Патриотите към БСП: За какво сте тук, да ви дават по Канала ли?

Петъчният парламентарен контрол по БНТ отиде в историята
67
Патриотите към БСП: За какво сте тук, да ви дават по Канала ли?
Архив: Булфото

Зрителите, които редовно сядаха пред телевизионния екран, за да гледат своите избраници на живо, трябва да променят навика си, защото петъчният парламентарен контрол по БНТ отиде в историята. Депутатите записаха в правилника за дейността си, че контролът ще бъде излъчван по БНТ 2 след бурни спорове и въпреки острата критика на опозицията.

Според БСП и ДПС управляващите налагали цензура по този начин, защото било безспорно, че БНТ 2 имало доста по-малка аудитория от канал едно на държавната телевизия.

Още по темата

"Трябва да се дава глас и на опозицията, защото това е важно за демокрацията и го казвам като представител на партия, която е падала от власт не един път“, призова по време на дебата червеният Антон Кутев.

Съпартиецът му Филип Попов отсече, че това е цензура и подкопаване на и без това ниското доверие към парламента, а властимащите създават усещане за задкулисие. В парламента обаче всичко трябвало да е на показ.

"Няма какво да се крие тук, Народното събрание е публично и хората трябва да виждат кой е тук, кой какви въпроси задава, кой премиер е тук и кой не е тук“, отсече той.

Червените обвиниха мнозинството, че се опитват да скрият бъдещия премиер, вицетата му, министрите.

"Искате да прикриете бъдещите резили на управлението и добре, че имаме търпелив народ, защото в Полша имаше протести, когато се гласува ограничаване на медийното отразяване на работата на парламента“, скочи социалистът Манол Генов.

Валери Симеонов от Обединени патриоти, собственик на телевизия СКАТ, не остана длъжен на депутатите от опозицията.

"Много сме велики, много сме важни, тропаме с крачета и искаме: "Нас трябва да ни дават и то по Канал едно“. А вие тука за какво сте, за да ви показват по телевизора ли?“, скочи той.

"Не трябва ли да сме всички тук да вършим работа, а не да ни гледат, да вдигаме шум и после да питаме роднините: "Добре ли изглеждах, добре ли бях?, продължи с упреците патриотът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
и е прав човека ... те и предложиха да поеме отговорност - корнелия каза че не иска ...реши че има някаква скрита уловка :) да е жива и здрава в опозиция
59
2
 
1
 
! Отговори
presl преди 6 години
chestito vi sultanat.
58
2
 
7
 
! Отговори
карина преди 6 години
Това "Патриот" вече взе да се родее с и--дио--т и девалвира като дума и съдържание.Патриот е - душа дава, но не свойта душа, брате, а душата на народа .Така ли беше стихчето ?
57
2
 
13
 
! Отговори
ПРЕДЛОЖЕНИЕ преди 6 години
Г-Н СИМЕОНОВ, СПРИ СЕ БЕ ЧОВЕЧЕ! КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ГОВОРИШ, ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ РАЗОЧАРОВАШ ИЗБИРАТЕЛИТЕ СИ... СЕДНИ СИ ПАРЦАЛИТЕ И СИ ТРАЙКАЙ...НЕ СЕ ПРАВИ НА ГОЛЯМАТА РАБОТА, ЧЕ МНОГО СА ХОРАТА, КОИТО ЗНАЯТ ЗА ДАЛАВЕРИТЕ ТИ И УМСТВЕНИЯТ ТИ ПОТЕНЦИАЛ. НО... ЩЕ ДОЙДЕ И ТВОЕТО ВРЕМЕ. ТОГАВА ДА ТЕ ВИДИ БЪЛГАРСКИЯ ИЗБИРАТЕЛ, КАКВИ ЛЪЖИ ЩЕ СПРЕТНЕШ ЗА ДА СЕ ОПРАВДАЕШ ЗА КРАЖБИТЕ И ЗЛОУПОТРЕБИТЕ ИЗВЪРШЕНИ НА ГЪРБА НА ДАНЪКОПЛАТЕЦА И РАБОТЕЩИТЕ ВЪВ ФИРМИТЕ ТИ.
56
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Битиви взе от БНТ1 тотото, да ги излъчват и тях като реалити шоу след Слави. Парламентът и партиите ще започнат да печелят по честен начин.
55
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Напротив, Валери Симеонов никак не е ***, много е хитър дори и си плете своята кошница. Както му изнася, така говори. Иска да става министър на енергетиката, защото само в този сектор все още има пари, от където може да се облагодетелства. Ако утре БСП дойдат на власт, Валери Симеонов и обединените патриоти ще са в коалиция с тях. Готов е на всичко, за да е на власт.
54
2
 
