Патриотите – сядат, преговарят и вкупом на изборите

Светлин Танчев: Обединените патриоти са лицето на новата политика!
27 яну 2017 09:00,
33
Патриотите – сядат, преговарят и вкупом на изборите
Снимка: Bulgaria ON AIR

Докладът на ЕК за напредъка на България е своебразна кулминация на управлението в последните години, смята Светлин Танчев от БДЦ-Народен съюз.

"От 2009 година досега виждам основно добри намерения. За съжаление всичко това получи своята кулминация в доклада на ЕК. Виждаме, че основната посока, която беше да борим корупцията, да оправим съдебната система - все предпоставки, които биха допринесли за една по-добра икономика, посоката е била тотално грешна и затова ние губим позиции в борбата с корупцията. Икономическите параметри изглеждат по-добре от очакваното, но хората не го усещат и не го усещат точно поради тази причинина", коментира Танчев в "Денят ON AIR" по Bulgaria ON AIR.

По думите му направените промени в съдебната система са една козметична реформа, която не е променила същината - начина на правораздаване в държавата.

Иначе Обединените патриоти най-вероятно ще продължат в същото партньорство и на парламентарните избори.

"Обединените патриоти са лицето на новата политика, която виждаме не само в България, но и в Европа", заяви Танчев. До две седмици предстои патриотите да седнат заедно на масата за преговори, за да обсъдят приоритетите на всяка една от формациите.

Според Танчев сферата, която най-напред се нуждае от реформа, е образованието. По негово изчисление около 20% от бюджета трябва да бъдат насочени именно към този сектор.

Танчев застава и зад настояването на патриотите за вдигане на пенсиите: "Категорично няма как пенсиите да са под прага на бедност - това са несериозни неща. Нашите родители са изградили тази държва и заслужават достойни старини".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
1
 
1
 
! Отговори
ПАЗАРДЖИК преди 7 години
р радев ще ги насочи към правилният път аз се доверявам лично на радев.воените са дициплинирани и патриоти които си обичат родината
24
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Христо Иванов 2,3 проценат повече дори от радан Кънев с неговите 1,2 процента и почти колкото РБ с с техниет 3,3 (iсъвкупност от пет партии), а е партия на два месеца.....
23
1
 
7
 
! Отговори
врачанка преди 7 години
Абе Светльо, ти сега се патриотиш, че трябва да се налапаш, като твоя съпартиец Яворчо Хайтов! Тоя народ е откачен, дето Ви избира! Всички знаят и величаят Зам предателчето на народното събрание Явора Разхайтен, всички мислят, че е стока и рода на ВЕЛИКИЯТ НИКОЛАЙ ХАЙТОВ, но това същество няма нищо общо с истинския българин Николай Хайтов, а има много общо СЪС ЗАМЕНКИТЕ И КРАЖБИТЕ НА ЗЕМЕДЕЛСКИ ЗЕМИ ОТ БАЛКАНСКИЯ РЕГИОН ЗА МОРСКИЯ БРЯГ! Във Врачанско също го величаят, а той е най-големият краде
22
0
 
6
 
! Отговори
боби преди 7 години
Трябва да си наистина много *** за да сметнеш това мазно л а й н о за патриот, та и да гласуваш за него.Този п р е д а т ел е сменил само за 5 години 4 партии.ГЕРБ го в караха в политиката, а той бързо им изневери.После пристана на барека, измени и на него, после пък стана някакъв вид земеделец но там далаверата свърши, а сега се кани да е патриот.Зет е на вицепрезиденката маргаритка злото и като тъща си е масон,тамплиер и дявол знае още какво
21
1
 
10
 
! Отговори
Българин преди 7 години
Който вдигне пенсиите, той ще печели изборите с години напред! Вместо помощи и издръжка на ц.ганите, увеличете пенсиите на заслужилите с труда си за България пенсионери! А не след дълго и вие ще станете пенсионери...
20
1
 
