната програма"
4 дек 2016 11:36, Петя Славова
76
Каракачанов за кабинет на РБ: "Всичко е като "нероден Петко"
Снимка: архив, Булфото

Увеличаване на пенсиите и конкретни мерки срещу мигрантската криза - това е цената, на която Патриотичният фронт би могъл да подкрепи правителство на Реформаторския блок. Очаква се президентът Росен Плевнелиев да даде именно на Реформаторите третия, последен мандат.

Още по темата

"Всичко е като при "нероден Петко". Ако Реформаторите вземат мандат, ще имаме разговор с тях и ще видим каква ще е тяхната програма". Това заяви пред Нова тв съпредседателят на Патриотичния фронт Красимир Каракачанов.

Относно думите на Плевнелиев, че не може да даде мандат на Патриотите, защото те биха поставили под въпрос европейското развитие на България, Каракачанов коментира: "Това изказване няма нищо общо с това, което той каза пред мен, Волен Сидеров и Валери Симеонов. Тогава думите му бяха коренно противоположни". 

"Ние смятаме за неправилно това, което президентът правеше пет години – да дрънка оръжия срещу Русия", заяви той.

Той определи голяма част от министрите като "народни артисти": "Те се тръшкаха и обясняваха как не може минималната пенсия да стане 300 лева".

Според него, докато дойдат предсрочните избори, ще има 6 месеца анархия и безвластие.

Припомняме ви, че преди два дни Плевнелиев обяви, че най-вероятно ще даде третия мандат за съставяне на правителство на Реформаторския блок.

От своя страна ръководни фактори от РБ коментираха, че ако получат мандата, по-вероятно е да го върнат. Заявка за това направи направи депутатът Димитър Делчев, който е от квотата на ДБГ на Меглена Кунева. Според него е ясно, че в рамките на този парламент не може да се излъчи нов стабилен кабинет.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
0
 
0
 
! Отговори
вот за патриотичния преди 7 години
с даването на мандат на деформаторите тоя *** само качва подкрепата за патриотите
56
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Щом като доносник на ДС др. Каракачанов иска да е Премиер много сме го закъсали . Спомням си предишните избори как Бареков искаше да е Премиер , но го замериха с *** .
55
3
 
4
 
! Отговори
Al преди 7 години
Не мога да разбера кои са тези "патриоти". Тези които са донасяли и служили на репресивна организация на чужда държава - КГБ? Те триабва да имат достъп до работа само в някоя мина или рудник, не да наглеят в парламент и правителство. Гадното ченге Симеонов. Вижте го как се държи в парламента. Защо не е на топло? Това нормална държава ли е? Каракачанов -*** неден. Кога беше патриот? Като доностник или си сега с 200кг патриотизъм?
54
3
 
4
 
! Отговори
ОСМАН преди 7 години
Агент иван сънува премиерАгентка *** премиерВолен премиер.бургуджията премиер.е.б.а ммама му свят ми се зави!а забравих бареков премиер.ех бай тошо що те няма.чалгата завладя всичко.мъка..
53
7
 
6
 
! Отговори
М, да ... преди 7 години
"Това изказване няма нищо общо с това, което той каза пред мен, Волен Сидеров и Валери Симеонов. Тогава думите му бяха коренно противоположни". ----------------Не се и съмнявам, че Плевнелиев се е извъртял! Следващият път Каракачанов когато говори с Плевньо да го накара да го гледа право в очите, т.с да го проверява дали не го лъжат и да постави\застави Плевньо на мястото му!пп. Плевньо и Боко са страхливички! :)) Лесно се плашат!
52
5
 
8
 
! Отговори
www преди 7 години
До БГТРАКИЕЦСамо да вметна, ако може:- Волен Сидеров лапаше яко като главен редактор на вестник Демокрация дълги години. Два мандата в управление.- Красимир Каракачанов лапаше също два мандата като управляващ, а като обикновен депутат сигурно дузина?!- Волен Сидеров предостави златното си пръстче на Ахмед Доган в тройната коалиция, подкрепила Пламен Орешарски. Дали не са му платили отново с нашите пари?- И трите модела "патриоти" днес крепят кабинета Борисов-2.Кви 27 години? Кви 5 лева?
51
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До СтарецаАбе къв старец сити, кво са прайш на стар като си са родил след 1998 година. И недей са дрогира преди да драскаш тука
50
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Работата опира до организиране на Широка коалиция . Преди години имаше един филм - С *** по Дивия Запад - Стига сте пуцали , бе братя американци . Стига сте се делили , бе братя Българи . Ние нямаме *** , Вие спорите за милиарди . Половин век оттогава , а американците не спират да пуцат и българите не спират да се делят .
49
8
 
