ГЕРБ + БСП = Не! Желаните: Воля, РБ, Патриотите

ГЕРБ обещава удвояване на учителските заплати
6 фев 2017 09:50,
119
 ГЕРБ + БСП = Не! Желаните: Воля, РБ, Патриотите
Снимка: Bulgaria ON AIR

Милена Дамянова от ГЕРБ потвърди в "България сутрин" заявката на партията, че ако се върне на власт ще залага приоритетно на образованието и двойното увеличение на учителските заплати.

"Определяме образованието като национален приоритет. В ГЕРБ работим за БВП от 120 млрд. лева. Двойното увеличение на заплатите на учителите също е предвидено до края на мандата. Имаме изчисления, които се базират на развитието на икономиката. Бизнесът плаща заплатите в България", обясни тя пред Bulgaria ON AIR.

Още по темата

Милена Дамянова настоя, че партия ГЕРБ никога не е залитала в популистична посока.

"Далеч сме от партиите, които в предизборна ситуация размахват лъжи и обещания", каза тя и добави, че разполагат с конкретен план на развитие и мерки, които се базират на изчисления.

Тя обясни, че обещаното увеличение не се е случило до момента, защото управляващата партия е трябвало да плаща за "скъпите играчки на БСП като КТБ и Белене".

Според Дамянова добре развита икономика се постига само с качествено образование, а заделените средства не трябва да бъдат по-малко от предходната. По думите й ГЕРБ отделя по минимум 135 млн. годишно за образование.

"Категорично няма как да има коалиция с БСП, ние сме прекалено различни", увери Милена Дамянова.

Като естествен партньор на ГЕРБ в евентуално бъдещо управление тя посочи партия от семейството на ЕНП. По думите й партията би се коалирала с Реформаторския блок, "Воля" и "Обединени патриоти".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


119
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
1
 
0
 
! Отговори
sid преди 7 години
Пак грешка увеличаване на заплатите на държавните служители.Те не са определящи трябва да погледнете частния сектор,как този смешен минимален праг който се използва само за плащане на осигуровки.Реалните заплати са далече от истината в много случаи и много по ниски.И стига с тези досадни учители,ако на тях разчитате те са предатели.
87
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Стига с тези учителски заплати.И тези са им много.
86
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Долу фирмата герб.На бесилото.
85
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Колкото повече гласове срещу ГЕРБ, толкова по-добре за народа! БорисОФФ! Ярешки - вън от парламента!
84
0
 
0
 
! Отговори
Въпрос преди 7 години
А как звънеше телефона?! Някак си корекомски ли? Защото се притеснявам да не са някои телефонни измамници - напоследък много!
83
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Изходът е да гласуваме против ГЕРБ и вероятните му патерици. Време е да си починат малко и да поразмислят дълго защо разгневиха народа! Така ще им се размине властта, но и камъните по площадите. Да пренаредим държавата! Необлагаем минимум и по-висок данък за богатите! Без ровещи в кофите, без смугли тунеядци на помощи! Права, но и задължения за всички! Аз не съм робот, аз не съм глу*пак! А ти?
82
3
 
6
 
! Отговори
А, ТАКА! преди 7 години
Съ-брах-те се! Трите МУТРИ накуп. Боже , пази ни!
81
4
 
14
 
! Отговори
ин друг преди 7 години
Престанете да ухажвате учителите ! Ако на някой му се учи може да го прави независимо от учителите.Качеството на образованието зависи от мотивацията на самите ученици.Нещо повечесамите учители много често нарочно не обясняват добре за да отиват после децата на уроци при тях и да си плащат.Лошо няма да се увеличат заплатите на всички хора ,но само на учителите и то двойно ми се струва неуместно сега.Май армията от даскали се обработва с цел гласуване за Герб.Не сме в началото на 20-ти век !
80
3
 
