Ненчев недоволен от Радев, не казал нищо по важните въпроси

Пропуснал охраната на Черно море, на въздушното ни пространство
115
Ненчев недоволен от Радев, не казал нищо по важните въпроси
Снимка: Булфото, архив

Министърът на отбраната в оставка Николай Ненчев разкритикува новия президент и върховен главнокомандващ Румен Радев.

Още по темата

Според него държавният глава не е споменал важни акценти в речта си пред депутатите, след като положи клетва в Народното събрание вчера.  

"Не чух и една дума, свързана с кризата в Украйна. Не чух и дума по отношение на натовски кораби в акваторията на Черно море за инициативата такъв център да бъде изграден във Варна. Не чух и дума по отношение на съвместна охрана на въздушното ни пространство. Обезпокоен съм от обстоятелството, че г-н Радев твърдеше, че той е против", коментира Ненчев.

Военният министър в оставка се надява, че няма да има забавяне в проекта за купуване на нов изтребител заради изборите и съставянето на нов парламент и правителство.

"Не ми се иска дори да си го помислим. За пръв път от 27 години финализирахме един проект за модернизация, два проекта, третият е в процес, за сухопътни войски. Един милиард и половина са осигурени и гласувани от това Народно събрание, нещо, което призна и самият избран за президент Румен Радев вчера", посочи той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


115
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
0
 
2
 
! Отговори
тя преди 7 години
Ненчев , да беше си траял , щото виждаш ли какво предизвика по- долу!
82
0
 
3
 
! Отговори
тя преди 7 години
Този от затвора ли дава мнение?
81
0
 
4
 
! Отговори
коци преди 7 години
КЛОУН !
80
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
zaradi tezi mecereta nenchev i mitov boico borisov si podade ostavcata te sa sram za balgaria
79
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако Ненчев беше доволен от Радев, щях да се притесня
78
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Tоя пък не бил чул.А чу ли че Генерал Радев каза че ще работи за изграждане на силна и модерна армия която да може да защитава суверенитета на страната бе Ненчев,това според теб какво означава. Ако не си чул толкова по зле за теб,за хората е по важно какво ще каже Радев в съда където е призован като свидетел срещу теб.Защото ти така се погрижи за охраната на въздушното пространство на България че щеше да го охранява Турция. Това е важното,жените говорят мъжете действат,п а л я чо.
77
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ненчев като се кандидатира за нещо и го изберат, няма значение на какво на някое село, например, тогава да дава акъл. Бити карти и провалени политици да не коментират.
76
3
 
14
 
! Отговори
НИК преди 7 години
Благодаря на Ненчев, че със своята неграмотност принуди Радев да се кандидатира за президент. Искрено му благодаря!!!!!! А сега в панделата може да сподели своите бъдещи проекти.
75
3
 
16
 
! Отговори
ЕЙ, НЕНОРМАЛНИКО преди 7 години
ЕХОО, НЕНЧЕВ, ТОЛКОВА СИ ЖАЛЪК. НАПРАЗНИ СА УСИЛИЯТА НА ЧИФЧИЯТА, КОЙТО БЕШЕ МИНИСТЪР НА "ЕГАТИ ДЪРЖАВАТА, НА КОЯТО" НЕНЧЕВ И Е МИНИСТЪР. ПО МИЛОСТ, БЕЗ КАЧЕСТВА, БЕЗ ДА Е ПОМИРИСАЛ АРМИЯТА, ДРЕБНАТА ДУШИЦА НЕГОДНА. НО ПЪК КАКЪВ КРАДЕЦ И МОШЕНИК, ДОСУЩ КАТО ДРУГИТЕ ДРЕБНАВИ ДУШИЦИ, КОИТО НА ВЪРХА НА НОКЪТЯ НА МАЛКИЯ МУ ПРЪСТ НА РАДЕВ НА МОГАТ ДА СЕ КАЧАТ, НЕГОДНИЦИТЕ НЕКАДЪРНИ И АМОРАЛНИ.
74
2
 
17
 
! Отговори
Емо преди 7 години
Ненчев в лице все повече заприличва на прасе, голяма прилика виждам с един друг бивш министър на отбраната. Акъла също му е това ниво, а изказванията му са като плоча, която се върти отново и отново.
73
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А бе, ненчев ,а бе будала с будалата ти ,ти пък барем да разбираше от военни работи, ама нейсе....Омитайте се по-скоро и повече нито се обаждайте ,нито се показвайте пред хората.
72
2
 
16
 
! Отговори
БГ преди 7 години
СЛЕД КАТО ИМА ОБРАЗУВАНО НЕЩО СРЕЩУ ТЕБЕ,НЕ ТРЯБВА ЛИ ДА БЪДЕ ЛИШЕН ОТ НЕЩО,МИ ТОЙ ВСЕКИ ДЕН Е НА ЕКРАНА,ПРЕСА,ТОВА ЗА ПОСЛЕДНО ЛИ Е ,АБЕ ЕДНИ И СЪЩИ ХОРА,ТАКА НЯМА ДА СЕ ОПРАВИМ,ПО БЪРЗО С НЕЩАТА СРЕЩУ ТЯХ,ДА ОТИДЕ ПРИ ПОРОШЕНКО.
71
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Незнам коя е тоя , но очевидно е тотално неграмотен и дезориентиран в приоритетите.А може и надолу някой да са прави, че е за затвора и си е ивестирал капиталите си в Украйна и затова запасването на капиталите му да е основен личен приоритет,иначе няма логика в коментарите му.
70
2
 
25
 
! Отговори
Махай се бе преди 7 години
Тоя престъпник и национален предател защо още не е в затвора ? Защо това нищожество беше допуснато до властта и разсипва армията, която и така е зле ? Защо му се дава думата. Затвор за тоя антибългарин българомразец
69
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За много години, Ненчев!
68
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тази толкова интелигентна физиономия,този блестящ ум,тази уста,от която се сипят само бисери,този капацитет по военно дело,който издигна авторитета на българската армия и се погрижи за оборудването и,този честен,морален и чист човек-как може така да му се подигравате.Много сте лоши,да знаете.
67
1
 
24
 
! Отговори
МИГ-29 преди 7 години
За " Чичко Тревичко" трябваше да каже ! Ама го е оставил на Цацата :)
66
2
 
17
 
! Отговори
Ala_Bala преди 7 години
Просто изтърва комисионите. Та има да отговаряш и по съдилищата! Жалки подлезурци!
65
1
 
28
 
! Отговори
Жалко тупе преди 7 години
Аз пък се чудя този, защо още не е въдворен там, където му е мястото поне за 900000000000000000000000 години? Съдът, какво чака още, че този не е чул тяхното решение и скоропостижно да го насочат към високите стени ?????????? Не искам никога повече нито да го виждам, нито да го чувам, а името му ми въздейства като разхлабително.
64
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На гражданина Ненчев му остават малко дни до освобождаване на кабинета и още малко след това да му обяснят къде и за колко години го командироват. Никой не го пита и никой не е длъжен да му доставя удоволствия. Най-малкото пък Президента Радев!