Ротация на имената: Мартин Димитров премиер?

"Изобщо нямам такива намерения, да се приключва по-бързо с този парламент"
7 дек 2016 08:52,
20
Ротация на имената: Мартин Димитров премиер?
Снимка: архив, Булфото

Абсолютно несериозно е да се говори за съставяне на кабинет, шансът е много малък. Изпуснахме питомното, сега ще гоним дивото, настоя Мартин Димитров от Реформаторския блок.

На въпрос за появилите се информации, че може да бъде предложен за кандидат премиер, депутатът заяви, че няма да участва в разговорите с ГЕРБ по въпроса и това не е било обсъждано с него. 

"Не знам как моето име попадна като вариант за кандидат-премиер. Аз изобщо нямам такива намерения, да се приключва по-бързо този парламент и да продължаваме напред", отсече още той пред Нова тв.

"Изглежда ми несериозно ГЕРБ да подкрепи кабинет на Реформаторския блок, при положение че два пъти се отказа от възможността да има свое правителство", коментира синият депутат.

Според Димитров е ясно, че ГЕРБ иска предсрочни избори и е въпрос на време и консултации кога ще бъдат те.

Той говори и по темата за фалиралата банка КТБ: "Пропуснати бяха огромни възможности по случая с КТБ. Това, което се чува, че ще бъдат върнати около 10% от парите, е много лош резултат".

По думите му наетата международна фирма за разследване на казуса е написала само доклад, направила анализ.

"Не че има лошо, но важното беше да се проследят парите, а фирма-ловец не беше наета, която да проследи и върне парите", изтъкна депутатът от Реформаторския блок.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мартин Димитров е чудесен за министър на енергетиката, също и за икономиката, но не стаав за премиер. Той е малко като Радан - умен, почтен, добър в своята област - енергетиката - но не е ЛИДЕР и това пролича докато беше председател на СДС.
11
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Съд,не правителствати за "народа" ли се имаш?
10
4
 
6
 
! Отговори
Съд,не правителства преди 7 години
Аз се чудя. Дали българските политици са толкова ***, толкова безмерно нагли или ни тласкат към Гражданска война, както директно заплаши Методи Андреев-Кукуто? Кой нормален българин би се съгласил с такова "правителство", за което никой не е гласувал, при пълно неглижиране на народния глас в Референдума? Искат да провокират гражданска война, да поканят турците и с България да се свърши по-бързо от очакваното. Трябва всички политици на Народен съд веднага.
9
6
 
13
 
! Отговори
Найденов преди 7 години
БЕ КОЙ Е ТОЯ БЕ??? КОИ СА ТИЯ ОТ РБ??? НЕКАКВА ШАЙКА АЛЧНИ КАРИЕРИСТИ, СБИРЩИНА ОТ КУЦО И СЛЯПО, ОТ КОЛ И ВЪЖЕ, ЗОРЛЕМ СЪБРАЛИ ЖАЛКИТЕ 5% НА ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ ЗА СМЕШНИКА СИ ТРАЙЧО, И ХУКНАЛИ ДА УПРАВЛЯВАТ БЪЛГАРИЯ. АБЕ ЕЙ, Я СЕ ОБЪРНЕТЕ ЗАД СЕБЕ СИ И ВИЖТЕ КОЛКО ЧОВЕЧЕТА СА ЗАД ВАС. ЕДНА КАРУЦА
8
2
 
7
 
! Отговори
... преди 7 години
платените шушумиги се разшумуляха смрадливо в чата за два сандвича.друго можете ли ????
7
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До А беА бе, що не си внесете политици от Дания или Норвегия като искате преди 89та година да са били само чесни капиталисти.
6
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Още един ПРЕМИЕРОВ, не свършиха ли Ш.О.Р.О..ШОИДНИТЕ шавки и откъде от кое мазе се пръкват тия оттрепки.Спешна дератизация !
5
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
и за какво е публикувана тази манипулативна статия, след като М. Димитров е отказал категорично да се занимава с игрички. За да се даде възможност на тролите да си оплюят брадите?
4
3
 
28
 
! Отговори
Дедо ви преди 7 години
...ГЕРБ иска предсрочни избори....Ама да не се хапят по задниците после.
3
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Които и да са следващите, дано да не барат толкова, че не може да наваксаме :D Дано България да види в близките 100 години политическа класа, а не политическа с*ан, както беше досега.
2
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Малеее !. Толкова ли е пропаднала БГ ?.
1
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Народа иска нови лица-например внука на някой репресиран в Белене а не внучка на партизанин от отряд Чавдар.Това че *** са си купили боички от магазин по 1 лев и са се пребоядисали сини зелени пембени не ги прави демократи.