ГЕРБ се закани: Мандатът пълен, 4-годишен!

Министерските кресла ще са ясни следващата седмица
20 апр 2017 09:45,
53
ГЕРБ се закани: Мандатът пълен, 4-годишен!
Кадър: Bulgaria ON AIR

Макар и с красноречивата заявка, че новото правителство ще изкара докрай 4-годишния си мандат, той далеч няма да бъде лесен. Причината е в сложната политическа обстановка, както у нас, така и в света. Това сподели в "България сутрин" секретарят на парламентарната група на ГЕРБ Станислав Иванов.

"Нашата амбиция е за пълен 4-годишен мандат. Ще направим всичко възможно това нещо да се случи", заяви твърдо той.

Попитам дали е обиден от факта, че на клетвата в Народното събрание държавният глава Румен Радев не поздрави управляващите от ГЕРБ, Иванов отговори, че не се чувства обиден и добави, че според него това е било моментно решение, което няма да има траен отпечатък върху по-нататъшните отношения между президента и ГЕРБ.

"Той (Румен Радев - бел. ред.) ни постави още една седмица, а сега ще се наложи още 4 години да работим заедно", вметна още той пред Bulgaria ON AIR.

Иванов коментира, че не вижда нищо нередно в това, че в новото Народно събрание има рекордно малък брой юристи.

А относно реденето на кабинет с Патриотите обяви, че най-вероятно министерските кресла ще са ясни следващата седмица.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
15
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Разбирковци платени,нещата са прости или ГЕРБ с Патриоти и воля - съответно ЕС и храна или БСП,ДПС Русия и глад.Коя държава,която са били под руско са добре сега???? И Кой иска да ходи на запад? Всички!!!! Къде е истината?? А да ни е жив и здрав Бойко Методиев Борисов и патриотите,Марешки е на ефтини лекарства значи е добре!
17
1
 
14
 
! Отговори
До 24 преди 7 години
Не ми пиши с главни букви, не помага, още повече настройва българина срещу гробари като теб. Кск да се успокои народа бе джунчо проскубан, с цените на газа и тока, на парното и всичко останало, с все p по-ширещата се бедност? Тези 3 милиона които живеят на прага на бедността, със ужасната корупция и крадене от всеки и всичко, как ще се успокоят. Катебе я окраде Тиквата, 4.5 милиарда, картели във всичко от което му се плаща, калинки в държ.сектор, миграция и измами. Кой да се успокои?
16
1
 
12
 
! Отговори
Гробокопач преди 7 години
До 13Не ми е ясно, защо се изказваш по въпроса? За да видят хората какво представлява една електорална герберска единица? Пиши с малки букви. Ние няма да се кротнем, защото Борисов за нас е като червеният цвят за бика в коридата, сиреч, докато съществува Борисов, ние няма да се кротнем.
15
17
 
3
 
! Отговори
13 преди 7 години
НЕ МИ Е ЯСНО - ЗАЩО САМО ГЛУПОСТИ ПИШЕТЕ - И САМО В ОТРИЦАТЕЛЕН ПЛАН!!!НЕГРАМОТНИЦИ КАТО ВАС - И ТОЛКОВА- НЕ МОГАТ СВЪРШИ - КОЛКОТО ГЕРБ!!!АЗ ПЪК ИСКАМ ДА СИ ИЗКАРАТ МАНДАТА, ЗА ДА СЕ КРОТНЕ И УСПОКОИ НАРОДА.
14
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този герберски глашатай сигурно иска един мандат да е от 10 години, защото се крадат народни пари, без да си мръднеш пръста освен да гласуваш "да" когато Асфалт паша нареди. Ще го питам аз този плазмодий когато Асфалт паша изприпка да смучка кочана на Изтрещелия Ердоган, когато ще му поляга и показва примирение и признание. А това ще стане защо Пашата се страхува не за България а за властта си, ако Перкото посегне на България. По-голям продажник и страхливец не ни е управлявал!
13
1
 
16
 
! Отговори
Димов преди 7 години
Е нали щяха да работят за вкарването на референдума?От къде пък сега 4 години?Ако решенията на референдума се приемат, както е МОРАЛНО, трябва да се разпуснат, за да се проведат нови избори.
12
4
 
13
 
! Отговори
Едва дишам преди 7 години
То ако изкарате един пълен мандат, ше спрем поне да се мъчим и ше пуснем кепвнците направо!Ама май май и на вас ви е по сладко тъй, по-лесно се замитат акитата......
11
23
 
4
 
! Отговори
Успех на ГЕРБ преди 7 години
Не един, още три пълни мандата да има ГЕРБ!
10
15
 
5
 
! Отговори
he,/e, преди 7 години
да живее герп, само герп. боко цар.
9
0
 
18
 
! Отговори
И? преди 7 години
И КАТО СЕ СЪБУДИТЕ ПАК СЕ ГОТВИМ ЗА ИЗБОРИ - СТИГА СЪС СЛАДКИ СЪНИЩА С ТЕЗИ КОИТО ВИ ПОДКРЕПЯТ ВСЕ ТЪРСЕНИ ОТ ПРОКУРАТУРАТА ЗА НЕЩО А ТОВА СЕ ОТНАСЯ И ЗА ВАС ОТ ГЕРБ МНООООГО СЕ СЪМНЯВАМ
8
2
 
18
 
! Отговори
опааа преди 7 години
Да да "коалиция" ГЕРБ-БОСТАН и Обединени *** ще изкара "пълен" мандат четери месеца,да се надяваме дупето на другарката Борисов ще издържи три алчни "пръстчета",с помоща на вазелинче и мили анални "компромисчета"
7
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тия еврофондове и над 50% в джоба от обществените поръчки не са за изпускане, още 4 години ще ви дойдат супер. Нормално, като ви знам всички какви сте алчни материалисти, то иначе нямаше да станете депутати, колко човека стават депутати, защото искат да подобрят ситуацията в България, всички мислят основно за кокала, какви ще са последствията за цялата страна никой не се замисля, ами въобще няма да става по-добре, когато никой не работи за това. И ще видите, че след 4 години ще е по-зле.
6
2
 
21
 
! Отговори
Идиот преди 7 години
Изглежда ентелегент...ентелегенти и заплодени юници ви е приготвил ГРОБ.
5
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Цецо работеше за 136 депутата! Тази цифра му е влязла отдавна в арстократичната картуна. От други избори и някой мандат ще я постигне. Те затова и не са толкова възторжени, въпреки победата.
4
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Imam vupros kum Radev:Zashto e kato nastupan?Mislya che e v shok.Da vdiga telefonite kato mu zvuniat i da se chuvstva"nezavisim" Prezident.Neka pokaje tova,a ne da se pritistiska.Gerb specheli i tova tryabvacda priznae.Planut e bil drug,bsp da specheli i BG vun ot Eu i nato,no pobedi mudrostta,zatova sega da bude prosto nashiyat purvi...
3
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пълен или изпълнен? А тези уж министри на ОП дали ще са техни? Колко му е да представят Лили Павлова като техен министър. Или който и да представят, след гласуването ще се причърже към Бойко Незаменими! Също като Москов, когато неговите напуснаха, но той остана още малко в постелята на Баце!
2
2
 
18
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 7 години
И на мен ми изглежда като заплаха.
1
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като един де се върти покраи мен ми приятелию заплатата ми да е като твоята