Къде е заровено кучето? Герджиков да си каже... къде и с колко?

Политолози зоват премиера да стигне по-долеч с обществените поръчки
83
Къде е заровено кучето? Герджиков да си каже... къде и с колко?
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Ревизията на служебното правителство на кабинета "Борисов 2" откри нарушения в част от министерствата и сериозните секторите, но за политолога Татяна Буруджиева това не е изненада.

Още по темата
"Служебният премиер Огнян Герджиков трябва да каже "къде е заровено кучето", тоест какъв е проблемът на държавата, на гражданите и на всеки един човек", настоя тя в предаването 'България сутрин" на Bulgaria ON AIR.

"Аз искам да знам ощетена ли е държавата като цяло и с колко", допълни тя.

Политическият анализатор Христо Панчугов също сподели, че не е разбрал какво смята да направи правителството по този въпрос.

"Работата на премиера не беше да се държи като счетоводител - да ни обясни какви грешки и къде са намерени. Трябваше да каже всъщност има ли по-сериозен проблем, който да е причинил тези грешки и как ще бъде отстранен той", коментира Панчугов.

Гостите в студиото се обединиха около мнението, че има много по-големи проблеми, отколкото са обществените поръчки.

Панчугов каза също, че смяната на областните управители е най-малкият проблем на тези избори.

По-сериозният е, че имаме правителство, което е в невъзможност да осигури машини, за да проведе изборния процес, смята той.

"Трябва да се върнем на това дали другите служебни правителства са сменяли областните управители", подчерта Татяна Буруджиева пред Bulgaria ON AIR.

Целият разговор гледайте във видеото на Bulgaria ON AIR:

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
0
 
2
 
! Отговори
Дочоолу преди 7 години
Хайде бе Герджика, във Вас ни е надеждата. Наздраве каквото не очакват. Покажи им КОЙ е мъжкар - ПУСНИ бримката да се разпалят преждата коя е оплела тая прогнила стълба. Та да паднат всички доле. Там ние ги чакаме да ги споменуяаме. С тебе сме. Ама всички ей.
60
0
 
1
 
! Отговори
Тръмп преди 7 години
Вашите журналисти надминаха CNN. Въобще да не ми се вясват на пресконференции.
59
0
 
1
 
! Отговори
Trump преди 7 години
Вашите *** надминаха CNN. Въобще да не ми се вясват на пресконференции.
58
0
 
4
 
! Отговори
По Булгаков преди 7 години
Не е заровено!Кучешкото сърце е присъдено на Цвета Караянчева!Жестоките политически репресии,които извърши в Кърджали,не могат да бъдат извършени от нормален човек.Но всичко ще си проличи на 26 март.
57
0
 
4
 
! Отговори
x преди 7 години
"Къде е заровено кучето","откъсване опашката на гущера",че ручаме жабетата" и прочие ...Кой измисля тези просташки сравнения,които се тиражират в медиите от журналята??!!!Такава простотия и простащина,просто нямам думи...Интелект-няма край...
56
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
нашта фирма взехме пари за един обект свършихме го като се молехме да не завали шефа взе парите и след няколко дни подписахме договори с новата му фирма предполагам ,че от 1,4 мил е прибрал поне 1 мил. в джоба търсят му фалиралата фирма за гаранцията а той си умира от смях
55
9
 
9
 
! Отговори
резидент 3aпek Гердж преди 7 години
Вярам стана кристално ясно на всички Къде е заровено кучето и защо ,дъртия *** и руски резидент 3aпek Герджиков и неговия началник , руския резидент Гумен Гадев атакуват бившия военен министър , ами за нарушаване на руските интереси , разбира се !
54
1
 
6
 
! Отговори
бай ганю преди 7 години
До оФФцесподелям мнението ти за нас Българите мисля че проблема ние във вече смазаната психика вечно страхуващ се робски манталитет,ако не е на османлията то на руските комунисти липсата на доверие в който и следващ да поеме управлението губи мотивация у всеки да бъде политически ангажиран и активен
53
7
 
