Дясното у нас: Неудовлетворени граждани и роящи се проекти

Христо Иванов смята, че дясното може да намери път към обединение
31 мар 2017 09:37,
51

Лидерът на "Да, България" Христо Иванов заяви в "България сутрин", че от Реформаторския блок така и не са се научили как да представляват десните у нас.

"Начинът по който Реформаторският блок не успя да обедини тази общност са грешките, за които се плаща сега с тези оставки. Ако тези политически сили бяха удовлетворили очакванията на гражданите, те щяха да се вливат в тях", обясни гостът на Bulgaria ON AIR.

Още по темата

Христо Иванов подчерта, че от "Нова република" са избрали в цялата си кампания да атакуват неговата партия. По думите му "Да, България" е успяла да се въздържи от атаки към "Нова република" и ДСБ.

"Има усилия да се намери формула демократичната общност да намери своето обединение. "Да, България" ще бъде фокусирана върху общи действия срещу олигархията. Отворени сме за взаимодействия с всеки, който иска да застане в сблъсък с българската мафия. Готови сме да водим всякакви разговори", обяви той.

Запитан защо партията му се коалира за парламентарните избори със "Зелените" и ДЕОС Христо Иванов посочи, че това са политически сили, които не са влизали в управлението и това е било водещо.

"Не ни достигнаха много неща. Това е нова формация, която започна буквално от бял лист. Огромна част от хората нямаха опит в провеждането на такъв тип кампании. Имаше много неща, които трябваше да съобразим", обясни той неуспешния опит на "Да, България" да влезе в парламента.

Христо Иванов коментира и действията на "Обединени патриоти" на границата с Турция, които не позволяваха на български изселници да влязат на наша територия: "В политически смисъл се ограничаваха правата на български граждани да гласуват. Маниерът да се политизиарат подобни ситуации е изключително безотговорен. Съдът ще каже дали е незаконен. Напомниха сцените от Голямата екскурзия".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
1
 
3
 
! Отговори
СС преди 7 години
Като се обърне каруцата, пътища много. Нали, Христо? :)Хубаво си опичайте акъла за следващите избори!
39
1
 
2
 
! Отговори
Категоричен преди 7 години
Чета по-долу: Дясното и Радан Кънев?Каквооо? Радан свързван с дясната идея?Та Радан Кънев е толбухински комунистически зет. Дядо му беше един от правоимащите в БКП. Заемаше ръководни постове в окръжния комитет на партията.И как така, един комунистически зет, ще ми говори сега за дясно? Та до вчера използва благините на правоимащите, а от днес - десен. Що за измишльотина?П.П.То затова и такова ни е дясното де!
38
0
 
2
 
! Отговори
Наблюдател преди 7 години
Дясното у нас - рояща се глупост в-у трудно прикривани мераци за високи постове, изобщо лични интереси. Много "красота", малко мисъл напудрени с много празни приказки за баламосване на електората!
37
0
 
2
 
! Отговори
Васо преди 7 години
До Анонимен и Антиседераст: Дясното у нас е извънбрачната рожба на 100 годишната жрица БКП.
36
3
 
0
 
! Отговори
браво, Радане преди 7 години
Радан спря БСП и докара Сидеров на власт.
35
6
 
9
 
! Отговори
!!! преди 7 години
До бгРадан Кънев не е арогатен. Той ви казва истината в очите,но вие като хипнотизиране слушате наистина арогантния Борисов.
34
0
 
6
 
! Отговори
истината преди 7 години
Г-н Нванов, Нова република никога не ви е атакувала в предизборния период.Вие бяхте този ,който отказа тяхното предложение да се обедените за изборите. И недейте да атакувате Радан Кънев,защото той ви подкрепи в парламента,когато от ГЕРБ отказаха да променят съдебната система и гласуваха против вашите предложения.
33
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
kade si tragnal be hristo shte sabarqsh Ctactarov...toi e nashe momche osigurqva rahatlaka na Borisov Dogan Peevski i Parvanov
32
2
 
9
 
! Отговори
Тинев преди 7 години
Къде остана дясното? Да, да, къде остана дясното в 44 НС? А има ли дясно..или ляво в България? Според мен НЯМА! Всичко е пошло интересчийство и келепирлък. Точно както на 10. Септември 1944 г. партизаните изведнъж станаха хиляди, то и сега тарикатите се превъплатиха в демократи. Морални цености, морални устои, честност понятия НЕПОНЯТНИ за съвремените правоимащи. / Като какви да се приемат фантасмагоричните предизборни обещания/И целуването ръка на попа, както и подаряването на 2-3 керемиди за някоя църква в никакъв случай не превръщат келепирджията в ИСКРЕН вярващ.
31
1
 
6
 
! Отговори
Жоро преди 7 години
Е ТАКИВА МЕКЕРЕТА КТОТО ТОЗИ ОТ протестна мрежа СА СЕЗИРАЛИ ПРОКУРАТУРАТА СРЕЩУ БЪЛГАРСИТЕ ПАТРИОТИ В ПОЛЗА НА ПРОТУРСКИТЕ ДОМОГВАНИЯ КЪМ БЪЛГАРИЯ .ТОЯ ИВАНОВ СЪМ СЕ ПАЗАРИЛ КАТО ДОЙДЕ ВРЕМЕТО А ТО НЕСЪМНЕНО ЩЕ ДОЙДЕ , ЛИЧНО ДА ГО ЕКЗЕКУТИРАМ ЗА АНТИБЪЛГАРСКА ДЕЙНОСТ.
30
1
 
10
 
! Отговори
скин преди 7 години
Интересно но факт. Десните партии в Европа са борбени, отстояват националните си интереси а българските десни нестига само това , че са рожби на Сорос ами някой са наркозависими и даже и с обратни наклонности действащи срещу България и народа.
29
3
 
4
 
! Отговори
до 37 преди 7 години
Нещо май сте се "надрусал" рано тази сутрин, това ли са новите софииски евроатлантически ценности ?.
28
3
 
6
 
! Отговори
до 34 преди 7 години
А в твоите любими територии (Русия, Северна Корея, Куба) е истински рай.
27
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Г-н Нванов, Нова република никога не ви е атакувала в предизборния период. Напротив. Вие бяхте този, който желаеше да види какъв процент ще вземе новата ви формация без коалиция. Резултатът е на лице. Сега ще търсите обединение, но много късно. След четири години от нашите мечти за дясно управление ще остане само спомен. Така, както остана споменът ни от 2001г. Разберете, че тази държава е обречена на комунизъм. Спасението за младите е Т2.
26
4
 
9
 
! Отговори
антиседераст преди 7 години
Така нареклото се дясно в Бг е проект на Сорос а видяхме , че навсякъде където има негови създания има война и разруха. Затова ненавиждам нашето дясно. То е пълна противоположност на Европейското дясно.
25
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
пляс сорос през ръцете
24
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонименхристо и радан са автентична селска ориенталска десница
23
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
иииии тъкм сорос да яхне съда и пляс през ръчичките ауууу и сега рев и свинско квичене
22
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"" Дясното у нас: Неудовлетворени граждани и роящи се проекти ""..................Защо да са "неудовлетворени" десните ?Десните си гласуваха за Герб и са си много щастливи !Неудовлетворени са софийските седесари, но и те остават все по-малко като комунистите по чисто физиологически причини.
21
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Герб е автентичната селска десница, сиреч хора от интелектуалния кръг Борисов, Цветанов, Караянчева, Цачева.