Беновска бърка в чантата... глас от НСО-то: Готови за действие!

Президентът Плевнелиев нарежда на охраната: Вземете й микрофона
Обновена: 18 яну 2017 15:48 | 18 яну 2017 15:48,
350

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


350
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
219
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какъвто народа, такива и журналистите, не знам защо и обръщат внимание на тая псевдожурналистка.
218
5
 
16
 
! Отговори
bluesky1 преди 7 години
От отчета на президентина разбрах това, че бил канен наляво надясно да държи речи, срещал се някакви хора и политици, обиколил и опознал света.... и оттук разбрах, че не сме имали президент, а турист, а за реалните му резултати няма какво да кажа, просто няма такива! Този е такъв самовлюбен, самоповярвал си, високопарен нарцис, че чак ми се повръщаше като го слушам! За самия него и за психичното му и умствено здраве е хубаво, че мандатът му приключи! А за Беновска - то това не е журналист....
217
0
 
1
 
! Отговори
Pancharevo преди 7 години
Nai-posle na bg prezident Plevneliev ste mu ostane svobodno vreme da se poradva na snega i da pokara ski, snowboard, jetski, haski s sheini - iohuuuu!!! koi chorapogastnik ste go goni po pistite drugata sedmica?! :-)
216
27
 
20
 
! Отговори
Най преди 7 години
Най-успешният плезиден до сега е Гоцето. Той така се беше успал , цели десет години спа и никой не забелеза , че в БГ има президент. Най-мразеният Президент от комуноидите е Плевнелиев. Комуноидите мразят всички честни и почтени хора. За тях е истинско достойнство да си агент от дс , да интригантваш и кардеш - досущ като Гоцето
215
11
 
23
 
! Отговори
????? преди 7 години
Роско го канеха като атракция в цирк ЕС като най добрия клоун , *** ,шут това беше роско.Жалко какъв народ и държава сме били а сега сме едно нищо.Страната ни е квалифицирана като циг.ромска ,корумпирана ,бандитска и продажна.Това са думи на американци и англичани с които съм общувал и малкото което знаят за България е негативно.
214
6
 
24
 
! Отговори
Хайде холан преди 7 години
До Законна държаваПлевналиев най-успешен президент?Канели го навсякъде?Е па верно-клоуните са забавни и ги канят да разсмиват публиката...А Беновска-тежък случай,намерила как да се прави на интересна.
213
16
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако Русия беше толкова добре, колкото казвате русофилската агрономи. То Сърбия, щеше да се къпе в пари и уважение. Нито едното, нито другото.Пропагандата ви все повече хора почват да е виждат как прозира.Прокуратурата да повдигне обвинение, за нападението над президентът на България.
212
0
 
10
 
! Отговори
Ха,ха,хаааааааа... преди 7 години
АМА ..."БЕНОВСКА , НЕ ПИТА".. ВЕЧЕ ------САМО ПРАВИ РЕКЛАМА НА ГРЪЦКИТЕ ЯБЪЛКИ !!!/..за да не ни блокират границата,бе..ха,ха,хааааааааааа..../
211
4
 
14
 
! Отговори
Ха,ха,хаааааааа... преди 7 години
Ква журналистка е тая ,бе......Я , ДА ХОДИ НА НЕКОЯ СЕРГИЯ НА "ЖЕНСКИЯ ПАЗАР"!!Тъкмо ше продава гръцкии и турски ябълки.....ЩОТО КЮСТЕНДИЛСКИТЕ УМРЕХА ВЕЧЕ!
210
6
 
10
 
! Отговори
u4en преди 7 години
Алооо...Прокуратурата...спите ли !!! 10часа минаха а няма обвинение срещу тази! Зап. медии ни коментират - "Нападение срещу деистващ Президент на страна на ЕС" . Даите я на турските служби хванали терориста от диск. - и ще си каже КОИ и плаща.
209
4
 
12
 
! Отговори
Жалка работа преди 7 години
Никой не слуша к-1 и гнилата журналистка си прави реклама с ябълки. Ако имаше малко пипе биха я взели в някоя престижна телевизия или радио, където ще има стотици пъти повече аудитория. Жалка жълто-копейкова история.
208
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
xaxaxaxaxaxaxaxaaaaa удрии
207
14
 
15
 
! Отговори
Законна държава преди 7 години
Най-успешния Президент досега. На светлинни години пред доносника Гоце, който спа 10 години в кабинета и никъде по Европа не го канеха.
206
3
 
7
 
! Отговори
Хм преди 7 години
Жалка работа!На умряла кокошка(Плевналиев)-нож вади(Беновска).....
205
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Плевньо ще остане в историята само с гафовете си като шефа му Боко Тиквата. Президента п.утка. най сетне се разкара. Жалко че такива *** лапат народни пари.
204
3
 
6
 
! Отговори
ТАЯ ,ПА С ЗЕЛЕНЧУКА. преди 7 години
Откакто я изкьоравиха заради сградите на околовръсното ....Тая със ПЛОДОВЕТЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИТЕ ....СЪВСЕМ ОТКАЧИ!ВСЕ СЕ ПРАВИ НА МНОГО ОРГИНАЛНА ....С ТИЯ ЯБЪЛКИ !АМИ , ДА ВЗЕМЕ И МОРКОВИ ДА ПОДАРЯВА НА *** , КАТО БАРЕКОВ, ОРЕХА , КАДИЯТА И БОЛЕН....!
203
9
 
5
 
! Отговори
Щерев преди 7 години
НАГЛАСЕНА СЦЕНКА!
202
20
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
американския лакей остана без думи ахаххаха най-смешния президент на България си отива, като плюнка
201
22
 
25
 
! Отговори
????? преди 7 години
Един от многото ни политици без собствено мнение особено този.Той и ъъъъъ не можеше да каже без да попита шефовете от вашингтон.Жалка картина а има доста хора които подкрепят сащ ,която ни унищожава.
200
21
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Един от малкото ни политици със собствено мнение . А на Беновска рейтингът сигурно пада и се прави на циркаджия .