10
 
! Отговори
? преди 7 години
Св.Танчев не е ли зет на М.Попова( сега в БСК?).Напусна ГЕРБ по време на пуча против Борисов( времето на Орешарски).Промяна на съдебната система( може би тъща му ще го разубеди.)
19
5
 
6
 
! Отговори
гонзо преди 7 години
Събират такива пеперудки като това нещо на снимката и после се чудят, защо сме на опашката на Европа. Май трябва да гласуваме за Христо Иванов, който е единствената надежда, че нещо може да се промени
18
3
 
18
 
! Отговори
Патреотари преди 7 години
Патриотите са предатели! Дори и на минали избори да съм гласувал за тях, този път няма как да стане просто. Продават се на когото и да било - Винкела, Волен сега и на хората на Бареков.... Е***и патриотизма!
17
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ЧУДЯ СЕ...Какво има за чудене - днешния патриот без келепир не е патриот!
16
6
 
11
 
! Отговори
ЧУДЯ СЕ... преди 7 години
ЧУДЯ СЕ ТОЗИ ТАНЧЕВ КОЙТО ВИНАГИ МИ СЕ ВИЖДАШЕ УМЕН,ИНТЕЛИГЕНТЕН КАКВО ПРАВИ ПРИ ПАТРИОТИТЕ ТА ТЕ НЕ МУ ОТИВАТ ИЛИ ИСКА ЧРЕЗ ТЯХ ДА Е ПАК ДЕПУТАТ - ПРЕДПОЧИТАМ ДА НЕ СЪМ ДЕПУТАТ НО НЕ И С ПАТРИОТИТЕ
15
1
 
18
 
! Отговори
OMG_Lucker преди 7 години
На думи добре звучи. НО! Много добре знаем делата Ви какви са- коренно противоположни на пропагандата. Пак искате да измамите избирателите за да се намърдате в парламента и да редите далаверките.Специално С. Тачев го знаем- беше в ГЕРБ, дори оттам го изхвърлиха след като правеше някакви магарии. Сдружи се с Баречков, сега се именуват Обединени патриоти моля ви се. Ай стига глупости.
14
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На Ковашки партията и този мазник на снимката нямат място в Патриотичния Фронт. Много ще загуби ПФ ако се съюзява с такива предатели.
13
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тези поне не са някакви меки китки и пл жеци.
12
5
 
20
 
! Отговори
антиседераст преди 7 години
На изборите трябва да изхвърлим на бунището на историята разни измислени патриоти , реформатори и други сдружения на гей основа.
11
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Важното е, че забранихме бурките и освободихме милиони българки от това средновековно бреме.
10
2
 
13
 
! Отговори
Воли преди 7 години
До 6 БогиКва руска орбита та гони бе ?. Да не си са надрусал в ранни зори ?.
9
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хо-хоооо! Този на снимката беше в ГЕРБ благодарение на майка си, после го изгониха оттам, а той отиде при Бюреков, после предаде и Бюреков и изведнъж стана БДЦ, сега вече се нарича патриот!!! Е това са патриотите - и те, като реформаторите!
8
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много хитър Танчев и той стана патриот.Нали Бареков те вкара в парламента, преди това тиквата, сега чакаш на патриотите. Пешкин момче!
7
3
 
26
 
! Отговори
factotum преди 7 години
Това не са патриоти, а национални предатели!
6
3
 
19
 
! Отговори
До 3 фена на Слави преди 7 години
Абе пич за какъв референдум ще ми говориш като 3.5 милиона българи от 6 милиона не го подкрепиха? Половината от подкрепящите го се разкаяха , а други не са знаели какво е мажоритарен избор. Моята племеница след гласуването се е поинтересувала какво е това. Не може в мутренска държава да се позволи в парламента да влезат същите мутри като Митьо Очите и Митьо Пищова, Братя Маргини и Галеви, силиконови джофри от Пайнер, наркопласьори и други представители на сенчестия бизнес. Народа не желае това.