Каракачанов към Радев: Какво се случва в Черно море?

Лидерът на ВМРО пита имал ли е военният министър мандат от МС
21 фев 2017 14:14,
74
Каракачанов към Радев: Какво се случва в Черно море?
Снимка: архив Булфото

Лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов призова президента Румен Радев и служебния министър Стефан Янев да дадат повече информация за засиленото военно присъствие на НАТО в Черно море.

Вчера стана ясно, че НАТО увеличава присъствието си в Черно море с тренировки и учения на страните от пакта в региона.

Още по темата

Преди дни генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг обяви, че решението е взето единодушно на срещата на военните министри на НАТО без възражение на някоя страна-членка.

Според Каракачанов това засилва допълнително конфронтацията с Русия в Черноморския басейн.

Лидерът на ВМРО призова служебния министър на отбраната Стефан Янев да каже дали е съгласувал подкрепата си за идването на НАТО с президента Румен Радев и дали има мандат от кабинета.

"В момент, в който Украйна и Русия са изправени на нокти една срещу друга, кой има полза от това да въвлича и България в ескалация на напрежението", попита Каракачанов.

Той поиска отговор и на това дали решението на НАТО означава разширяване на съвместния air policing на територията на България и извън българските териториални води.

"Българският народ заслужава да знае истината. Призовавам служебния кабинет и президента бързо да я разкрият. В противен случай остава усещането не просто за нещо гнило, но за нещо, което застрашава националната ни сигурност", обяви още Каракачанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
1
 
0
 
! Отговори
ВАЛЕРИ преди 7 години
На предсрочните парламентарни избори за патриотите трябва да гласуваме всички. Хора, не разбрахте ли, че друга алтернатива няма.
61
0
 
0
 
! Отговори
ВМРО преди 7 години
На този дебел *** искам да му кажа че е срам за ВМРО. Винаги начело на тази организация са били достойни хора, а не смешни ци като него. И ВМРО винаги е било против комунистите. Спомнете си преди 9 септември 1944г. на чия страна е било. И такива клоуни са срам за него.
60
3
 
7
 
! Отговори
тагата преди 7 години
еи недоносчета,дето пишете глупости а не виждате голямата опасност от непоносимите натовски окопатори и вече унищожители на нашето море ,никои не ви заплашва а това е само предлога за тяхната анфазия и робство на нашата страна ,става страшно опасно с тези огромни кораби ,които ще унищожат и малкото туризъм и препитание на хората по черноморието, протестираите за това ,а не за глупости писани от умопомрачени хора и
59
3
 
4
 
! Отговори
Свиневъд преди 7 години
ДПС си имат прасчо, ние си имаме прасимирчо. Не останахме назад. Голям смях ме налегна това неговото твърдение, че не знае какво са творили през мандата, който подкрепяха. Пак иска да яхне вълната, ама с този издайническо популиски "шкембак" май нема да стане.
58
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ПРАСИМИР НЕ ЗНАЕ ЛИ, ЧЕ ПОДКРЕПЯНОТО ОТ НЕГО ПРАВИТЕЛСТВО Е ПОДПИСАЛО , А СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВОИ ТРЯБВА ДА ИЗПЪЛНИ АНГАЖИМЕНТИТЕ НА БОРИСОВ
57
10
 
9
 
! Отговори
НЯКОЙ преди 7 години
Обединените патрЕоте и ДПС,са все руски патриоти. Каракачанов и Доган са официално оповестени агенти на ДС с Решения на Комисията по досиетата.Те и не отричат.Предвид топлите роднински връзки между българската ДС и съвецката КГБ (днешна руска ФСБ), нещата са ясни.Реакцията и изявленията на Каракачанката за Русия,руските знамена на Волен,действията на Доган срещу Местан при сваляне на руския самолет,появата на руската ВТБ при скандалите с КТБ, Булгартабак и другите близки до ДПС и Пеефски проекти
56
8
 