21
 
! Отговори
Киро преди 6 години
Симеонов не усеща ли, че го използват герберите. *** Симеонов, просто управление.
53
2
 
18
 
! Отговори
Минаващ преди 6 години
Единствената логика да не се излъчва парламента е вземането на задкулисни решения и отнемане възможността от огласяването им пред хората. Още с първата си крачка новата коалиция заявява, че ще действа на тъмно. А моето първо мнение е, че няма да изкарат дълго.
52
5
 
3
 
! Отговори
бай ганю преди 6 години
ах какъв национален проблем..сега няма да спи цял народ от тревогибай *** няма да са гледани с невероятните си задачи и дела на препълнените от тях ежедневно скамейки и кипящ труд който зрителя да оцени и боготвори
51
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
TOQ DO SKORO PSUVA6E GERBERITE A DNESKA SE CELYVAT... EY NA TOVA E DA SI BALGARSKI POLITIK
50
21
 
4
 
! Отговори
да се скрият преди 6 години
Е и какво като ги дават по телевизията? Помните ли как се провали Елена Йончева когато се опита да предизвика масова психоза? Стана като лъжливото овчарче.Само се излагат. Вместо да се скрият и да не се показват искат да ги гледат. Да се скрият че да не им гледаме противните физиономии. После ще са благодарни че не са ги показали и не са станали за резил пред хората.
49
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Те са там да те питат за мотела.
48
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами няма самотебе да те дават я , колко хотела имаш по границата и цоцкаш пари от държавата.
47
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
РЕЙТИНГЪТ НА ПАТРИОТИТЕ СЕ ТОПИ С ГЛАВОЛОМНА БЪРЗИНА.ХИЛЯДИ ИЗБИРАТЕЛИ СА РАЗОЧАРОВАНИ НЕОБРАТИМО.А ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ ЗАВИНАГИ СИ СПЕЧЕЛИ ПРЯКОРА КОЗИЯ РОГ.
46
5
 
9
 
! Отговори
хаха преди 6 години
Че кой освен безработен и безполезен *** и пенсионери с повече свободно време, сядат и гледат тая тъпотия в ПЕТЪК - работен ден (нещо непонятно за много "нещастни" българи) и то на обяд? :D :D
45
3
 
24
 
! Отговори
ТОЗИ... преди 6 години
ТОЗИ МНОГО БЪРЗО СЕ ПРИЕ ЗА ГОЛЯМАТА РАБОТА - ЩЕ ТЕ ПИТАМ КАТО ТИ ВРЪТНАТ ПРИЗОВКА ОТ ПРОКУРАТУРАТА ЗАЩО ЛИ? ТИ МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕШ ТОГАВА ЩЕ ТИ ЗАМРЪЗНЕ ГРОЗНАТА УСМИВКА - АКО НЕ СА БАБИЧКИТЕ КОИТО ИЗЛЪГАХТЕ КОЙ ЛИ ЩЕШЕ ДА ГЛАСУВА ЗА ТЕБЕ И АКО НЕ БЕШЕ АТАКА ЗАЩОТО ТЕ ИМАТ НАЙ МНОГО ПРИВЪРЖЕНИЦИ
44
2
 
10
 
! Отговори
До 48 преди 6 години
Няма как да спрат турските сериали - техният електорат, е този, който ги гледа. Защо мислиш, обещаваха 300 лева минимална пенсия? Сещаш ли се кои точно получават минималната пенсия в България и са гласували за НФСБ, ВМРО и АТАКА, за да им дигнат пенсиите? Това не са българите-пенсионери работили по над 40 години.
43
2
 
22
 
! Отговори
Перко преди 6 години
Айде патреотете, сега да се спрат и турските сериали !!!
42
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
След провала на ГЕРБ, АТАКА, НФСБ и ВМРО, най-вероятно други ще управляват, а Валери Симеонов ще подскача като ощипана мома и ще иска петъчния контрол да го дават по Канал 1.
41
3
 
14
 
! Отговори
А тате каза, преди 6 години
че Далавери спокойно може да замести Пожарникаря, еднакво са прости и за това се обичат.