Семерджиев смени шефа на "Пирогов" и цялото ръководство

Миланов хвърли оставка като национален консултант по спешна медицина
27
Семерджиев смени шефа на "Пирогов" и цялото ръководство
Снимка: Булфото, архив

Досегашните членове на Съвета на директорите - д-р Константин Желев Димов, д-р Атанас Живков Кацаров и проф. д-р Стоян Миланов са сменени, с което се прекратяват техните правомощия, съобщиха от пресцентъра на УМБАЛСМ "Н. И. Пирогов".

Със същото решение на министъра на здравеопазването д-р Илко Семерджиев се определя нов състав на Съвета на директорите, който включва Асен Георгиев Балтов, Емил Рашков Доросиев, Людмил Николов Джунков, Илиян Панайотов Кършев, а Стоян Миланов отново е назначен там.

В решението е посочено, че новият изпълнителен директор трябва да е Асен Балтов.

Проф. д-р Стоян Миланов обаче незабавно е подал оставка от новия Съвет на директорите по лични и професионални причини, както и като национален консултант по спешна медицина.

Миланов изразява благодарност към всички пироговци, с които е работил през последните 4 години. Той призовава към сдържаност, както и към продължаване на всички започнати проекти и успешното им финализиране.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
2
 
0
 
! Отговори
кирил преди 7 години
Д-р Джунков беше административен директор преди 5 години в Пирогов
19
2
 
7
 
! Отговори
лекар преди 7 години
Значи когато става въпрос за линейки за спешна помощ доктор Гелев показа едни "Баничарки"при които носилката е така разположена,че ако болният повръща повръщал върху шофьора.А когато става въпрос за избори трябва да се намерят машини извънземни за да се гласува с тях.Иначе не можело!А след изборите какво ще правим с тях?И така 20 милиона на вятъра.А за линейки пари както винаги пари няма!Ами не се сърдете,че лекарите ни бягат от България.На тях и да специализират не им дават та за какво да стоят
18
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На Пирогов ако ще и Бил Гейтс да му е директор все ще е на загуба!Защото при спешни състояния се лекуват всички независимо дали са осигурени или не.И така се натрупват дългове.А професор Стоян Миланов е брилянтен специалист и спокойно може да работи навсякъде по света.Истината е че е поредната жертва на червената армия.
17
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
E, след тази промяна съм спокоен ,че изборите ще са честни!
16
12
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До До: 17Давайте другаре , сменяйте и слагайте ваши хора навсякъде , а не знаете , че в момента умират хора в ТЕЦ Брикел .Винаги е така , дойдат ли БСП ва власт почват катаклизмите . Просто терористи .
15
6
 
11
 
! Отговори
До: 17 преди 7 години
Така като гледам тролът вика "дръжте трола". Не казва нищо по същество, щото не знае нищо по темата, ама си пише някакви глупости, колкото да има активност. Ти до Пирогов ходил ли си? Кои са рушветаджиите знаеш ли?
14
6
 
5
 
! Отговори
До: до 13 преди 7 години
Пфффф. И как точно да цицам от Пирогов? А ти Балтов знаеш ли от коя партия е? Хахахахаахх... Смехуранчоооо
13
11
 
19
 
! Отговори
До: 14 преди 7 години
А теб пък кой те упълномощи да казваш с кого е народът? Левски не се е отъждествявал с народа, та ти ли? Щото аз пък не съм с д-р Семерджиев. Аз съм с тези лекари, които въпреки д-р Семерджиев не станаха търговци и си плащат за това с мизерията, в която работят и със смешните заплати, които получават, но въпреки това не се унижават да просят от пациентите. Сигурен съм, че доста неща не знаеш за системата на здравеопазването. Иначе нямаше да приемеш новия директор като добър пример.
12
23
 
22
 
! Отговори
до 13 преди 7 години
Гербер, много си прозрачен. Като Вожда ви. Спря ви цицането и сте бесни нали.
11
29
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тиквените наглеци си мислеха че ще векуват и ще могат да крадат пациентите вечно.Браво д-р Семерджиев, народът е с вас. А пък ако вкарате изкълнето Пепи в затора българите ща са ви вечно признателни.
10
11
 
