Борисов във Facebook: Направеното от нас се вижда и ползва!

Градихме България и ще надградим, написа в профила си
17 фев 2017 19:09, Анисия Иванова
219
Борисов във Facebook: Направеното от нас се вижда и ползва!
Архив: Булфото

Никой не може да отрече направеното от Политическа Партия ГЕРБ в инфраструктурата, защото то се вижда и хората го ползват ежедневно. Това написа бившият премиер Бойко Борисов в профила си във Facebook.

"Ние градихме България и ще надградим направеното от нас. В новата си програма залагаме на увеличаване на инвестициите за модерна и безопасна пътна инфраструктура чрез въвеждане на електронна система за събиране на пътни такси и в България.

Досега осигурихме 2 млрд. лева за Националната програма за енергийна ефективност на жилищните сгради. Програмата доказа своята социална и икономическа стойност, ето защо ние ще я продължим. Ще акцентираме и върху довършването на реформата във ВиК сектора с цел да осигурим чиста питейна вода и по-качествена услуга за бизнеса и хората", завършва коментара си в социалната мрежа лидерът на ГЕРБ.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


219
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
29
 
! Отговори
наблюдаващотдалеч преди 7 години
До Анонимен5 Той е *** и ти си ***. Затова се разбирате!
12
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Osobeno napravenoto po remonta na tunelite -ubiici.Osven da KRADETE na nishto drugo ne se nau4ixte.
11
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А, бе! К'ва е тая снимка на тиквуна - като Ленин, сочещ сръка към светлото бъдеще. :)
10
0
 
38
 
! Отговори
До 2 преди 7 години
Не милиони, а милиарди изхарчиха за фалшиви магистрали и пътища които след 1 зима са за основен ремонт
9
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Никога не съм го правил,но с кеф,ще гласувам за БСП,именно заради банкянският нарцис!
8
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само ако знаеш как се вижда и особено усеща сътвореното от любимата ви Караянчева в Кърджали.Политическите уволнения,пенсионирания,санирания,насирания,нямат край!Знеш ли какво е учителско семейство с една заплата и деца студенти!Пожелавам ви да го усетите в най-скоро време.И всичко това се върши с необяснима злоба и отмъстителност!Бъдете проклети!!!!
7
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Направеното от вас се вижда и с просто око-лощо изпълнени магистрали,по които всеки ден загиват хора.Булеварди се ремонтират всяка година.От бул.Витоша всеки може да си вземе плочки без проблем.Кварталните улици са целите в дупки,а за миене въобще не говорим.Но най-добре се вижда голямото крадене,милиардите заеми и мизерията до която докарахте хората.Нямаме нужда от подобно надграждане,защото си и живо закопаване.
6
0
 
32
 
! Отговори
много ясно преди 7 години
"да осигурим чиста питейна вода"...................................................Разбирай:Ще пиете по една студена вода.
5
44
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Борисов е най добрия Премиер на България. Дали ви харесва или не това е положението .
4
2
 
34
 
! Отговори
НЛО преди 7 години
Много ви моля не надграждайте - бъдете здрави и си намерете друга работа. Явно с такива като вас трябва да говорим като с болни хора, защото нито се усещате, нито имате срам, нито правилна ориентация - не знам дали няма скоро наглостта да е сред болестите на съвремието. Какво ще надграждате - само вие виждате нещо изградено, но то си е за вас, а не за общото благо. Дано не стане като не се усещате да се налага да викнем и да вземем сопите.
3
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много обичате да го пускате, когато е време за вечеря, не може да се нахрани човек...
2
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Борисов или си *** или да, миналата година направихте шосета за милиони и вече са за ремонт, с това ли се хвалиш бе??? Я се разкарай.
1
43
 
2
 
! Отговори
Западноевропеец преди 7 години
Поздравявам смешника герджиков с текста от песента на 100 кила "О колко си ***"! Песента е писана сякаш за него! Бойко ще постави всички смешници на мястото им!!!