Доработи им се! Депутати искат извънредно заседание

Сетили се, че имат важни закони, а не им останало време
Обновена: 20 яну 2017 15:18 | 20 яну 2017 15:10, Камелия Цветанова
51
Доработи им се! Депутати искат извънредно заседание
Снимка: Булфото, архив

След като новият президент Румен Радев, който трябва да разпусне парламента, предупреди депутатите, че им остава още една седмица работа, те се сетиха, че имат много несвършена работа.

Още по темата

Заради това народни представители от РБ, ПФ, БСП, АБВ, БДЦ, "Атака" набързо събраха подписи и внесоха в деловодството на Народното събрание искане за свикване на извънредно заседание на 24 януари, вторник.

Според правилника за работата на парламента, заседания се провеждат в сряда, четвъртък и петък. При спешна нужна се свикват и извънредни, за каквото настояват сега 50 народни избраника.

Според тях провеждането на извънредно заседание е наложително, за да може парламентът да довърши важни законопроекти.

Те искат да приемат окончателно промените в Закона за задълженията по договорите, както и в Закона за уреждане на правата на граждани с многогодишни жилищно-спестовни влогове.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хаха, след изборите се правиха на интересни и бързаха да подават оставка, а сега олелей!
37
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Даааа почти 4 години си драпаха макарите и сега когато генерала им каза че им остава 1 седмица се сетиха че има неща които трябва да покрият иначе ще им го нафърфорат дебелият с котешката глава. Дева тез селски тарикати от седенките!
36
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тези депутати колкото по рано си отидат толказ по добре. Нароиха един куп лобиски закони, охраниха се и се наспаха даже и в народното събрание, начетоха се на вестници по време на заседания, сумата народни пари изхарчиха , техни и на протежетата им фирми печелиха поръчки, повозиха се за сметка на електората в маркови лимузини. Е и още не са се наситили.
35
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Те не ходят когато трябва на работа, а сега хукнали в последната минута. Тези хора са супер д.ебилни и трябва коренна промяна за работата им. Не може те да се имат за някакви които седят над всички закони и правила. Щом не ходи на работа трябва да бъдат уволнявани, отпуските им трябва да са колкото на всички 20 дни годишно, а не те да си гласуват непрекъснати ваканции. Трябва да седят не повече от два мандата за да не окопават. Всичко е абсолютно наопаки при тях.
34
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Брей, че ентусиазъм!
33
0
 
46
 
! Отговори
БАБА КУНА преди 7 години
НА ТЪРТЕИТЕ ОТ ПАРЛАМЕНТА И ЕДИН ЧАС ПОВЕЧЕ ИМ Е МНОГО !
32
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
някви хора взеха някви пари да приемат някви закони и бързат,че не им се връщат парички хаха
31
2
 
29
 
! Отговори
Обективно преди 7 години
Гледах новините ,искат да гласуват ограничение на наказателните лихви по бързите кредити, това е удар по банките и фирмите за бързи кредити,това е добре за хората, поне така мисля. Ама ние плюем по навик. Познай къде са подписите на ГЕРБ И ДПС...няма ги...
30
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
не разбрахте ли вече че сте издухани отвсякъде цяла година си четяха весниците и си чоплеха носа сега се сетиха да коват справедливи закони айде изчезвайте по живо поздраво да не ядете гъостовицата по дебелите ***
29
11
 
1
 
! Отговори
Dino преди 7 години
Kato gheta komentarite.veche znam zashto v Bulgariia niama razvitie.Ami ostanali sa samo prostaci I ***.
28
1
 
34
 
! Отговори
соцялно слаб депутат преди 7 години
Депутат това е символ на почтеност,личност който се скъсва от бачкане за някакви мижави 5-6 хилки заплата,а българина се недоволства че с 480 лв минимална заплата за месец неможел да върже двата края.
27
2
 
41
 
! Отговори
=== преди 7 години
Добър ден дупетати - остават ви 6 дни......
26
3
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На тези омрази въобще трябва да им е забранено да приемат закони вече, но те са безобразно нагли и се скъсаха да правят промени в последните дни! На това се вика депутатско дебелоочие!
25
1
 
43
 
! Отговори
Годзилчо преди 7 години
Ще разглеждат закони свързани с пари а не изборния закон.Тресе ги треска само при споменаване на изборен закон.Всеки вижда как му отлитат комисионните от фирми,дружества и управителни съвети на банки.
24
3
 
39
 
! Отговори
как беше вица преди 7 години
Кой скача според тоягата? Браво на Радев! Но виждаре ли скачат най плюещите. Така че ако има и малко по дебела сопа за охранени и самодоволни *** ще е супер!
23
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дните вече са 6 (шест) !
22
1
 
30
 
! Отговори
Yakov преди 7 години
А, така, значи може!
21
0
 
24
 
! Отговори
Yakov преди 7 години
Ааааа такаааа, значи......., можелоооо!
20
2
 
45
 
! Отговори
Наивен преди 7 години
Депутатите са на работа,(около половината от тях) в сряда и четвъртък. В петък се вясват 20-30 души най много. Въпрос с повишена трудност. Колко работни дни се броят за пенсия?
19
2
 
32
 
! Отговори
Кирил Софийски преди 7 години
Още пет дни !