Борисов във Facebook: Направеното от нас се вижда и ползва!

Градихме България и ще надградим, написа в профила си
17 фев 2017 19:09, Анисия Иванова
219
Борисов във Facebook: Направеното от нас се вижда и ползва!
Архив: Булфото

Никой не може да отрече направеното от Политическа Партия ГЕРБ в инфраструктурата, защото то се вижда и хората го ползват ежедневно. Това написа бившият премиер Бойко Борисов в профила си във Facebook.

"Ние градихме България и ще надградим направеното от нас. В новата си програма залагаме на увеличаване на инвестициите за модерна и безопасна пътна инфраструктура чрез въвеждане на електронна система за събиране на пътни такси и в България.

Досега осигурихме 2 млрд. лева за Националната програма за енергийна ефективност на жилищните сгради. Програмата доказа своята социална и икономическа стойност, ето защо ние ще я продължим. Ще акцентираме и върху довършването на реформата във ВиК сектора с цел да осигурим чиста питейна вода и по-качествена услуга за бизнеса и хората", завършва коментара си в социалната мрежа лидерът на ГЕРБ.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


219
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
113
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 121Сдаде властта, за да се отърве от коалиционните партньори, защото крадяха повече от него. Дано да не му се дадем пак, че ... или ние или той!
112
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е тогава що сдаде властта като си толкова печен!
111
1
 
34
 
! Отговори
дд преди 7 години
Тази зима в Бг имаше хора които умряха от глад и студ в домовете си дано има ад да се пържите за вечни времена тамд
110
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Старите мантри на нов глас. Ако се върне на власт ще има да рупаме асфалт до откат! Ама тиквата не увира! Дано ние сме поумнели!
109
0
 
25
 
! Отговори
33 преди 7 години
КОГА ЩЕ СЕ ПРОВЕРЯТ ОБЩЕСТВЕНИТЕ ПОРЪЧКИ НА "МИНИ МАРИЦА ИЗТОК" ТАМ СТРАШНО МНОГО МИРИШИ(Е
108
1
 
33
 
! Отговори
АГ преди 7 години
Да градиш с чужди пари, да загробиш държавата са над 20 милиарда, да спреш енергийни проекти, и да ги подариш на турците... байноо какво става с нашата икономика, съдебна реформа, здравеопазване.. заплатии пенсии.. парите от ЕС 20-агодина свършват.. а тогава изтичат и гаранциите на пътищата ти некадърно направени.. не можеш да ги чистиш зимата, а как ще се поддържат.. ТОВА ЛИ ТИ Е ГРАДЕЖА НА ДЪРЖАВАТА?!?!? Айде отивай да спинкаш.. ***!!!
107
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Санитарите да дойдат да го приберат. Случаят е тежък...
106
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
След победата Нинова ще триумфира в НДКа Бойко ще кълне като застаряла сиганкка
105
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Ограбихме България и ще я ограбим още."
104
0
 
26
 
! Отговори
БГТРАКИЕЦ преди 7 години
СЕГА РАЗБРАХТЕ ЛИ ЗАЩО НИ УНИЩОЖИХА РАКЕТИТЕ,АРМИИТЕ,ВОЕННИТЕ УЧИЛИЩА,ДЪРЖАВАТА ПРЕДИ 20 ГОДИНИ,ЗА ДА ДОЙДАТ АМЕРИКАНЦИТЕ И НИ ЗАЩИТЯТ ДЕМОКРАЦИЯТА,КОЯТО НИ НАТАТРУЗИХА,ПО ГОЛЯМ ВОЕНЕН ДАНЪК,РАЗБРА ЛИ ББ НАЙ ПОСЛЕ,СЛЕД ОЩЕ 20 ГОДИНИ ЩЕ БЪДЕМ ***,ТОВА НИ ГО КАЗАХА 86 ГОДИНА НА МИНАЛИЯ ВЕК,ЕТО ПРЕДАТЕЛСТВОТО СТАВА РЕАЛНОСТ.МРЪДНЕШ ЛИ НАТО ТУРЦИЯ ЩЕ ДОЙДЕ ПО ББЪРЗО ОТ РУСИЯ,ТОВА Е .ЖАЛКО ЗА БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ.,НЕ ОСТАНАХА БЪЛГАРОФИЛИ ПОВЕЧЕ СА ФОБИТЕ,
103
18
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А бе плямпала дайте някакви доказателства в прокуратурата да го осъдите или само плямпате, БСП ли ви плаща
102
0
 
