Цветанов към Нинова: Агресивното ви поведение не е достойно!

Шефът на ПГ на ГЕРБ призова за човешко отношение по време на кампанията
120
Цветанов към Нинова: Агресивното ви поведение не е достойно!
Снимка: Булфото

Шефът на депутатите на ГЕРБ Цветан Цветанов обвини соцлидерката Корнелия Нинова, че агресивното й поведение не е достойно дори и за доблестните хора от БСП.

"Имаше един израз, споменат от нашия лидер Бойко Борисов, когато се водеха тежките разговори за съставяне на правителство - времето и народът ни даде задача да търсим не това, което ни разделя, а това което ще ни обединява – ние привихме всичко това през двете години на този парламент", коментира Цветанов след като Нинова отсече в последния ден на 43-ото Народно събрание, че ГЕРБ са се провалили напълно в управлението.

"Знам, че сте доста изнервени и притеснени, защото си имате вътрешни проблеми и се опитвате да прехвърлите цялата негативна енергия към опонентите ви", отсече той и призова политиците да запазят човешките отношения по време на предизборната кампания, защото и в следващия парламент ще трябва да работят заедно за авторитета на парламента.

Още по темата

"Искам да благодаря на достойните депутати от БСП, защото без тях нямаше да можем да вземем добрите решения“, каза Цветанов и обясни, че благодарение на народните представители от всички политически сили е била приета стратегията за съдебната система.

"В началото на 43-ото Народно събрание имахме една важна задача - да изпълним препоръките на Брюксел за реформи в съдебната система и без всички тук нямаше да можем да приемам тази съдебна стратегия, която даде началото на предстоящите реформи", припомни той.

Очаквано Цветанов похвали управлението на ГЕРБ, защото е намалило безработицата и увеличило е минималната работна заплата. "Когато говорите за вашите социални мерки във виртуален управленски мандат вие предлагате да похарчите много пари, но кажете откъде ще дойдат парите – ще качите данъците на хората ли?!", обърна се той към червените.

Според него за разлика от социалистите, в ГЕРБ имало политики, които давали резултати.

"За 2016 г. имаме над половин милиард повече приходи от туризма и благодарение на прагматичната политика на правителството на Бойко Борисов си върнахме руските туристи", похвали още Цветанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


120
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоз *** кво се прави на интересен...
87
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Cecko e nai dostoinia BG politik. dokato usileno izgrajdase GERB, Cecko usardno rabotese za sabarianeto na carutkata Budka ot vlast.za sega Cecko vodi 2:0 seta. sha da namaa golemia slem ako podkapi4ne Budkata oste ednaj
86
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ceco ot obect za sociologi4esko mina kam grupata za psihologi4eskite izsledvaniabegai Narode Ludio Bega4 ide i see dostoini arugantsva
85
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Божееее,какви овчици преди изборите са станали.Ама вълка козината си мени,но нрава-не.Само преди три дни при смяната на караула на Дондуков 2,сутринта на сбирката на ГЕРБ Бойко сипеше огън и жупел срещу опонентите си,а днес вече са по-ниски от тревата и по-тихи от водата.
84
2
 
8
 
! Отговори
ИСТИНА преди 7 години
Няма по-нагъл "политик" от бандита Б.Б в България!
83
1
 
8
 
! Отговори
seira преди 7 години
"ДРУГАРЮ" ЦВЕТАНОВ,ОБЯСНЕТЕ НИ КАК СЕ УВЕЛИЧИ МИНИМАЛНАТА РАБОТНА ЗАПЛАТА (МРЗ), КАТО ВИЕ ПРОСТО УВЕЛИЧИХТЕ "ДАНЪЧНАТА ОСНОВА" НА МРЗ, НО НЕ Й САМАТА МРЗ?!ПЪРВА И ОСНОВНА ЗАДАЧА НА СЛЕДВАЩОТО УПРАВЛЯВАЩО МНОЗИНСТВО Е ДА НАПРАВИ ЗАДЪЛЖИТЕЛНА МРЗ ЗА ЦЯЛАТА ИКОНОМИКА!!!
82
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А какво е поведението на любимата ти Караянчева в Кърджали!Стотици уволнени,отстранени и съсипани човешки съдби.Обикновените харица са вцепенени от страх!Това ли ви е политиката?Подобна политическа чистка градът не помни!МЕРЗАВЦИ!
81
1
 
10
 
! Отговори
аз преди 7 години
М д-а-а-а-а по достойно е да имаш 6 апартамента !
80
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Цецооо,според последно социолог.изследване вашият президент,вашият парламент и вашето правителство имнат 70% НЕОДОБРЕНИЕ от българските граждани.Направете си изводите сами и не ни облъчвайте с постоянните си мантри за стабилност и т.н.защото си останахме стабилно бедни,а след нас е само Албания.
79
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
tozi izraz "Агресивното ви поведение не е достойно!" e dostoen za nai dostoinata nagrada na dostoinia Sofiiskia Universitet za stoinostite na stoinostta na dostoinstvoto...KOE Агресивно поведение E достойно? da MU imam Begeiskio bash! namesto da izvadi ot djoba si kutiika ot koiato str4i antenka i se kandilkat 4ervena i sinia ji4ki...
78
1
 
15
 
! Отговори
Истината преди 7 години
Абе ***, ти нали щеше да доказваш парите за шестте апартамента. К`во става? А пък поркуратурата защо мълчи?...
77
3
 
11
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 7 години
До Анонимен92Щото:1.Високо квалифициранани и скъпо платени сме.2.Високи са ни данъците.Ако не вярвате в предните 2 точки има и :3.Попитайте фирмите, ет, еоод, оод, за "даренията" , които им искаха предизборно от герб, срещу обещания, да не им фалират бизнеса в бъдеще?
76
3
 
19
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 7 години
До 86.Колега, я припомни, ако обичаш, колко заем взе правителството на Борисов? А на Орешарски, срещу когото протестираха" умните и красиви", че тегли заеми?С пари на готово, които друг ще връща, и баба знае да пази стабилност.А с честен труд , знания и възможности, не знам до сега който и да е гербер, да е изкарал 5 лева. Само чакат да "преразпределят".
75
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
не само лишаване от яслата а захапване на вертикалните железа на централния затвор
74
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
EI KRASAVIZA
73
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
джапанезка фирма за автокабели си дигна гълъбите румъния защо ли??
72
5
 
18
 
! Отговори
до89 преди 7 години
това е едно безпочвено русофобство,ако беше толкова зле партнирането с русия орбан щеше ли да го прави
71
2
 
19
 
! Отговори
до 86 преди 7 години
на кое казваш стабилност,ако си програмист или работиш в просперираща фирма да ,но това сса 10% я попитай останалите българи
70
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
природата ни наказва с този студ за това че търпим да ни управляват некачествени хора като тези герб
69
4
 
17
 
! Отговори
9689 преди 7 години
Това умнище си е цвъки-празната кратуна.