Военният министър направи промени в ключови дружества

"Снабдяване и търговия" и холдинга Терем са с нови шефове
8
Военният министър направи промени в ключови дружества
Снимка: Булфото, архив

Валентин Симеонов, шеф на търговското дружество "Снабдяване и търговия" на Министерството на отбраната, е получил заповед за уволнение, съобщи "24 часа".

На негово място е бил назначен Александър Методиев Петков, който идва от частния бизнес.

"Снабдяване и търговия" е дружеството, което се занимава с реализация на ненужните за армията оръжия, боеприпаси, военна техника и друго имущество.

Симеонов е бил уволнен без мотиви.

Сменени са и Огнян Чалъков, изпълнителен директор на военния холдинг "Терем" ЕАД, както и шефът на борда Христин Петков.

На техните места са назначени Тодор Богданов и Станчо Петков.

За 2016 г. холдингът за първи път от доста години е реализирал печалба от 3,6 млн. лв.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
2
 
! Отговори
МИТКАЛОТО преди 7 години
ТОВА НЕ Е ДЪРЖАВА
7
0
 
2
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 7 години
До Сержант Той за това е на втората редица, да му скрият коремчето, а капитан му е старши...Но, това е по-добрия вариант. Можеше да е някоя леко бременна редничка.
6
6
 
4
 
! Отговори
ГРАЖДАНИН преди 7 години
Похвала за служебния МОи трябва да го последват и останалите и най вече МВР който досега нищо не е предприел .Страхувасе дори гл.сек да освободи въпреки че има основание .Между впрочем всеки държавен служител може да се уволни без някаква конкретна причина Сега сме 21 -ви век а не 17-ти да смятаме че някой може да служи работи на едно място 5о години и както тези в МВР след пределните 6о години .На заплата и пенсия. Час по скоро ново правителство че да отменят сътвореното от Калфин ИДКСОчл.69
5
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименМи те и предните бяха *** (даже все партийни секретари) и тези преди тях и така до 1945 г. - от тогава ни врътка едни и същи ***... под различни имена и абревиатури...
4
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Някой да не би да се е надявал, че служебният кабинет ще е по различен от предишният! Знаем от къде тръгна ГЕРБ, от Симеончо. .Е,кое му е новото? Служебния военен министър е по зле от предишния...Разиграват един и същи театър вече 20 тина години знаейки за късата памет на Българина......
3
0
 
6
 
! Отговори
Сержант преди 7 години
Абе, този на втората редица със звание майор как покрива изпита по физическа и не е с формен колан. Ако беше някой войник или сержант щеше да бъде сдъвкан.
2
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе как така *** управляват без да са спечелили избори?Служебното правителство трябва само да организира избори, не да сменя шефове на фирми, областни, заместници и който му е кеф!
1
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Махаме Ваште, слагаме Наште :)