Нинова към Радев: Гордея се, знам, че ще си достоен!

Соцлидерката поздрави новия президент на церемонията
Обновена: 22 яну 2017 15:58 | 22 яну 2017 15:56,
42
Нинова към Радев: Гордея се, знам, че ще си достоен!
Снимка: БСП

Лидерката на БСП Корнелия Нинова каза на новоизбрания президент Румен Радев, че е горда с него.

Това стана по време на официалната церемония по встъпването в длъжност на новия държавен глава пред Паметника на незнайния войн.

"Гордея се с теб и знам, че ще бъдеш достоен президент". Това бяха думите, с които лидерката на социалистите поздрави президента Румен Радев.

Още по темата

На събитието в центъра на София бяха народни представители от БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ, председателят на БСП-София Калоян Паргов и много граждани, информират от пресцентъра на левицата.

Кадри от церемонията, публикувани от "24 часа" пък показват, че Нинова не е така добронамерена, когато се засича с лидера на групата на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Двамата си разменят няколко реплики, вероятно посветени на поредния скандал между двете партии.

Сутринта, пред актива на ГЕРБ, лидерът Бойко Борисов нарече БСП партия, която е разрушавала, взривявала и убивала. Малко по-късно Корнелия Нинова коментира изказването му в профила си във Facebook като обяви, че бивши комунисти плюят комунизма.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
0
 
! Отговори
анна преди 7 години
Тя е влюбена......
24
0
 
0
 
! Отговори
Ddd преди 7 години
Ако Нинова си мисли че Радев спечели изборите заради нея, много се лъже. Ако Радев продължи да я прегръща така и за в бъдеще,, авторитета му много бързо ще падне под нулата.
23
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Соцлидерката поздрави новия президент на церемонията.................................................Соц-лидерката?Та нали в соц-парията БСП има най-много милионери?Капталист-лидерката поздравява и тя не знае кого...
22
4
 
5
 
! Отговори
Вая преди 7 години
Най - после представител на българското войнство да намери сили и да застане начело на държавата ни. Това трябваше да стане на 10 ноември 1989 година за да не понася народът ни такива изпитания. Дано не предаде доверието на народа!
21
16
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По-зле от ГЕРБ нито едно правителство не е било. Не лъжи!
20
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До СВЕТ.Ако ще ходят в дранголника,събери и предишните,че те пък бяха по зле и от ГЕРБ.
19
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До До 23 - анонимния 24.Санираните панелки са на български граждани от цяла Бъпгария.Излишекът,за който ти ревеш е за ремонти,учители и болници,пак за българския народ.
18
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не бързайте, едно по едно. Първо, дочакахме да встъпи в длъжност. После кое ще е по-напред? Какво казва Конституцията на РБ?Член 99(5) Ако не се постигне съгласие за образуване на правителство, президентът назначава служебно правителство, разпуска Народното събрание и насрочва нови избори в срока по чл. 64, ал. 3. Актът, с който президентът разпуска Народното събрание, определя и датата на изборите за ново Народно събрание.Значи разкарва Борисов и назначава служебно правителство, после остана
17
2
 
14
 
! Отговори
Илия - Варна преди 7 години
Внимавайте гн.Радев черната мамба само Ви прегърна, следва втора серия с ухапването, а за него са необходими МНОГООООООООО дози противоотрова. Бъдете Български генерал а не комунист. Не следвайте пътя на плевела, а работете за България - няма НАТО, САЩ, РУСИЯ - има само БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
16
9
 
