За Местан от родното Островец: Среща се, ръкува се, допитва се

На входа на селото на Местан има огромен надпис: "ДОСТ"
27 мар 2017 22:11,
35

В Островец някога е имало над 1000 човека, днес са останали около 300.  Единствният поминък в селото е тютюнът, а бедността е епидемия, срещу която нито едно управление не е намерило лек последните 26 години.

Местните няма с какво да се похвалят, освен с факта, че в Островец е роден лидерът на ДОСТ Лютви Местан.

"Благодарение на него улиците са асфалтирани. Идва, среща се, ръкува се, допитва се до хората", коментира един от жителите.

Днес за Местан напомня къщата, в която е израснал, и огромният надпис: "ДОСТ" на входа на селото. В Островец малцина се осмеляват да говорят открито за своя именит съселянин. Но признават, че битката между ДПС и ДОСТ е оспорвана.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
2
 
! Отговори
ДОСТ преди 7 години
СЛАВА НА ДОСТ...КРАЙ ЗА БСП И ДПС МАФИЯТА.....КРАЙ НА ПРЕХОДА ТАКА НАРЕЧЕН.Т.Е ГРАБЕЖА.....
21
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До така ли - Преди ДПС взимаше 6%,а сега ДПС + ДОСТ-12%За това може да ръкопляскаш на по-умните от мен "патриоти"! Колкото повече крякат, толкова повече % за "турските" партийни секти! Сякаш нарочно го правят, но понеже им се вижда интелекта, не вярвам да е така!
20
0
 
5
 
! Отговори
така ли преди 7 години
До Анонимен 30Голям отлив,голямо нещо!Преди ДПС взимаше 6%,а сега ДПС + ДОСТ-12%!На това ли викаш отлив бе,умнико!?
19
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
от страх или от глупост българите не искат да видят, че Местан всъщност им прави ценна услуга. ДОСТ нараниха смъртно дпс. Има отлив на българи с турско самосъзнание от дпс. Нали голяма част от нас искаме намаляване и елиминиране влиянието на етническото дпс върху вътрешния политически живот в България. Възможно е да се появят наши политици, които да приобщяват тези хора, вместо да ги плашат за да търсят закрила от комшията. Смятайта, тези дни Доган се описа като Левски, а преди какво говореше!
18
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ауууу, колко добър и възпитан бил дъртият козльо! Колко мъка юо този свят има! Няма да видим повече гнъсната му мутра, екзактният му изказ, мъдрият му взор. Плача, плача и ми е мъчно. Ще пия значи една ракия за разтуха. И една пържолка като десерт.
17
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Турската пропаганда от тоя сайт дори вече не се опитват да я прикриват.
16
2
 
21
 
! Отговори
Бам Бам преди 7 години
Среща се, ръкува се, допитва се ... Вежлив и пленителен - държи се като нормален агент.
15
3
 
10
 
! Отговори
TOP SECRET преди 7 години
В Уикипедия само на български и руски език Информацията за Балканските Турци и предимно в България е променена , на др. езици като немски , турски и др. е една и съща
14
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пак повтарям, Лютфи е от с. Чорбаджийско!!! Този с минуса ако може да чете, да отвори Уикипедия!
13
2
 
16
 
! Отговори
Хасан бей преди 7 години
Лютви Местан е роден на 24 декември 1960 година в село Чорбаджийско, Кърджалийско! Имате голяма грешка, Днес.бг ... или е нарочно незам? Проверете си източниците, в Уикипедия е посочено точно!
12
0
 
4
 
! Отговори
Шибил преди 7 години
Учудващо някои хора как бавно загряват Реално ДПС натрупа критичен електорат с наглите и алчните партийни функционери от три члеките насам. Присвояването им сьбуди в здравия разум рефлексите на сьпротива. След 2003 година говорим за Кьрджалийските кметски избори една реалност видяха наглия партиен крадец щедро се издигаше в йерахията. Та тоя критичен материал пробва СДС пробва НДСВ пробва независим или алтернативна партия. Ясладжиите винаги властови и материално бяха много напред ,
11
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ЛОШОнапротив ИМА.Наскоро ми се наложи да пътувам да едно село от плевенско.Центъра -нищо особенно, но улиции, къщи, селско стопански двор - удивително стегнати.Направо не вярвах на очите си.Сравних Перущица от Пловдив и Плевен .....мизерия с изключение на лъскавият център.От чисто любопиство потърсих кои са кметовете герб и два броя реформаторски блок.Всичко опира до управление на финансови потоци и приоритети.
10
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
След референдума онези борци срещу баби да се готвят. Идват внуците им.
9
37
 
21
 
! Отговори
EVET преди 7 години
Сега Ердоган трябва да пусне 50000 бежанци, да видим ония с байраците как ще ги спрат
8
8
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Доган се появи на изборите. Подпухнал е много. Прекалено много течности има в организма. Бъбреци и черен дроб не фумкционират добре от прекомерна употреба на Огнена Вода.Оня който стреляше с водния пистолет не успя но Джи Би не прощава.
7
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Благодарение на него улиците са асфалтирани.............на бойко казвахте,че асфалт не се яде,а на местан какво ще кажете? той гладен няма да остане,ако трябва,в посолството ще отиде,добре ще го нахранят.
6
3
 
38
 
! Отговори
до 8 преди 7 години
Това са прости хора. Знаят как се прави тютюна и това произвеждат. Докато ДПС и Пеевски дебелеят като им го изкупуват за жълти стотинки. Пък и там освен тютюн друго не вирее.
5
11
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Интересно ми е защо откакто няколко европейски държави се скараха с Турция, Местан спря да дрънка глупостите си за "евро - атлантическите ценности"! Сега е момента да му смажем партийката и да я пратим в небитието, където скоро се надявам да отиде и той самия
4
16
 
8
 
! Отговори
ЛОШО преди 7 години
В нито едно българско село няма асфалтирани пътища . Бай Тошо ги правеше с помощта на безработните като в Беларус .
3
22
 
28
 
! Отговори
Али Кемал преди 7 години
Казах го снощи и сега пак щесе повторя.Местан и Ердоган да ходят дасе ***,сокола е номер 1 за България