Борисов във Facebook: Направеното от нас се вижда и ползва!

Градихме България и ще надградим, написа в профила си
17 фев 2017 19:09, Анисия Иванова
219
Борисов във Facebook: Направеното от нас се вижда и ползва!
Архив: Булфото

Никой не може да отрече направеното от Политическа Партия ГЕРБ в инфраструктурата, защото то се вижда и хората го ползват ежедневно. Това написа бившият премиер Бойко Борисов в профила си във Facebook.

"Ние градихме България и ще надградим направеното от нас. В новата си програма залагаме на увеличаване на инвестициите за модерна и безопасна пътна инфраструктура чрез въвеждане на електронна система за събиране на пътни такси и в България.

Досега осигурихме 2 млрд. лева за Националната програма за енергийна ефективност на жилищните сгради. Програмата доказа своята социална и икономическа стойност, ето защо ние ще я продължим. Ще акцентираме и върху довършването на реформата във ВиК сектора с цел да осигурим чиста питейна вода и по-качествена услуга за бизнеса и хората", завършва коментара си в социалната мрежа лидерът на ГЕРБ.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


219
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
133
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Борисов във Facebook: Направеното от нас се вижда и ползва!Градихме България и ще надградим, написа в профила сиМи така си е...Видяхме АЕЦ Белене и Южен поток, ама през крив макарон.Видяхме и за нова година на магистралата към Бургас.Видяхме метрото, чието трасе пропадна уж от подводна река.Видяхме и в тунела направеното от вас, което уби човек.Всеки ден гледаме направеното от вас и точно затова ви бихме шута на изборите!
132
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз съм за партиите или на Хр.Иванов или Р.Кънев. И знаете ли защо :Защото те единствени се отказаха сами от високи постове заради невъзможността да се преборят със съдебната система,която е най-големият цирей в България.Бойко не можа да ги присвои в Герб с обещания и като видя че няма да стане на неговата,заповяда на Пеевски-неговата дясна ръка да ги плюят във всички негови медии и ако не вярвате прочетете ПИК и БЛИЦ-медиите на Пеевски. Истам затвор за досегашните политици,но докато комунисти са
131
4
 
18
 
! Отговори
дечко преди 7 години
До справедливДа, но при Тодор Живков беше по-добре. Тодор Живков построи жилища/нищо че са панелни/ за целия народ! А някой да е строил жилища за народа от 27 години насам??? Никой не е мислил за народа от тогава. Все пак Тодор Живков имаше мисъл за народа!
130
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До зюмбюлЕ не.....като се сетя що за патриот е Волен Сидеров ....Симеоно и Каракачанов сега да му ядата попарата. Волен е най-отвратителното лице на българските партии и е антибългарин!
129
4
 
6
 
! Отговори
зюмбюл преди 7 години
Аз мисля, че ще скоро ще дойде времето на патриотичните партии. Няма да имаме друг избор. България загива, също и българите. Националистите са последен шанс!
128
1
 
6
 
! Отговори
хай куолити преди 7 години
До АнонименАми ето затова, не избирайте повече нито кака ***, нито Тиквен Х
127
1
 
31
 
! Отговори
Иво преди 7 години
Този наистина не разбира какво му се случва, а ние му бяхме поверили държавата
126
0
 
29
 
! Отговори
баце преди 7 години
Който влезе във властта губи връзка с реалният свят, не знам какво им става , но нямат никаква реална представа за нещата!
125
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
първото нещо което трябваше да направиш за толкова години управление е да вдигнеш стандарта на народа си не го направи напротив станахме най бедната страна в европа с милярди заеми затова престани да се хвалиш ами си скрий противната мутра и никога не се показвай
124
0
 
26
 
! Отговори
ОНЗИ преди 7 години
МРЪСЕН ЧОВЕК - ПРОСТАЩИНА, ДЕМАГОГИЯ, БЕЗОТГОВОРНОСТ, АЛАЧНОСТ, ПРОФЕСИОНАЛНА ПРИМИТИВНОСТ И Т.Н. ..... ТОЗИ *** Е НАЙ-ГОЛЕМИЯ АНТИБЪЛГАРИН........ВЪРВИ ТАМ, В АМЕРИКА, И СТАВАЙ ЧИСТАЧ НА ГОСПОДАРИТЕ СИ.
123
0
 
36
 
! Отговори
Видими резултати преди 7 години
Прав е Борисов,всичко се вижда: Нови 16 млрд.кредити,най ниски заплати, най ниски пенсии,кражби, обезлюдени цели региони,престъпност,контрабанда,наркотрафик и празни приказки. Ето , това са видимите резултати от управлението на ГЕРБ. На 26 март окончателно ще се сбогуваме с тази групировка. Явно, бай Миле е бил всичко друго , но не и политик, защото неговият ученик оцапа държавата,брахме му срама цели 7 години извън страната. А защо изобщо го допуснахме да направи това ?
122
0
 
22
 
! Отговори
Дунавска ПРОГРАМА преди 7 години
Къде е моста>? Парите КЪДЕ сА??? ЛУДНИЦА на ДУНАВА??? Аре БОКО КАЖИ НЕ ЛЪЖИ???
121
12
 
3
 
! Отговори
промяна бате преди 7 години
Идат тежки времена Виденови. Запасявай се народе в зелено и под дюшека защото овчата мисъл е на ред. После ще преброим кои сме останали. Пък тези дето все мечтаят да се наредят на трапезата първи ще окапят. Ще има и радикални случаи като с Павлов и дружина.
120
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Чу ли бе Борисов искам телефоооон
119
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
на мене канализация не ми трябва Искам Телефон ако може ябълка
118
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тези *** клавички дето списват тука, няма да оцелеят следващата зима.
117
0
 
26
 
! Отговори
санди преди 7 години
народа ти е беден приятелю
116
2
 
27
 
! Отговори
SK преди 7 години
Абе да не би Тиквуний да бърка грабежа с градеж! Щото са много близки, пък той дали изобщо ги различава! От простотиите на този ми се повръща вече! Моля се- дано, дано, дано българите прогледнат и НЕ гласуват повече за ГЕРБ! Иначе, свършено е с нашата държава!
115
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
на некой да му неее не неясно Ще акцентираме и върху довършването на реформата във ВиК сектора с цел да осигурим чиста питейна вода
114
2
 
24
 
! Отговори
Ех, Борисов преди 7 години
Много си се объркал нещо. Заробихте България с над 20 милиарда заеми. Къде отидоха те? Да не говорим, че хората ви избраха за да направите реформи. Особено в МВР, но нищо ненаправихте.