3
 
! Отговори
До 23 - анонимния преди 7 години
Ти май забравяш, че в тези заменки участва и ГЕРБ а на Цанков Камък започва строителството по време на НДСВ и ДПС, като част от тогавашните членовете на НДСВ в момента ви подкрепят в парламента /Кунева и Ко./ Орешарски остави 4 милиарда дългове, за да можете и вие да добавите още 4 въпреки очаквания излишък. Още два лапнахте със скандалните поръчки в края на мандата на това правителство от уж големия излишък и два милиарда от санираните панелки и др. и др. Що си толкоз прос питам аз?
15
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До СВЕТ.Не се напъвай,че ще родиш мишка.Знаем и четем,даже сме и виждали партията на кака ти ***,какво свърши и какво построи.Ощети държавата с 6 милиарда лева от заменки,за да си построят комунистическите наследници хотели и къщи.Цанков камък още 1 милиард.Орешарски остави 4 милиарда дългове,към чужди банки,а други 4 милиарда потънаха.,защото една година плащаше да го пази полицията от цяла България.2 миларда не платени за Беляне.Не го мисли Бойко,вие все се опитвате да се забърсвате с него
14
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е ТЯ ОТ ДЕ ЗНАЕ КОЛКО ДОСТОЕН ЩЕ Е РАДЕВ ? НАЛИ НЕ СЕ ПОЗНАВАХА БЕ .......
13
10
 
13
 
! Отговори
СВЕТ преди 7 години
До 18 - П?д?ругатаС подобни коментари, освен вече промити герберасти и МВР интелигенцията, няма кой да убедиш в нищо. Народът средностатистически е по-интелигентен от мнозинството герберски депутати /80% от които никой никога не е чувал преди да влезнат в НС/, а ако Боко едно време не беше масажирал ушите на Тато, щеше в момента да вдига бариерите на паркингите някъде по провинцията.
12
14
 
12
 
! Отговори
СВЕТ преди 7 години
Не е нужно да имаш дълга памет че да помниш всичкото крадене на ГРОБ през последните години. Освен това не ми е къса паметта и да помня престъпното спиране на Южен поток и АЕЦ Белене. И двата проекта бяха прекратени от Бочко тъпунгера и ЦвЦв по "молба" на САЩ и ЕС. След години ще ги пише по учебниците като първите диржавници с повече от 20 години ефективно в дранголника.
11
9
 
19
 
! Отговори
Ха,ха,хаааааааа... преди 7 години
ДЪРТОФЕЛИЯ НИНОВА ---ЩЕ ПРЕДПРИЕМЕ , МАСОВА ПОДМЯНА НА КАДРИТЕ НА ПОЗИТАНО-20....С ПО-РАСОВИ МЪЖЕ , КАТО ЛЕТЕЦА!ВЕЧЕ ---СЪКРАТИ МАНДАТИТЕ НА ДЕБЕЛОГЪЗИТЕ *** В НС и И ИМ БИ ШУТА.НЯМАЛО ВЕЧЕ ---ДА ИМА "ПОЖИЗНЕНИ ДЕПУТАТИ" от БСП в НС!!!ТРЕБВНАЛО ---И ДРУГИТЕ ДА СЕ ГУШАТ С ДЕПУТАТСИТЕ КЮФТЕТА И ТЛЪСТИТЕ КОМИСИОННИ ОТ РУШВЕТИТЕ !ТОВА Е ТО ------"КОМУНИСТИЧЕСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ", ха,ха,ха,ха,хаааааааааа!!!!!
10
12
 
27
 
! Отговори
Dedo Ivan преди 7 години
"Момичето на Костов"!!! Крадлата от БУЛГАРТАБАК!!!Е, братя и сестри, които очаквахме СДС да ни поведе към добро- как се чувствате? Това въобще може ли да е нормален човек, този мораво-червеногъ...з ***? А е и мераклия да ни управлява след 3-4 месеца. Хак ни е! Да ни е честит и ***-президент!
9
9
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На фотото се вижда *** как получава огромен оргазъм. Такъв оргазъм не е получавал от както сее родила. Само незнам когато беше при оня синият синявец от дратгалевци какви са и били оргазмите. Задни или предни?
8
6
 
12
 
! Отговори
Schutzstaffel преди 7 години
Няма да се ядосваш, дежурния ***. Такава тъпанарщина като западноевропееца е пред самоубйство. Вземай се във ръце.
7
26
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е това са двете личности които пуснаха тиквената партия на пързалката.Браво.
6
19
 
25
 
! Отговори
Хахахха преди 7 години
Оставете нинова вижте как борисов му се хвърли на врата да го прегръща. Леле тоз отглеждащ магнолии човечец е безскрйполен. Генерале пази се. Ня бойко доверие нямай.