ГЕРБ остава зад отстранения кмет на Пловдив

Цветанов призова да се изчака истината и тогава да се коментира
17 яну 2017 10:22,
48
ГЕРБ остава зад отстранения кмет на Пловдив
Снимка: архив Булфото

ГЕРБ няма да свали политическото си доверие от отстранения кмет на Пловдив Иван Тотев, обяви зам.-шефът на партията Цветан Цветанов.

Тотев беше отстранен от поста си вчера заради обвинение в престъпление по служба. Кметът бе обвинен, че е ощетил общината с 1 млн. лв. с обществена поръчка за новия зоопарк в града.

"Това е твърдението на прокуратурата. Аз смятам, че човек е невинен до произнасянето на трета инстанция", каза Цветанов пред bTV.

Още по темата

Според него истината ще излезе наяве и е затова било по-правилно да се коментира тогава.

"В момента бих призовал да не правим излишни коментари. В следващите дни ще има работна среща с нашата структура, за да ограничим спекулативното говорене и евентуални интерпретации в публичното пространство", каза още зам.-шефът на ГЕРБ.

На въпрос дали партията запазва политическото си доверие към Тотев, Цветанов отвърна: "Смятам, че към настоящия момент нямаме пречки, които да са в друга посока".

Зам.-шефът на ГЕРБ потвръди, че членовете на партията ще участват в допитване с кои партии да си партнира формацията и с кои да води диалог. Идеята за това дошла от структурите.

"Подадохме оставка заради тежката обстановка в Европа, при която се изисква ясна подкрепа за правителството", обясни още Цветанов.

Той похвали МВР за максималните усилия, положени, за да се поправи наследеното от Йовчев и кабинета "Орешарски".

Цветано Цветанов съобщи, че ГЕРБ ще предложат интерактивна карта на престъпността, с която да се локализират всички криминални типове, които тормозят хората. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
0
 
! Отговори
KIORSUFRA преди 7 години
TOIA NA SNIMKATA I ZELIA PARLAMENT SA SA ;BELRNE;.DA SAPO4NAT NESABAVNO STROITELSTVO ,SARADI GOLIAMOTO SAKASNENIE, SRO4NO TRIABVAT RABOTNIZI.
42
2
 
4
 
! Отговори
ognyanz преди 7 години
"ГЕРБ остава зад отстранения кмет на Пловдив." - нормално е. И ГЕРБ скоро ще бъдат отстранени от властта. Нека подкрепят отстранените, особено такива, които са се отчитали в партийната каса.
41
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"ГЕРБ остава зад отстранения кмет на Пловдив."---ГЕРБАВ ГЕРБАВУ ОКО НЕ ВАДИ ... Пресъпникът защитава престъпника, естествено.
40
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А не е верно това.Виденовото, Тройната коалиция и Орешарски доста повече оядоха.
39
1
 
13
 
! Отговори
6 Апартамента и Вила преди 7 години
ама гусин Цветанов ама Вие как смеете да говорите а кака Данче Фандъкова сега да не я погнат хем като кмет хем като Торакс
38
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По-крадливо от герберското управление не е имало.Време е да ги изметем.
37
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ха,ха,ха,и кой го казва-Цецо крадецо.
36
2
 
20
 
! Отговори
БАБА КУНА преди 7 години
НИЩО ЧУДНО, ОТ ГЕРБ ВСИЧКИ СА КРАДЦИ.
35
2
 
20
 
! Отговори
1 преди 7 години
До "действително&q,не лъжи,апартаментите са 5,единия го продаде,за да получи присъдата невинен,преди 2години,а честното наше банкянско слънце,ни лъжеше,че неговите кадри не крадат,те задминаха братята роми.
34
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"интерактивна карта на престъпността" хахха тагеайте ги на гугъл мапс :d
33
18
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това не е краят , предизборната кампания тръгна .Десните партии требва да бъдат уязвявани всякак , за да накарат наивният българин да гласува само за една партия БСП(БКП).Това е "Костинброд 2" , но сигналите от Москва са още по- силни .Жалка държава сме . Идва времето 1 долар = 3000 лв.
32
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Добре сте се организирали - под строй и при Бай Ставри.
31
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами да, това не е окончателно решение. Предстои да се види кое как е, ако пък се окаже, че е невинен? Много ясно, че няма да е ок да си вдигнат така изведнъж доверието от него.
30
2
 
6
 
! Отговори
BGN преди 7 години
Ех този Орешарски.........
29
4
 
23
 
! Отговори
до 19 преди 7 години
Прав си, мутро СИКаджийска! Всеки може да пипне, при това всеки ден, по един самоубил се ***, отказал се да живее в престъпната, смърдяща на чудовищна корупция и простащина ГЕРБаджийска ***! И всеки ден някой си купува билет, за да избяга от *** на Боко Тиквата и на Цецо Цървула.
28
4
 
23
 
! Отговори
"действително&q преди 7 години
В днешната си "изява" по една телевизия, полуграмотният физкултурник с 6 - те апартамента, заместникът на банкянската мутра в престъпната им СИКаджийска групировка, употреби 14 пъти думата "действително" Общо бедният му речник е от 25 думи. За потресаващата корупция, престъпления и безобразия на престъпното ГЕРБаджийско управление, няма повече какво да се добави. но виж, за потресаващата им простащина, тепърва трябва да се пише, защото тоя на снимката се гласи да продължава да ни управлява!
27
4
 
22
 
! Отговори
ганев преди 7 години
Това се очакваше и трябваше да стане доста отдавна......Въпросната персона Тотев толкова много е бъркал в кацата, че нямам думи....Съвсем нормално е когато имаш чадър над себе си - можеш да си развяваш байрака.Иванчо Тотев да каже как с 2500 лв. се прави огромна къща /идете да я видите/ - как се върти ИМПЕРИАЛА.Добър инженер ...и то е факт. Лошото е че пак ще се замаскират нещата иначе отдавна трябваше да е в затвора и конфискация на имането
26
2
 
20
 
! Отговори
Маверик преди 7 години
До анонимен 8 и 19 щом бсп са комунисти герб какви са ? Да не падат от Марс
25
22
 
4
 
! Отговори
оеоо преди 7 години
В БСП знаят как да действат, активизират ***, пускат доноси, рушат имидж, обвиняват другите в това което те правят, а именно да крадат, доста подли ***
24
2
 
20
 
! Отговори
Българина преди 7 години
Нали крадохте заедно, как да се откъснеш сега