Борисов във Facebook: Направеното от нас се вижда и ползва!

Градихме България и ще надградим, написа в профила си
17 фев 2017 19:09, Анисия Иванова
219
Борисов във Facebook: Направеното от нас се вижда и ползва!
Архив: Булфото

Никой не може да отрече направеното от Политическа Партия ГЕРБ в инфраструктурата, защото то се вижда и хората го ползват ежедневно. Това написа бившият премиер Бойко Борисов в профила си във Facebook.

"Ние градихме България и ще надградим направеното от нас. В новата си програма залагаме на увеличаване на инвестициите за модерна и безопасна пътна инфраструктура чрез въвеждане на електронна система за събиране на пътни такси и в България.

Досега осигурихме 2 млрд. лева за Националната програма за енергийна ефективност на жилищните сгради. Програмата доказа своята социална и икономическа стойност, ето защо ние ще я продължим. Ще акцентираме и върху довършването на реформата във ВиК сектора с цел да осигурим чиста питейна вода и по-качествена услуга за бизнеса и хората", завършва коментара си в социалната мрежа лидерът на ГЕРБ.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


219
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
0
 
6
 
! Отговори
до Чичо Дедко преди 7 години
Дано да грешим но много хора помнят как се срина СССР и какво стана но се оказа че Виденов е виновен. А ако се срине ЕС размерите ще са катастрофални вече няма заводи за продаване.
72
2
 
22
 
! Отговори
Партиен член преди 7 години
Прав си вижда се и се ползва.Но също така се вижда че след 1 година вече е брак.Потрошихме си колите бе.Тротоарите също.Велоалеите и те.Направете нещо както трябва.Както си правите вашите имоти.Качествено с качествени материали.
71
2
 
10
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 7 години
До ДжингибиБоже, спаси България...
70
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Джингиби 70Никой не те кара да си плащаш здравните осигуровки . Важното е да имаш пари за цигари и ракия , а тези 18 лв. на месец или 60 стотинки на ден може и да не ги плащаш .
69
24
 
7
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 7 години
- Комунисти магистрали не признават... - искат тесни, партизански пътеки- Комунисти пречиствателни съоръжения не признават... - искат да пик***т в морето- Комунисти спортни зали не признават... - искат да бягат по поляната- Комунисти заводи за отпадъци не признават... - искат вонящи сметища- Комунисти честни хора не признават... - искат да се краде на воля...
68
4
 
31
 
! Отговори
boyko.uzunov преди 7 години
Да БОРИСОВ виждаме какво направи твоето управление-дано да е последно-но всяко друго на ваше място щеше да го свърши и по-евтино ,и по- качествено и много по-малко да се бие в гърдите от вас още повече след всички гафове,които успяхте да сътворите с калпавите ви и крадливи ръчички!
67
2
 
3
 
! Отговори
чичо-дедко преди 7 години
До до 81 :) подкрепям твоето мнение. По принцип в съвремената история Франция и Германия са великите сили в Европа. Първо Наполеон се опита да направи "Обединена Европа", после и Хитлер, но... и двамата не ги разбраха правилно :). Та... Евросъюза си е обединение на Германия и Франция да контролират икономически (и до известна степен политически) Европа.
66
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо не кажеш колко милиарда изтегли и къде потънаха? Кой ще ги връща тиквооо?
65
1
 
22
 
! Отговори
чичо-дедко преди 7 години
Хм... син на член (и активист) на БКП, самият той член на БКП (напусна го когато деполитизираха МВР, но още си пази партийната книжка), мутра (ИПОН), кой ли пазеше Тато и "Царя"... складовете с незаконни цигари карай морето.. кой ли беше замесен... много са нещата. О.. не на последно място - което са "построили" оцелява 5-6 месеца, после е за тотален ремонт. Чудя се.. как не ги е срам вече тез хора (не визирам само него, а и всички, независимо от "цвета" им, еднакви са ми).
64
0
 
5
 
! Отговори
до 81 преди 7 години
Размисли сам ти ,ЕС не е добър за никой, когато изчезне а той ще изчезне ще се убедиш как си останал с едни добри намерения и празни джобове, заради ''добрия'' ЕС. ЕС го създадоха заради световната криза, че Европа отдавна щеше да е във фалити, но все отнякъде ще се почне първо ще е Гърция после Италия Испания и дотам. Само с кредити от Централната банка не се живее питай гърците.
63
0
 
20
 
! Отговори
Imperator Bojkus преди 7 години
Бойко ви направи зала, зала Армеец!А купували ли сте си билет за събитие в Армеец?А питате ли се за кого отиват парите от залата ви Армеец?В бюджета ви Армеец ли отиват, оп!Чакай!
62
23
 
8
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 7 години
Добре бе дрОгарЕ... - какво роди БСП... - от една страстна целувка на Орлов мост се пръкна говедоTо Делян Пеевски...
61
4
 
30
 
! Отговори
Тинев преди 7 години
Едно НЕЩО е ФАКТ: Всичко градено от ГЕРБ е със срок на годност 1 / ЕДНА / година.П.П.Справка: Цариградско шосе - примерно.
60
0
 
7
 
! Отговори
РАЗМИСЛИ на ГЛАДНО преди 7 години
до 78ЕС беше много добър за гърците.Но май ще ги пуснат по пързалката...
59
3
 
26
 
! Отговори
Питащ преди 7 години
Едно време на крадците са им чупили ръцете, на лъжците са им отрязвали езика .........нали?Е, крайно време е този да млъкне и да не ръкомаха като вятърна мелница - нали?
58
2
 
25
 
! Отговори
Факт преди 7 години
Че градиха-градиха,ама кой знае защо месеци* след като е построено започва да се руши?Да не би покрай граденето да е имало повечко грабене????*Всъщност рекордът по бързо рушене е на АМ Марица-1 месец след откриването.
57
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този направи така, че богатите станах по-богати, а бедните по-бедни и съвсем затри средната класа. Колко малки магазинчета, които хранеха средностатистически семейства затвориха по негово време! Гледам кварталния пазар, мъртвило - празни сергии, помещения, даващи се под наем, така си стоят с табелките, а беше оживено.
56
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В Благоевград водач на листата е ПЕЕВСКИ ! Няма значение дали от ГРОБ, ДПС или РБ ! Макетата ще си го изберем, ръка за ръка с друг бъдещ затворник - ЦВ.ЦВ. !
55
1
 
10
 
! Отговори
за 70 преди 7 години
И какво му беше доброто на тоя ЕС хайде обясни ни, тоя ЕС е следствие на Световната криза нищо повече.
54
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма как неграмотен човек да е лице на нацията - не е нормално, факт е че Винету царува, но не е оправдано човек с IQ -0 да е на този пост.