7
 
! Отговори
Тъпкач преди 7 години
Много плоска работа. Новият президент и бившият военен министър не се долюбваха, и сега на Ненчев му се връща тъпкано. Кьорфишек, ама е много неприятно за земеделеца.
52
0
 
10
 
! Отговори
БАБА БУНА преди 7 години
АКО НЯКОЙ Е РАЗБРАЛ ОТ ГЕРДЖИКОВ,КЪДЕ ОТИДОХА 25 МЛД КРЕДИТИ,АЗ НЕ СЪМ РАЗБРАЛА ДА МЕ СВЕТНЕ.ТО ТЕЗИ МЛД КАТО КРЕДИТИ НЕ СЕ ЛИ ОТНАСЯТ ДО УПРАВЛЕНИЕТО НА ДЪРЖАВАТА,КАК МОЖЕ ЗА 15 ДНИ ДА РАЗБЕРЕШ, ТОВА КОЕТО ПРАВИШ ЗА ДВЕ ГОДИНИ И ПОВЕЧЕ,АЙДЕ ХОЛАМ, НАС ЗА ДЕВИЦИ ЛИ НИ ВЗЕМАТ.ЦАРСКА МУ РАБОТА,НИНОВА ГЛЕДАЙ ГО КАКВО ПРАВИ И ДРУГ ПЪТ ДА ЗНАЕШ.
51
1
 
12
 
! Отговори
Пешо преди 7 години
Някой може ли да ни светне защо изведнъж машини за гласуване? Те толкова вотове и гласувания бяха последните 25 години и изведнъж в условия на временно правителство и само 2 месеца за подготовка на избори - машинно гласуване. Никаква логика и даже твърде съмнително. Дали вота може така да бъде лесно манипулиран? Нямам на представа защо толкова натискат и именно сега?
50
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Близнашки уволни веднага всички обл.управители и назначи гербари.ТЕ СА ПОЛИТИЧЕСКИ ЛИЦА, НАЗНАЧЕНИ ОТ УПРАВЛЯВАЩАТА ПАРТИЯ И ТРЯБВА АВТОМАТИЧНО ДА СИ ОТИВАТ С ПРАВИТЕЛСТВОТО
49
5
 
5
 
! Отговори
нснс преди 7 години
да бръкне в митниците да види какви безумни наредби и терор ни остави симеон дянков..да върне класовете и да премахне оценяването..това е безумие и хаос...
48
7
 
27
 
! Отговори
права и задължения преди 7 години
Другарю Герджиков! Не се разсейвай и подвеждай от атаките и манипулациите на една компрометирана партия, а се концентрирай към изпълнение на основната задача на това служебно правителство - организиране и провеждане на предсрочни парламентарни избори!Да няма после обяснения и оправдания за провала им и пак се прехвърли вината на правителството в оставка на ГЕРБ и Б.Борисов .
47
3
 
26
 
! Отговори
демолитор преди 7 години
То не е куче , заровена е цяла глутница *** и трябва да се разрови и да се разобличат крадците.
46
15
 
22
 
! Отговори
До 60 преди 7 години
Освиркан ти е гладкия герберски мозък
45
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Мачкай Герджиков!!!Може да стигне и до Станишев, Виденов и Луканов.
44
9
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Боко и Компания на съд!!
43
13
 
33
 
! Отговори
Мачкай Герджиков!!! преди 7 години
Щом Герб и техните гласоподаватели с полирани мозъци скочиха така яростно, значи Герджиков трябва да започне една по-дълбока проверка, може би кражбите са в огромен мащаб!
42
13
 
23
 
! Отговори
обикновен преди 7 години
Какво заровено куче ще търси инфантилният грандоман - Герджиков, за две-три седмици?!? Та държавата е в колапс четвърт век от импотентни държавници, които отгоре на това не любят народа си!!! Все едно да се рови Стария завет и да се търси ужасите на десетки "израелски царе"!!!