Шефът на либералите зове: ГЕРБ да не взима Патриотите!

По-успешна би била коалиция с проевропейски партии като ДПС
25 апр 2017 20:35,
55
Шефът на либералите зове: ГЕРБ да не взима Патриотите!
Снимка: Dnes.bg

Председателят на Алианса на либералите и демократите в Европа /АЛДЕ/ Ханс ван Баален призова ГЕРБ да не сформира коалиция с крайно десните Обединени патриоти, съобщават от пресцентъра ДПС.

"Бъдещето на България като конструктивен член на Европейския съюз би било много по-успешно, ако коалицията се сформира с проевропейски ориентирани партии", пише в съобщение на АЛДЕ, цитирано от ДПС.

"Движение за права и свободи е такава партия, защото през годините, както в групата на АЛДЕ в Европейския парламент, така и в българската политика, ДПС се доказа като надежден защитник на доброто управление, свободата и демокрацията", се допълва в съобщението.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
2
 
6
 
! Отговори
Мънго Джери преди 6 години
Либералите са по-вредни и от комунистите! Либералите толерират корупцията! ДПС е емблематична корупцийонна организация - етническа мафия и както се вижда те я приемат и подкрепят! Същите добрали се до властта на практика с политиките си създават условията да избуят всякакви крайни движения обикновенно докарващи войни! Това което се случва сега в ЕС е следствие техните политики! Либерализма е другото лице на свободията и анархията!
45
2
 
3
 
! Отговори
ognyanz преди 6 години
Решението е просто: един състав на правителството - за вътрешно ползване, и друг - за пред Брюксел. На пръв поглед звучи абсурдно, но всичко може да се измисли. Например двама-трима министри от ДПС без министерства (или както казват - без портфейл), които само да имат за задача да доказват пред Брюксел колко добре следваме либералните принципи.
44
1
 
3
 
! Отговори
ГЕРБСП=КОЙ преди 6 години
ДПС са полит мафиотска РУСКА СТРУКТУРА и като такива успешно си партнират по места със другата полт мафиотска полит структура МВРо и обединените
43
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А кого да вземат,бе,европейски либерали,като всички са за затвора,барабар с вашите любимци от ГЕРБ.
42
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако ГЕРБ управляват заедно с ДПС това ще е краят им.А ДПС не са европейци, те са политико-мафиотско олигархична структура.И това е факт.Много ги боли, че не са във властта да разпределят баницата и използват платените медии, за да се дакопат до нея.
41
4
 
9
 
! Отговори
ДПС етническа партия преди 6 години
ДПС е откровено етническа партия, регистрирана с помощта на БКП/БСП, за да се попречи на българските граждани от турски произход да гласуват на пърните демократични избори през 1990 г. за СДС. Ръководителите на създаденото ДПС са агенти на ДС и КГб, а някои и на други централи. Благодарение на изкуствено създадена партия ДПС българите с турски произход са жестоко експлоатирани политически, духовно, религиозно и икономически.
40
4
 
15
 
! Отговори
ДА СПРАТ ДА КРАДАТ преди 6 години
ОТ ПЪРВИ ЛОТ НА АВТОМАГИСТРАЛА МАРИЦА ГЕРБАРИТЕ ОТКРАДНАЛИ 50 МИЛИОНА ПО ДАННИ НА ОЛАФ
39
2
 
7
 
! Отговори
Touchandgo преди 6 години
До Анонимен прав си само за фалшификациите, но истината е, че хората от администрацията не гласуваха за тях, защото са им сърбали попарата и не ги искат дори и те повече.
38
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Европейски политик от висше качество . ГЕРБ взема депутатските места и гласовете на Патриотите . Заради подобни съветници възстановяваме оградата по южната граница .
37
4
 
15
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 6 години
Абе този либерал ли е консерва ли е , ама що не приемат Турция в ЕС , като толкова е загрижен за ДПС? И от кога хората работещи за интересите на собствения си народ са крайно десни? А тези , които се продадоха на САЩ и Запада са най-големите хуманисти?
36
4
 
5
 
! Отговори
Отговор преди 6 години
до Анонимен: Как Кой - някои като Орешарски например. Като си нямат свои кадърни другарчета.... какво друго им остава.
35
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А кой да вземат БСП ?
34
13
 
9
 
! Отговори
БСП кадровик преди 6 години
ГЕРБ не са най-доброто, но като гледам кои стоят до Корни хич, ама хич не съм оптимист. Преценете сами - Жаблянов кудука винаги плътно зад Нинова, Добрев енергоконтрабандиста, Стойнев реактора дето го нема никъде произведен, кръволока на старците Зарков, тролшефа Кутев и не на последно място кресливата сврака Еленка опорната точка. С тия ще цъфнем и вържем. Ще опапат туй що е останало и чао ... както винаги са го правили.
33
2
 
11
 
! Отговори
Хитър Петър преди 6 години
Валери и Сидеров също са крадливи мутри, мечтаещи за власт, ама не им се дава да крадат самостоятелно, а да изнудват коалиционния си партньор за повече пари.
32
11
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най-крадливата мутра да земе да се роди у България село Банкя. Е тва е късмет.
31
12
 
20
 
! Отговори
кръстоносец преди 6 години
Тоя ван незнамсикой дали има мозък?
30
8
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами те и хората в Европа знаят че Боко и Доган са стари дружки, само у нас Прасешките медии ни убеждават в обратното.
29
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вървял по пешеходната пътека пред Съдебната палата един дебел *** с очилца. За зла участ по същото време по улицата карал голфа си един перничанин. Естествено, "Голф"-ът блъснал човечеца с дебелия *** с очилцата и го потрошил . Веднага го откарали в "Пирогов". Докторите го прегледали и видели, че живи са само зад.ника и ушите. Зашили ушите върху зад.ника. Сега работи като .. Седи си на стола, пъ.рди и се ослушва.Само дето не мога да се сетя за името на длъжноста му. Нещо с П започваше.
28
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво споко, бе?! Ти на хапчета ли си? Докато дойде видов- ден България няма да я има!
27
6
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И ПО РОЙТЕРС ПРЕДАДОХА 50 МИЛИОНА ЕВРО СА ОТКРАДНАТИ БЕЗ ЗА ТЯХ ДА Е НАПРАВЕНО НЕЩО.