6
 
! Отговори
НЯКОЙ преди 7 години
"иде реч за Обединени Патриоти (руски), които заедно собединени патриоти (турски) ДПС ... смятат да управляват БългарияПрочети още на: dnes.bg/politika/2017/02/21/karakachanov-kym-radev-kakvo-se-sluchva-v-cherno-more.332633,1+10.
55
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Те са толкова нещата които заплашват националната сигурност...Като почнеш от ДПС и минеш през бившият президент, които не спря да я застрашава с глупостите си. Разбира се също парламента от където излиза цялата тази помия. Това е една *** пълна с некадърници и продажници. По опасни от тях, не виждам. НАТО си влизат тук като в тях си, не плащат наеми за базите си, посолството на САЩ и Брюксел командват нашите ***. Интересите на страната и народа са на последно място.
54
11
 
13
 
! Отговори
НЯКОЙ преди 7 години
Каракачанчето се притеснило повече от Путин от идването на натовски кораби. Ами нали и Каракачанчето беше оповестен като агент на ДС, що да не направи някоя услуга на руските другари по оръжие. Каракачанчето поне да си спомни, че вече не е депутат и не може да си прави парламентарини запитвания извън Парламента ... Но то като си български патрЕот и матушка Рассия зове, забравяш кой си и къде си ... С благородни мотиви, за пазене на световния мир, разбираш ли ... Поредният *** - псевдопатриот
53
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И този велик българин напълни гащите от повишеното присъствие на НАТО в Черно море.Не се плаши маке, те са тук за да не могат твоите руски приятели да се настанят трайно в България. Като си толкова голям воевода и бабаит, опълчи се на руската инвазия.И един съвет от батко ти - Папкай по-малко, че до година ще се търкаляш.
52
3
 
10
 
! Отговори
Баба Ванга преди 7 години
До НострадамусГрешиш колега, до две години ще бъде открит първия граничен пункт на украино-китайската граница.
51
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Каракачанов, а какво се случва с теб.....ще се прави ли коалиция между теб и БКП, а патриотче???
50
17
 
11
 
! Отговори
Нострадамус преди 7 години
До месеци Путин вече ще е окупирал и Украйна и изт Европа без Полша ,Унгария и Чехия. Тръмп ще навлезе в Европа ,когато свалят Меркел и ЕС падне да си вземе Франция и останалите ***, за да направи чистка на ислямистите и там .Народен съд за Иван Костов и ДСБ ,СДС ........
49
9
 
13
 
! Отговори
Бай Ристо преди 7 години
Кракачанов май забрави че вече е обикновен редови гражданин, или той просто пита именно като такъв?
48
17
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много отворковци тук пишат за разни ракети и т.н. и забравят за Чернобил - ефекта от един реактор стига до Скандинавия, тъ въпросът е - ако загърмят ядрените ракети, какво ще остане от Русия ?
47
14
 
12
 
! Отговори
факт преди 7 години
Само съд за седесарските предатели би ни подобрило отношенията с новия Сталин др Путин . Ако осъдим Костов,Петър Стоянов и Паси ще имаме добри условия в бъдещия мирен договор за Европа. Путин може да ни даде и Македония или поне една част.
46
9
 
18
 
! Отговори
naco преди 7 години
Как е възможно в "ПАТРИОТСКАТА" -ДРУЖИНА,водена от ТРИМА АГЕНТИ от ДС ,да НЕ знаят какво се случва в Черно море? След като ,ТЕ не могат да разберът какво става,за какви АГЕНТИ говорим? За това Ви питаме ,другарю Каракачанов,след като НЕ можете това,какво ли Сте правили и правите в ДС?
45
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Щом националисти стават ДпС-ари значи е съвсем ясно, че всъщност са московци т.е. нямат нищо общо с патриотизъм, права и свободи.
44
16
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ние имаме нужда от НАТО, за да ни пази от Русия. Крим е много близо за съжаление.
43
13
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нема нищо страшно няма и да усетите като излетите. За територия от 110 000 кв.км е нужна половин руска ракетка и ще излетите към марс. Лошото е че пак акъла на това племе евано няма да му дойде защото вече няма да го има. Зарди кефа на кравари и евро.гейци ще го отнесете вие тарикат селянжърските овчици. Вина ги е така. Когато атовете се ритат магароците го отнасят. А вие продължавайте да си ги чукате у главите клавиатюрите и не станете да начукате на тиквите главите! Нее нужно. Нали?