18
 
! Отговори
България днес преди 7 години
При социализма здравеопазването беше БЕЗПЛАТНО.При капитализма в България за да се лекуваш ти вземат отпечатъци, сякаш си престъпник.
79
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ГЕРБ управляват от 2009 година и какво стана? ГЕРБ присвоиха бизнеса на много хора, използвайки лостовете на държавата, натрупаха милиарди дълг, който откраднаха почти целия и поставиха държавата в толкова лошо положение, каквото България не е била след Освобождението от турско робство.
78
3
 
15
 
! Отговори
обективен преди 7 години
"В ГЕРБ работим за БВП от 120 млрд. лева".За да откраднат колкото е възможно повечето от тях.
77
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
за да бъдем достойни трябва да станем свободни
76
12
 
8
 
! Отговори
приемственост преди 7 години
ГЕРБ=БСП.Не търсете разликите, а приликите!
75
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ГЕРБ се научиха как да управляват "успешно". Теглят над 16 милиарда заеми, крадат почти всичките, а с останалите милиончета закърпват положението. Сега се очакват нови над 16 милиарда заеми, които ГЕРБ ще откраднат, а ние ще плащаме до живот, че и праправнуците ни ще плащат заемите на Бойко Борисов,
74
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ревизирайте първо ненормалният си образователен закон . Създайте нормална, антистресова обстановка в училищата . Не вменявайте на българския учител вина за всеки създал се проблем .Намалете му административната работа - с изряден дневник , ежедневно попълнени доклади и статистики ,1000 учебника по един предмет,с 30 ученика в паралелка и с абсурден дневен режим ,с глупави портфолиа ,с които да доказва ,че работи и оценка от кварталната чистачка ОБРАЗОВАНИЕ не се прави .
73
3
 
16
 
! Отговори
до 86 преди 7 години
не си разбрал,че Борисов е тарикат ли.Когато са комунистите-той е комунист даже не му пречи да разтрива Живков.Когато са мафиотите е мафиот -заплашва,рекетира.Когато са трафикантите Борисов е трафикант-изнася гориво за Сърбия,амфитамини за Турция и т.н.Сега е на власт защото го е сложила мафията /едрия капитал/Трябват им еврофондовете/голямата далавера/и само човек като Борисов с тъмно минало може да им ги осигури,защото е зависим и лабилен.Като свършат еврофондовете -идва и краят на Борисов.
72
0
 
14
 
! Отговори
ДААА.. преди 7 години
80% ОТ ГЕРБ СА БИЛИ ЧЛЕНОВЕ НА БКП ТОГАВА НЕ КАЗВАХА ЧЕ СА РАЗЛИЧНИ СЕГА СА ЗАЩОТО ЗНАЯТ КАК СЕ ИЗМЕНЯ НА ПАРТИЯ,ЗНАЯТ КАК СЕ КРАДЕ,ЗНАЯТ КАК ДА ЛЪЖАТ,ЗНАЯТ ... НО ЗА СЪЖАЛЕНИЕ НЕ ЗНАЯТ ДА УПРАВЛЯВАТ ЗАЩОТО ЦЯЛ ЖИВОТ СА БИЛИ НАТЕГАЧИ ЗА ВЛАСТ И В БКП СА БИЛИ ПАК ЗА ВЛАСТ НО НИЩО НЕ НАУЧИХА.......
71
0
 
13
 
! Отговори
приоритети преди 7 години
1 Здравеопазване ! 2 Социална справедливост ! 3 Спиране на източването на хазната, Спиране на заграбването на обществени имоти.Това иска Народа български !
70
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Никой не ви вярва!Допуснахте Караянчева да кадрува в Кърджали,особено в образованието.Пробута най-дебилното създание,Гроздан Колев за шеф на РУО.Уволнихте,или ранно пенсинирахте десетки доказани специалисти,а на тяхно място назначихте бивши функционери на БКП и агенти на ДС.Обстановката в града е отровна-страх,недоверие,съмнение...и никаква вяра,че може да има справедливост.Това натвори любимата ви Цвета!
69
0
 
12
 
! Отговори
ужас преди 7 години
Идва Орешарски 2 без Орешарски и срещу БСП.Ако Марешки е фактор то *** и държавата.Един клоун вече я разтърси ,а друг и беше премиер.