ГЕРБ ще обсъжда бъдещия кабинет другата седмица

Влезлите в НС с преференции няма да бъдат убеждавани да се откажат
34
ГЕРБ ще обсъжда бъдещия кабинет другата седмица
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Разговорите за съставяне на коалиция се очаква да започнат следващата седмица. Това стана ясно след заседанието на Изпълнителната комисия на ГЕРБ в разширен състав.

Снощи лидерът на партията Бойко Борисов обяви, че събира днес ръководството на формацията, за да обсъдят бъдещите си действия.

Той посочи, че в зависимост от окончателните резултати от предсрочния парламентарен вот, ГЕРБ ще реши и кои да са евентуалните му партньори в управлението.

"Когато сме готови, ще ви кажем и изявлението ще е от нашия лидер, беше лаконичен Владислав Горанов. Той добави, че все още няма готови решения", предаде БТА.

Утре лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заминава на конгрес на ЕНП в Малта.

На въпрос дали от партията ще се опитат да убедят тези, които заради преференции са изместили водачи на листи на ГЕРБ в някои места, Томислав Дончев коментира, че това би било против правилата на демокрацията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
2
 
! Отговори
Борисов, преди 7 години
трябва много да мислете, защото сте обградени с коварни предложения;1.Симеонов- патриоти за съюз с БСП!?(тайно В.Сидеров ще прегърне Нинова, и за ЕС няма и да се чуе.2.Марешки иска да е премиер..той е готов и с Бсп .Разбираме, че тайната им надежда е да да се ядосате( то кой ли може да е спокоен..) и да кажете"абе..управлявайте си.. аз се махам." Желанието на Йончева и сие ще се изпълни."Не се отказвайте, НЯМА други десни нито в Парламента, ако се оттеглите, ще отидем в ръцете на социнтернац
26
0
 
1
 
! Отговори
бесепар преди 7 години
Не че Борисов е голяма работа,ами защото Нинова прилича на картечар дето си е сложил на главата шлем на заварчик.Е то имаше,имаше ама от тая Ламбо и в гроба ще плаче!Как пък може и капка мисъл да няма в думите и?Само да не би да се окаже,че и нея Бойко я е видял на някоя отбивка на магистралата.Направо не е за вярване колко умишлени грешки направи.Бате Мишо Миков е поне 100 пъти по умен от нея,ако и да покръква!
25
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Честито нови избори! Ако натресе старите министри .... Направао си е аут! Айдеее напред към тъмните стаички! Снимайте си бюлетините! Така броячите няма да сбъркат! Има няма около три милиона снимки. Ще се обработят,. Не е важно как и за кого гласуваш! Важното е кой брои! 7 бързо става 4 и обратно. Нула може лесно да е 8. 5 став 9 и обратно. Ама те в секциите май повечето са за парите, не за истината. А, да не забравим! Има и очайващо неграмотни.
24
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До boko tikochaне се пеняви че това набиване да не ти излезе през ,,,,,,,,,,,,,,,
23
1
 
2
 
! Отговори
boko tikocha преди 7 години
До hahakakto beshe maika ti kogato i go nabih.Ili po tochno MNOGO DOBRE.PRAWITELSTWO SHTE NAPRAWI BSP.KAZAH!!!!!!!!!
22
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
герберчета не се радвайте още че може и да ревете ха ха ха
21
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Най-добрият ход на ГЕРБ е да се скарат с ВОЛЯ и ОП и да оставят социалистите да правят коалиция с ДПС.
20
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Коалиция с патриотите няма да направи. Те му поставят доста солени условия а той неможе да ги изпълни. Той каза че в края на 4-те години от мандата му щял да помисли дали да вдига пенсиите и заплатите. А патриотите искат сега и веднага. Затова няма да се споразумеят. Ако направи коалиция с ДПС с КАРАДАЙЪ също няма да може да вържат коня. Остава Марешки но той няма необходимите хора за да стане патерица. Положението ще е патово или БСП ще направи коалиция с патриотите!
19
2
 
18
 
! Отговори
проктолог преди 7 години
Разговорите за съставяне на коалиция се очаква да започнат следващата седмица. Пожарникаря чака инструкции от шефовете си: Маргините, Маджо, Пашата, братя Галеви, Митьо Очите, баретата, Йоско, Митьо Пищова и други.
18
2
 
13
 
! Отговори
До 16 преди 7 години
Неее, за добро или лошо, бсп набира сила. За няколко месеца успя да се оттласне от дъното. На последните парламентарни избори имаха едва около 12% и всички смятахме, че бсп изчезва от политическата карта. Трябва анализатори и не само, да се замислят, защо се получи този възход.Хората, ако са много доволни от едните, няма да гласуват за другите. Ако сега Герб и патриотите не си изпълнят предизборните обещания, зорлем ще поднесат управлението на бсп.
17
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не гласувах за обслужващия персонал на комунистите, ОПГ Герб а Ти ?
16
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако Меркел му разреши ще се коалира, ако ли не - пак ще хвърля пешкира.
15
1
 
10
 
! Отговори
MASAJISTA NA U6I. преди 7 години
NA KONGRESA V MALTA TOZI 6TE MASAJIRA U6ITE NA JK UNKER !
14
17
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Къде се е покрила ***, дето щеше избори да печели? Дойдоха като аслани, отидоха си наср*ни.
13
23
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БСП е на колене!
12
6
 
12
 
! Отговори
Хах преди 7 години
Всички казват, че ББ и ОП могат да направят коалиция и щяло да бъде лесно. Имат 123 места. А мислите ли, че ОП е еднородна партия, каквато например е ДПС? Напротив - в ОП има три абсолютно различни течения и да правиш коалиция само с тях е равно на самоубийство. Да не говорим пък да дадеш министерски кресла на хора, които горят знамето на ЕС и ритат баби по границата с Турция. Бойко е в незавидна ситуация. От друга страна пък БСП, ВОля и ОП не могат да съберат 120 места. Не и без ДПС...
11
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Голяма забава - комунисти издигат демокрацията в култ! Хахахахахаха
10
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Голяма умора ги гони! Това изборите е като да катериш планински релеф по джапанки! :)))))
9
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БСП не може да победи на избори, докато не се раздели окончателно от терористичното си минало. Предизвикват много негативни реакции в хората, когато отричат кървавата диктатура на пролетарията проведена у нас в края на 40-те години на миналия век. БСП не желаят да се извинят на народа за най-големия терористичен акт на ХХ век. БСП не признават, че те унищожиха и прогониха мозъците на България в името на някаква грешна идеология. Казано по друг начин БСП не знаят какви са и какви не са ...
8
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво има да обсъжда кабинет, трите мутри - пожарникаря, аптекаря и патриота който блъска стари баби на границата да се прави на мъж - това е единственият вариант. ана на дали ще има, а ако направят няма и 6 месеца да изкарат и на следващите избори ГЕРБ дори 10% няма да вземе, на хората ще им писне от неговите оставки, от неговите "победи" за по няколко месеца.