Марешки дава имунитет, но иска прозрачност

Цялата работа е, за да ми ограбят бизнеса, обвини той
28 апр 2017 20:11,
21
Марешки дава имунитет, но иска прозрачност
Снимка: архив, Булфото

"Аз имам най-голям интерес този случай да отиде в историята. Аз ще си дам имунитета, но искам прозрачност и публичност на делото", каза Веселин Марешки по повод искането на Сотир Цацаров той да остане без депутатски имунитет.

Още по темата

Марешки е обвинен в нанесена лека телесна повреда на общинския съветник Костадин Костадинов и заплаха срещу друго лице, отправена във връзка с наем на заведение.

Новият зам.-председател на Народното събрание съзря план за кражба на неговия бизнес в обвинението, свързано с наема на заведение.

"Цялата работа е, за да ми ограбят бизнеса, защото ми повдигат обвинение за от 8 до 18 години затвор и конфискация на 50% от бизнеса", поясни Марешки. 

По думите му другата страна на спора построила част от заведение на негов имот, без да знае на кой е собственост.

"Това е било предвидено. Този човек се покри 3 дни в София и когато се върна започнаха проблемите ми – не знам с кой се е договарял", каза още Марешки пред bTV.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
2
 
0
 
! Отговори
Да ги съди преди 6 години
НЕ е редно да с е отказва. Както се вижда по бледия цвят на лицето срещу него е ползван обемно обсебващ пси генератор. Цел зверско излагане и жестоко ограбване след нагло набеждаване.За такива съобщихме още преди години.Подобни са ползвани срещу Принц ХАри/вижда с е отлично обема около него пред дискотеката,Срещу Волен Сидеров и срещу много други./вижте и снимки с Иван Костов атакуван с по стар модел и оня министър на правосъдието които след облъчване се опитват да се защитят от нападателите
13
0
 
6
 
! Отговори
Американ преди 6 години
8-18години пандиз + конфискация на половината бизнес?Това в страна която наказва убийство с 2 години затвор?Тоя бълнува..
12
0
 
5
 
! Отговори
Западнала част от БГ преди 6 години
Тоа па.....Ша фърлиш кръпата ... Много са напиняш балевски!
11
3
 
0
 
! Отговори
Донкерешки преди 6 години
да Ублач кембенизону и да епилира раьоните около оторите. преди да го узанданят, мое да започне с пръстова терапия, за да не арчи от маста за печените филийки на ората от келията. ади па га го подкарат на протеинените горни-долни инжекции да се неръпа, неапе и да не плюе по пода и по тажаните на сватбеното помещение оти а навехнал некой инжектор или изцапал регионо на семейството че да има семейно насилие в изобилие
10
9
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 31 години театърНе знам какво имаш предвид, но ще споделя нещо - Марешки по характер е един крайно добродушен човек. Освен това, не е лицемер. Работлив е, борбен, упорит и съобразителен. Качества има. Салонно, куртоазно възпитание няма. Много естествен човек е, както преди време написа някой тук - момче от махалата. Затова се ползва с много симпатии там, където го познават. Но има и хора, които го мразят, обърква им плановете.
9
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво беше разследването на Валя Ахчиева? Половин надпис на аптеки Марешки и обикаляне из чукарите и селски аптеки.
8
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
без да знае на кой е собственост............................ПРАВИЛНО Е:...без да знае на КОГО е собственост
7
1
 
12
 
! Отговори
31 години театър преди 6 години
Този не разбра, че не може случайни хора да стават мутри
6
0
 
6
 
! Отговори
ник преди 6 години
Защо трябва да имунитет???
5
1
 
11
 
! Отговори
До 1 преди 6 години
половината от бизнеса му е собственост на неговата съпруга.Синът му е пълнолетен, за дъщерята не знам. Така че, ако се е наложило да си прехвърля бизнеса някому, има на кого.
4
21
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дребни истории, трохи за медиите.Важното е, че днес г-н Марешки, заедно с ЦЯЛАТА парламентарна група на "Воля" проявиха мъдрост и патриотизъм, като изрази ясно несъгласие с насилието в Македония и призоваха за мирно решаване на кризата!Така трябва!
3
6
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ние искаме прозрачност и публичност за финансите ти. С нетърпение чакам данъчната ти декларация. Как си депутат, пък в същото време бизнесмен ми е мъгла. Ако парите ти минават през офшорки значи укриваш данъци. Ако в данъчната ти декларация няма милиони приходи значи ги въртиш през банки и подставени лица, пък после ги переш.
2
10
 
13
 
! Отговори
Пешо преди 6 години
Освен да не го заключват в килия а в аквариум щом иска прозрачност аптекарят ***!
1
8
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На кого е прехвърлил бизнеса си след като по закон народен представител не може да има частен бизнес? През кои офшорки му минават парите? Как е бизнесмен, пък в същото време депутат. Нелегално е!