7
 
! Отговори
БГТРАКИЕЦ преди 7 години
ДАВАЙТЕ ПАТРИОТИ НА ПРАВ ПЪТ СТЕ,ВСИЧКИ СЕ ХВАНАХА СРЕЩУ ВАС,ЗАЩОТО СТЕ ПРАВИ,НАРОДА ЗАСЛУЖАВА ДА ЖИВЕЕ ДОБРЕ,СТИГА СА КРАЛИ 27 ГОДИНИ,НЕ СЕ НАЯДОХА,СЕГА И ВНУЦИТЕ ИМ,НЕЗАВИСИМО ОТ ЦВЕТА ИМ.БЪЛГАРИЯ Е НА БЪЛГАРИТЕ,НИЕ ТРЯБВА САМИ ДА СИ ПОДРЕДИМ ДЪРЖАВАТА,А НЕ ТЕЗИ ГРОБОКОПАЧИ,КОМШИИ,ДАЛЕЧНИ И БЛИЗКИ ВРАГОВЕ.ДА БЪДЕМ С ТЕЗИ, КОИТО НИ УВАЖАВАТ, КАТО ГРАЖДАНИ И НАРОД.ДА СЕ НАЦИОНАЛИЗИРА ВСИЧКО ОКРАДЕНА ОТ БЕДНИЯ ТРУДОВ НАРОД.
48
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Байфидан - Не ти се отвори парашутът и сега мрънкаш, ***...Е, как да му се отвори парашутът, като подля вода на ортака си, тръгна президент да става! Не може така!
47
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ИЗНЕРВЕНИТЕ рядко стигат до пенсия
46
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
МЪКА, МЪКА! В ЕВРОПА НЕ ГИ ИСКАТ - НАЦИ СА, ТУК НЕ ИМ ДАВАТ МАНДАТА - МЪКА.А ТОЛКОВА ИМ СЕ ИСКА ДА УПРАВЛЯВАТ.
45
8
 
11
 
! Отговори
Стареца преди 7 години
Аз съм с напреднала възраст,но ако този"патриотгюведжар"стане премиер или президент,сериозно ще се замисля да емигрирам и аз като младите,защото това ще бъде срам и резил за нацията.И нека Бог да пази милата ни Татковина......
44
1
 
6
 
! Отговори
Лилит преди 7 години
До АнонименБюджет винаги може да се преразгледа, лошото се корени в две неща:Пари да няма наистина.Пари за това да идват от заеми.
43
5
 
13
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Краси,с Валерката в комбина никога няма да те огрее да си премиер дори за ден.
42
3
 
15
 
! Отговори
www преди 7 години
Ако си колега от ДС и патриот (истински), то трябва да си спомняш поне две неща за колегата "Иван". Първото е, че по време на косовската криза той искаше да се приемат бежанци от западната ни съседка и това го конфронтира с голямата част от парламентарната му група. Второто нещо е конкретният повод за напускането на същата парламентарна група. Тези две неща ако си ги спомним, нищо че бяха преди 15-20 години, ще си изясним целия политически път и клиентелистки интереси на Красимир Каракачанов.
41
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Болен здрав носи, ха ха ха
40
2
 
23
 
! Отговори
колега от ДС преди 7 години
Красьо, агент на ДС 30 години е в политиката и 30 години само трупа килограми, тупка топката и дрънка глупости на килограм. Ако е патриот и го боли за българите какво точно е направил срещу масовото крадене от политическата мафия в последните 30 и кусур години? Май по-скоро е част от този спектакъл на лапачите и само пуска медийни димки, които всъщност прикриват големите проблеми? Ако проблемите с корупцията в БГ не се решат чрез избори, скоро ще се решават с тоягите!
39
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До wwwКое не разбра?Че президента е *** ли?
38
1
 
18
 
! Отговори
Избирател преди 7 години
Да се вдигне минималната пенсия на 300лв. е възможно. Но за целта трябва ясно да заявят от кои сфери ще се отреже от бюджета, докато докарат сумата до 1,5 млрд. лева годишно. Няколко жокера: 1. Премахване на ДАНС - абсолютно безсмислена служба обслужваща политическите интриги.2. Цацаратура - пълен отказ от борба с корупцията по високите етажи - бюджета може да се съкрати на 50%.3. НСО да поеме охрана и транспорт на 4-5 държавни мъже - 80%.Без конкретика мирише на пиянски изцепки на три ракии