Къде е заровено кучето? Герджиков да си каже... къде и с колко?

Политолози зоват премиера да стигне по-долеч с обществените поръчки
83
Къде е заровено кучето? Герджиков да си каже... къде и с колко?
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Ревизията на служебното правителство на кабинета "Борисов 2" откри нарушения в част от министерствата и сериозните секторите, но за политолога Татяна Буруджиева това не е изненада.

Още по темата
"Служебният премиер Огнян Герджиков трябва да каже "къде е заровено кучето", тоест какъв е проблемът на държавата, на гражданите и на всеки един човек", настоя тя в предаването 'България сутрин" на Bulgaria ON AIR.

"Аз искам да знам ощетена ли е държавата като цяло и с колко", допълни тя.

Политическият анализатор Христо Панчугов също сподели, че не е разбрал какво смята да направи правителството по този въпрос.

"Работата на премиера не беше да се държи като счетоводител - да ни обясни какви грешки и къде са намерени. Трябваше да каже всъщност има ли по-сериозен проблем, който да е причинил тези грешки и как ще бъде отстранен той", коментира Панчугов.

Гостите в студиото се обединиха около мнението, че има много по-големи проблеми, отколкото са обществените поръчки.

Панчугов каза също, че смяната на областните управители е най-малкият проблем на тези избори.

По-сериозният е, че имаме правителство, което е в невъзможност да осигури машини, за да проведе изборния процес, смята той.

"Трябва да се върнем на това дали другите служебни правителства са сменяли областните управители", подчерта Татяна Буруджиева пред Bulgaria ON AIR.

Целият разговор гледайте във видеото на Bulgaria ON AIR:

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
АБЕ ЩО СЕ ЗАБЛУЖДАВАТЕ ЧЕ НЕЩО ЩЕ СЕ РАЗБЕРЕ? ГАРВАН ГАРВАНО ОКО ВАДИ ЛИ БЕ? ТА НАЛИ ТОЗИ Е ЧОВЕК НА ЦАРО ПЪДАРО А ТОЗИ ПЪДАРИН НАПРАВИ ЕДНА СЕЛСКА ТИКВА ЖЕНЕРАЛ. Е МИСЛИТЕ ЛИ ЧЕ ТОЗИ ГЕРЖИК ЩЕ ИЗВАДИ КИРЛИВИ РИЗИ И ОЩЕ ПОВЕЧЕ ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА НЕЩО НРЕДНО? АМА СТЕ НАИВНИЧКИ! ТО ЗАТОВА ВЕЧЕ 27 ГОДИНИ ВИ ОПЪВАТ НА ЗАДНА ПРАШКА И ВИ НАПРАВИХА ОТВОРИТЕ КАТО ТАРАМБИКИ. НЯМА ВИНОВНИ НЯМА АЙДУЦИ ВСИЧКО Е НА 6. А ВИЕ ПАК ДА СИ ИЗБЕРЕТЕ ДЕЦАТА НА КОМУНИСТИТЕ МУТРИТЕ И СЕЛЯНЖЪРИТЕ! ДА НЕ ЗАБРАВИТЕ? ЕЙ!!!!
20
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не помня Герджиков да е обещавал машини, но имаше едни други дето обещаха гласуваха си машините и си подвиха опашките. Питайте тях къде е заровено кучето. Мачкай Герджиков.
19
14
 
6
 
! Отговори
камен преди 7 години
Герджика има една цел - да доведе на власт динозаврите от бившата тройна - бсп ,ндсв и доган - затова са недомлъвките , лъжите и увъртанията , не могат да изровят действителни нарушения !
18
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ей, няма угодия :)..човекът решил след хиляди проверки, извършени за 2 седмици, веднага да каже какво са установили, за да няма скрито покрито, те тръгнали вече и решение да му искат. ако беше замълчал за още месец, вероятно щяха да го обвинят, че прикрива някого и нещо. припряна работа.
17
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Герджиков да ви каже къде е заровено кучето ??? А защо не попитате този дето го е заровил г-да политолози нали е демокрация питайте бе. Aман от платени политолози.
16
0
 
31
 
! Отговори
Циник преди 7 години
Има ли наистина наивници, които вярват, че някой от тлъстаците ще бъде наказан, или имуществото му конфискувано? Кучетата са огромна глутница...и за 27 години са дълбоко заровени!
15
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сега е момента Цвъки и Боко да облекат раираните дрехи!
14
7
 
22
 
! Отговори
Тикуний Ленторез I преди 7 години
А дано да видим едно цялл правителство в затвора!
13
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя плазмоид досега все с машини е гласувал, като много разбира нека той намери машини. Мачкай Герджиков.
12
8
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Герджиков, целия Народ иска Борисов да бъде разследван заедно с министрите му, като се обърне специално внимание на Ненчев и Кунева!
11
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В лудницата идва объркал адресите агитатор от БСП и започва да чете лекция пред болните.- Успехите на правителството... Приватизацията бележи... Расте доверието на международната...Всички възторжено аплодират, само един си стои тихо в ъгъла.Агитаторът пита:- А вие защо не ръкопляскате?- Аз? Аз съм санитар...
10
17
 
20
 
! Отговори
Отвратен преди 7 години
Ревизьора Герджик да върне назад да правителството на Орешарски , да се сравни какво са правили двете партии , и коя е по корумпирана. До сега е ясно че този прави всичко възможно да върне БСП на власт.А нали единственото задължение на служебното правителство е да осигури следващите избори ? Тук обаче се очертава пълен провал , що се отнася до машинното гласуване.
9
11
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Основната задача на служебното правителство е да проведе ЧЕСТНИ избори. Първото нещо за това е да се сменят областните управители на ГЕРБ, иначе честни избори няма да има. Дали има или няма машини за гласуване, изобщо не е проблем и поставянето му тези в студиото, навява някакви мисли за манипулация и прикриване на проблема.
8
14
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мачкай Герджи
7
13
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо Герджиков да търси машини вие 6г. защо не нaправихте електронното гласуване, мачкай Герджиков спри им кражбите нека реват.
6
11
 
35
 
! Отговори
До Герджиков преди 7 години
Герджиков, стигни до края!!! Кажи Борисов какви ги е вършил!!!! Този път искаме политици в затвора!!!!
5
4
 
26
 
! Отговори
:) :) :) преди 7 години
Аз мога да ви каже, какви са ни проблемите:- *** и търпелив народ, който гласува със задните си части за мутри, комунисти и всякакви подобни ***- крадливи управляващи, които добре знаят, че могат да си правят каквото си искат.. и го правят- добрите ни "приятели" в Брюксел, Вашингтон и Москва, които се редуват да ни прецакват
4
5
 
22
 
! Отговори
късата памет преди 7 години
То беше ясно, че ако има системен проблем няма да го посочат. Нали ако те вземат властта след 2 месеца и те ще си хранят от същото канче. Както вече над 25 години се получава, ще има яко пушилка до изборите, а след това по стар комунистически обичай " било каквото било от тук нататък каквото си беше ".
3
18
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ще стигне и по-далеч ако има време.Все пак основната му задача е да осигури честни и прозрачни избори.При положение,че ГЕРБ имаха няколко месеца да прикрият далаверите,само за две седмици е трудно да се стигне до край.
2
12
 
32
 
! Отговори
WTF????!!!! преди 7 години
Сега служебното правителство ли е виновно, че Тиквун Бей не си е свършил работата и не е подсигурил машини за изборите? Как се намират такова количество машини под наем за 1 месец???? Този "политолог" нормален ли е?