5 дни преди изборите: 240 сигнали за нарушения

Образувани са 30 досъдебни производства и 44 акта
5
5 дни преди изборите: 240 сигнали за нарушения
Снимка: архив, Булфото

240 са подадените сигнали за нарушения на изборния процес.

Данните са на националното междуведомствено звено за изборите и са към 21 март, съобщи правителственият говорител Ирина Белчева.

Предсрочните парламентарни избори ще се проведат на 26 март.

Образувани са 30 досъдебни производства и са съставени 44 акта за установяване на административно нарушение.

1339 е общият брой на издадените предупредителни протоколи по закона за МВР.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
ШАРАН БГ преди 7 години
Не само е жалко и смешно, но е и гнусно - отвратително ! Законите ги правят политиците! И така са ги направили, че каквото и нарушение да извършат / особено по изборно време/ да го отнася някой гладен ***, който за дребни стотинки се хваща да върши глупости.Често без да знае дори какво точно върши и дали е наказуемо това деяние или не. Но винаги ТОЙ е страшния престъпник. Е-е-е-е, как ще прокопсаме ? Че и кога? Нека ме накарат да гласувам...... за тях......
2
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз ще гласувам за Нинова защото ако стане министър-председател и бъде поканена на визита в САЩ за да обучи американците на руски социализъм ще може да види сина си на държавни разноски и ще може да закара повече зимнина за отрочето си с правителствения самолет. То вече жената не издържа всеки път да се бърка за пътни и свръхбагаж до САЩ. Моля всички до и влезнат в положението.
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сигнали и пак сигнали... Само за сигнали слушаме. Наличие, липса на такива, техния брой и т.н.Кога нашите силски мутри ще се сетят, че компетентните органи са длъжни по подразбиране да вършат проверовъчна дейност и да следят за законността в държавата и БЕЗ ДА ИМА СИГНАЛИ?!? На мен ми плащат заплата, за да си върша работата, а не да върша вашата, мързеливи угоени ченгенца и магистратченца. Не ви трябват сигнали, а малко да си станете от мухлясалите подкупни ***, вашта мама.