28
 
! Отговори
ТОЧКА ПО ВЪПРОСА преди 7 години
СПРИ ДА НИ ДРАЗНИШ И ДОСАЖДАШ. КАКВО КАЗВАШ -НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ. НАД 20 ГОДИНИ ГЛЕДАМЕ И СЛУШАМЕ ПЕРЧЕНЕ, ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ НА ЕДИН ПРАЗЕН ЧОВЕК, ЛЪЖИ, ГРАБЕНЕ НА ЧУЖД БИЗНЕС, СЪСИПИЯ, УНИЩОЖЕНИЕ НА ИЗКОННИ ЦЕННОСТИ И МОРАЛ, МИЗЕРИЯ И ТОТАЛНО ОПРОСТАЧВАНЕ НА НАРОДА, ПОД БЛАГОВИДНОТО:АЗ СЪМ *** И ВИЕ СТЕ ПРОСТИ И ЗАТОВА СЕ РАЗБИРАМЕ. НЕ, НЕ СЕ РАЗБИРАМЕ. ДОКАЗАНО ТИ СИ ***, НО НЕ ВСИЧКИ СМЕ ПРОСТИ, НА ТЕБ ОБАЧЕ ТИ ЛИЧИ. ЗАТОВА МЛЪКНИ, МАХНИ СЕ. ХИЧ НЕ МОЖ НА ТРОГНА, ЛЪЖЕЦО ФУКЛИВ.
101
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А ненаправеното от вас убива хора - и има очи да говори .Тоя срам и свян няма .
100
2
 
35
 
! Отговори
Аз преди 7 години
Няма такова его. Аз направих, аз градих, аз строих, аз, аз, аз........! Къде беше народа? Къде са бизнеса, откъде са средствата? Истината е че на този етап в България се строи и прави нещо за да се краде! Това е истината и за съжаление съдебната ни система е толкова извратена че не е в състояние да въздаде елементарна справедливост! С много и засукани думи обясняват и си вярват че черното е бяло! На народа ще му писне - съвсем скоро ще е!
99
4
 
40
 
! Отговори
Клецурко преди 7 години
Борисов във Facebook: Направеното от нас се вижда и ползва! Ииии се разпада няколко месеца след като е резната лентичката, мастилото на гаранционната карта не е изсъхнало а дефектите са повече от ефектите,Абе ленторез, за нищо не ставаш.
98
4
 
35
 
! Отговори
Ххх преди 7 години
Искаме достойни заплати,искаме достойни пенсии,искаме справедливо правосъдие,искаме да живеем спокойно,искаме държава,безплатно здравеопазване,писна ни от асфалт,бе,Гербери !!!
97
1
 
3
 
! Отговори
важно преди 7 години
До ръководството на ПП ГЕРБ на вниманието на г-н Бойко Борисов г-н Цветан Цветанов Уважаемо ръководство на политическа партия ГЕРБ, ние част от членовете и общинските съветници на партията от структурите на София област, Ви пишем
96
5
 
37
 
! Отговори
българче преди 7 години
Тия 2 милиарда да не са от банковата ти сметка-те са наши пари.Голямо крадене падна-как така почна санирането около300лв/кв.м,асега около 130.Магистралите-с неравности и ремонти след рязането на лентите.Парите за тях пак от джоба ти ли са?Знаеш ли,че сме първенци по корупция в Европа и първенци по смъртност.Засрами се се скрий в Банкя.
95
4
 
46
 
! Отговори
Yyyy преди 7 години
Такава разруха никога не е имало! Само празни приказки, самонадеяни егоцентристи, изхвърляния, подвижни пешки,управлявани от ЕС и САЩ, неработещи институции, безредие, несигурност, ниски доходи, гладуващи хора...и една шепа облагодетелствани , с дебели банкови сметки от далавери! Това е РЕАЛНОСТТА!
94
4
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бойко обича да се хвали, но забравя да спомене за големите си грешки:1. Южен поток се превърна на Турски поток, за което ще плащаме много.2. Станахме *** на Турция.3. Пропиляхме възможността да имаме български генерален секретар на ООН.4. И негова, и преди всичко негова, за парите, които ще плащаме за спиране на проекта Белене.и т.н.