39
 
! Отговори
Божеееее преди 7 години
Защо имаме толкова къса памет бе, хора?! Илко Семерджиев по времето на Костов въведе търговията в болниците с търговските дружества, а сега слиза като ангелче от небето и ще се бори с това. Доц. Балтов беше на първа линия да защитава Стоян Миланов като го беше уволнила Таня Андреева, а сега идва като негова алтернатива. Вие сериозно ли се хващате още на тая стръв? Едни парички се местят от паничка в паничка, ама накрая се изсипват в един казан. А ние тука се палим на ГЕРБ-ери и ***...
9
31
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво, така трябва. Крайно време е корумпираните и некадърни герберастки калинки да бъдат изритани.
8
3
 
36
 
! Отговори
Парите нямат цвят преди 7 години
Не знам защо толкова се палите на тема партии като става въпрос за държавни болници и в частност Пирогов. Да, има партиен елемент дали някой ще бъде уволнен или не, но 80% тежест имат икономически интереси на фирми-доставчици и лобисти за частни болници (които вече са правени с партийни пари). Съсипваш Пирогов - наливаш в Токуда. Съсипваш Окръжна - наливаш в Софиямед. И докато пациентите ходят след лъскавите стаи, а не след конкретен специалист, номерът ще минава.
7
10
 
26
 
! Отговори
Хахахахах преди 7 години
Ама какво го жалите Стоянчо не мога да разбера... За цялото време на хранилката освен дългове друго не е направил. Пирогов е превърнат в машина за пари за 10-15 човека от цялата болница, в това число и за чичо му Милан, който отдавна трябва да е пенсиониран, но не е. Неговото крадене пък почва още от линейките по програма ФАР, но иначе е пръв да хленчи със заучени фрази по телевизиите. А дали А. Балтов е лице на промяната ще видим :-)
6
25
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 5Нещастни червени *** , имате ли акъл в главата или само опорни точки на Позитано 20 . Какво като смениш кадрите на цяла България , това не прави БКП-БСП партия в бяло. Тепърва ще видите кон боб яде ли .
5
16
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо сега пишете така?Колко години този доктор броди по студиата и дрънка глупости. На муцуната му пише всичко.Да не говорим за най-яркия ми спомен, когато започна Пепимосков рИформата си за довършване до крак не само на страрците, но и на бебетата, изскочи проф.Начев може да е отличен специалист, но така подкрепи това нищожество! Чак е подозрително защо. Пръстови отпечатъци!!!Безкрайно несправедливо, подло и мръсно е всичко - няма надежда.На умряло куче да вадиш нож, вече е много късно.
4
30
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А това е само върха на герберския айсберг! Ако правителството се разрови по надълбоко и нашироко, никой няма да гласува за герб.
3
11
 
32
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
писна ни от клана миланови 27 години се занимават с политика непрекьснатоорганизират стачки а е такава мизерия по отделенията и анархия по кабинетите
2
17
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бравооооо!!!! Гнусният крадец Миланов най-сетне вън! Пиянде крадливо!!!
1
10
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
КЪСНО ГИ СМЕНЯШ ТЕ НАПРАВИХА МИЛИОНИТЕ БАЙ ***! ЕДИН ПРИЯТЕЛ СЧУПИ КРАК ПО ВРЕМЕ НА РАБОТА ЗАКАРАХ ГО В ПИРОГОВ ОДРУСАХА ГО 1 000 ЛЕВА ЗА ЕДНА ШИНА И 200 ГРАМА ГИПС. ПОСЛЕ ГО ПРАТИХА ПРИ ЕДИН ЧАСТНИК ТАМ ДА МУ ИЗДАВАТ БОЛНИЧЕН ЗА ПО 30 ЛВ. СЛЕД ТОВА НА ПРЕГЛЕДИ ПАК ПО 30 ЛВ. И ТАКА 1 ГОДИНА ГИ ХРАНИ. ХЕМ НА ДЪРЖАВНОТО СИ БАЧКАТ ХЕМ И ЧАСТНИ КАБИНЕТЧЕТА СИ ИМАТ. ТАКА ЧЕ КОГА И ДА ГИ УТЕПЕШ ВСЕ ЩЕ Е КЪСНО МАМА ИМ ДЕВА *** АЙДУШКА.