Радев за Македония: Не може парламентът да е бойна арена!

Решение трябва да се търси в рамките на ЕС и на НАТО
Обновена: 28 апр 2017 20:26 | 28 апр 2017 19:57,
82
Радев за Македония: Не може парламентът да е бойна арена!
Снимка: БТА

Президентът Румен Радев заяви, че ситуацията в Македония е притеснителна и че е недопустимо парламентът да се превърне в бойна арена.

Още по темата

Обстановката в Македония притеснява всички и това не е начин за управлението на една държава. Аз вярвам, че партиите в Македония ще намерят правилния път, а това е повече диалог, отколкото противопоставяне, коментира държавният глава.

По думите му решение по въпроса за Македония трябва да се търси в рамките на ЕС и на НАТО. Той заяви, че България ще настоява ЕС да се ангажира повече с Македония и да има ясна перспектива за бъдещето на всички държави от Западните Балкани и предположи, че на утрешната среща на лидерите на европейските държави, ще бъде повдигнат и този въпрос.

Румен Радев бе в Граф Игнатиево, където наблюдава демонстрация на военновъздушни способности, представени от екипажи и самолети на Военновъздушните сили на САЩ. Най-модерният многоцелеви изтребител от пето поколение F-35A кацна за първи път в България в авиобазата.

Запитан как ще коментира ситуациите по избора на нов целеви самолет за българските ВВС, Румен Радев отговори: "Когато се комбинират къса памет с невежество, се получават нелепи коментари".

Процесът, който тече в момента за избора на нов целеви изтребител е разписан в пътната карта към проекта за инвестиционен разход, който бе приет с решение на Народното събрание от 2 юни м.г., припомни Радев. Много хора, които в момента разсъждават на тази тема са гласували и са разглеждали подробно всички тези срокове, добави той, цитиран от БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
1
 
1
 
! Отговори
Успех на ГЕРБ преди 6 години
Колеги, да се пише срещу Радев , да се набляга на: .руски шпионин. *** на Решетников. .любовница секретарка. .пари от Путин. .пионка. .безгласна буква. .кукла на конци. .под чехъла на Нинова. .безмозъчна фуражка. .измислен генерал. Да се разяснява колко лошо щеше да е при спечелване от БСП, като: .кражби от червени олигарси. .задкулисни игри. .фалиране на банки. .купонна система. .долара пет лева. .няма банани и тоалетна хяртия. .ще спрат санирането. .червени бабички.
62
0
 
1
 
! Отговори
Успех на ГЕРБ преди 6 години
10 години при крадливите герберасти доходите на народа бяха замразени. Добре бяха само крадливите фирми на Тиквата, Черепа, Дебелян и Цветелина. Те направиха гуши, докато народът мизерстваше.
61
0
 
2
 
! Отговори
Гербрастите ограбиха преди 6 години
Герб вече предава народа трети мандат. Продаде България на Сащ и Турция, подари ни небето, регистрира антибългарската партия Дост, отказа да приеме закона за уседналостта, мори пенсионерите с нечовешки пенсии. Магистрали, саниране, кражби отвсякъде. ББ лъже сутрин обед, вечер.
60
0
 
1
 
! Отговори
ГЕРБ=БКП преди 6 години
Новите лъжи на ГЕРБ2009- ще построи АЕЦ БЕЛЕНЕ ! ..................................Виждате ли го ?2014- ще върне четири милиарда , които открадна от КТБ ! ...... Чакайте си ги !2017 - ще проведе мажоритарен вот ! ..............................Някой друг век !Вече всички чакат трите плондира управляващи България да ........Пукнат!
59
0
 
1
 
! Отговори
Огнян Минчев - цитат преди 6 години
До Огнян Минчев-цитат Има три непреодолими препятсвия пред новия кабинет "Борисов 3" и те са: 1.Пословична некадърност.2.Некомпетентност .3.Връзкарство и рушветчийство.
58
1
 
1
 
! Отговори
Огнян Минчев-цитат преди 6 години
Ако президентът Радев не се заеме сериозно с процеса на своето политическо самообразование в позицията на държавен глава, ако продължава да бърка познанията за политиката с ирационалните митологии, характеризиращи колективната некомпетентност на издигналата го на този пост партия БСП, ще му бъде трудно да се ориентира в своите задължения, за които той и без друго е твърде неподготвен.
57
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Радев да си гледа у неговата си котурка!
56
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всичко е много просто!При и след Рейгън във всички парламенти се получават еднакви "демократични указания" от САЩ :"Срещу заплащане от нас ВИЕ всявате хаос в държавите си и света-- НИЕ идваме и въвеждаме правилен РЕД! В противен случай- компроматите срещу вас стават явни,а банковите ви сметки се нулират!"Неслучайно във всички страни с "евроатлантически ценности",включително и в самия ЕС, за депутати и министри избират пълни д-еб-или,ид-ио-ти или обикновени пед-ер-аси! "
55
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя освен да повтаря ЕС и НАТО нещо дали може да свърши аджеба всички са едни и същи дори Плевнята ще се окаже по истински накрая никой не е този за кйто се представя. Време е и ние да да набием няколко самозабравили се прасета.
54
4
 
5
 
! Отговори
Семов преди 6 години
Насила създадена държава, няма бъдеще! Това е факт. Въпрос на време.
53
0
 
2
 
! Отговори
:) преди 6 години
До Никчоpo golqm anti-bulgarin ot Gruevski NQMA
52
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А кога и у нас?Ама на автоматичен!
51
1
 
2
 
! Отговори
Щирлиц преди 6 години
Може,щом евро.ейския парламент го иска.Абе каквото поиска,дава му се-искал не искал,кърви,трупове-важни са /без/ценностите.
50
4
 
4
 
! Отговори
ивчо преди 6 години
до 57пък онзи предния като му пишеха речите и изказванията на едно друго място, той направо гении беше. Чак жена му се стамуваше от него..
49
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Прецедента Рупъм Репи за пореден път изхожда заучени клишете, а реално нищо не казва. Най-слабия президент до сега !!!
48
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
СЛАВА НА БКП.
47
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този Гумен Гафоф, твори гаф след гаф. По-изпърдян президентин сме нямали.
46
1
 
6
 
! Отговори
въпрос преди 6 години
Кво значи къса памет и невежество?Той нали нещо не беше доволен и затова подаде оставка и т.н. и стана президент.Сега май му харесва решението.Нещо не е в ред с този президент.
45
1
 
3
 
! Отговори
САЩ да арестуват преди 6 години
Охридска Македония е БЪлгарска .Албанците там са допуснати временно, те са християни.Другите не са албанци.АМАН от американски наркомани диверсанти
44
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен Да живее БКП- ГЕРБ.