В 44-тото НС: Питбула захапва законите под ритмите на Калин Вельов

Новите министри освободиха място за поне 14 нови депутати
Обновена: 4 май 2017 12:01 | 4 май 2017 10:45, Александър Попов
56
В 44-тото НС: Питбула захапва законите под ритмите на Калин Вельов

Днес третият кабинет "Борисов" ще положи своята клетва, а на мястото на министри и зам.-министри се отваря втора възможност за поне 14 нови депутати да влязат в парламента.

Безспорно една от най-колоритните фигури ще бъде шампионът по кикбокс Владимир Вълев - Питбула. Той е най-титулуваният български боец в аматьорските и професионални серии по кик бокс в стил К1 и влиза в Народното събрание на мястото на Лиляна Павлова.

Стряскащият прякор идва още от детските му години, когато се отличава в спорта с неотстъпния си стил на игра. Освен професионален състезател, Питбула е и треньор. Естествено, смята, че ще е най-полезен в областта на спорта.

По време на своята кампания той заяви, че за него най-важна е честността и уважението: "Трябва да се уважаваме заради успехите и на единия, и на другия. Аз съм на принципа, че всеки е постигнал нещо в живота".

Какво може да заведе един шампион по бойни спортове зад депутатската банка?

"Хората в България се озлобиха в последно време, надявам се това да се промени и да станат малко по-добри едни с други и оттам да потръгнат нещата за цялата нация", казва Вълев.

Негов колега, макар и от втори опит, става и перкусионистът и певецът Калин Вельов. Кариерата му преминава през Акага, Медикус, Ку-Ку бенд. Прави редица проекти с Нина Николина, а през 2007 година създава собствената си група Тумбаито, като стилът основно е латино. Вельов става депутат на мястото на Валентин Радев, който ще бъде министър на вътрешните работи.

ГЕРБ ще освободи място за най-много нови депутати. Освен Питбула, от варненската листа ще влезе Емилия Милкова, която ще замести новия стар спортен министър Красен Кралев.

Димитър Лазаров от Пловдив, който оглавяваше миналия мандат комисията за контрол над спецслужбите, ще замести премиера Бойко Борисов. Финансовият министър Владислав Горанов ще освободи място за бившия кмет на "Оборище" Йорданка Фикирлийска.

Новият шеф на кабинета на Борисов - Румяна Бъчварова, дава път към парламента на Анна Александрова.

Депутат от Плевен става Ралица Добрева, която получава шанс заради правосъдния пост на Цецка Цачева.

От Габрово Томислав Дончев ще бъде заместен от Иглика Събева, от Пазарджик вместо Екатерина Захариева депутат ще е Даниела Малешкова, от София - област Валентин Милушев сменя Николина Ангелкова, от Ловеч вместо Николай Нанков в парламента ще заседава Виктор Стойчев, а от Търговище вместо Теменужка Петкова - Митко Стайков.

Вицепремиерите Красимир Каракачанов и Валери Симеонов пък освобождават място за д-р Калин Поповски от Плевен и за PR-ът на "Атака" Миглена Александрова от София.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
0
 
1
 
! Отговори
ььььь преди 6 години
Терминал 1 !
52
1
 
7
 
! Отговори
От Бозайникя преди 6 години
Кобрата Президент!
51
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От Питбула ще има полза, ако наритва редовно по някой и друг от колегите си от целият смешен парламент! Иначе, никой не очаква от него закони да "кове" или интелектуална работа да върши! Затова нека човека да прави там това, в което е квалифициран най-добре!
50
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ей сега вече се оправихме. Този такива закони ще измисли, че ще станем Швейцария на Балканите още тази година. Само като го погледна и виждам политически гений в очите му.
49
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво да коментираме, в този парламент има 41 юристи по - малко... а сутринта точно Лиляна Павлова ми обяснява, че имало експертно правителство и много експерти в парламента...
48
11
 
0
 
! Отговори
тц преди 6 години
за много умни се имате нещо... Българска му работа. Няма съмнение, че нямате и 10% от качествата, които притежава това момче ! българин нарицателно за завист, злоба и т.н.... Само така ! Елате повече !
47
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
успех Питбуле. Поне не си долен лъжец и крадец като червените панделки. бикновен човек влезна в парламента и великите българи веднага започнаха да мърморят, само така българи ! зятова сте се родили тука и се наричате българи
46
0
 
5
 
! Отговори
АББА преди 6 години
Мамма мия ...!?!?
45
1
 
4
 
! Отговори
ГЕРБОПИТЕЦИТЕ преди 6 години
ЯВНО ГО ХАРЕСВАТ - НИВОТО ИМ Е ТАКОВА.ОСТАНАЛИТЕ 300000 РОМЕЙСКИ ИЗБИРАТЕЛИ НА ГЕРБ НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАТ.
44
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
НАРОДЕ ????
43
0
 
6
 
! Отговори
СИМВОЛЪТ НА ГЕРБ преди 6 години
ЛИПСВА МУ БУХАЛКАТА.
42
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ТОЗИ СТАВА ЗА ИПОНКА С БУХАЛКА, ЗАТОВА БОРИСОВ ГО Е ХАРЕСАЛнапомня му за младостта
41
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
а Цвета Караянчева е истинско украшение за нс
40
1
 
0
 
! Отговори
ПУТИН СЕ РАДВА преди 6 години
ДЕПУТАТИТЕ ОТ АТАКА СЕ УВЕЛИЧАВАТ С ЕДИН, ЗА СМЕТКА НА НФСБ
39
0
 
4
 
! Отговори
Дръндер преди 6 години
Хахахахахахахахахахахахахахаха!
38
0
 
7
 
! Отговори
ГЕРБ НЯМА КАДРИ преди 6 години
ЕХ, КАКВИ ЗАКОНИ ЩЕ КОВЕ ПИТБУЛА!
37
0
 
20
 
! Отговори
Баси Държавата преди 6 години
Сега на свободните места остава да влязат-Митьо Пищова,Божинката,Мис Тигрова и проф.Вучков и парламента ще стане най гледаното ток шоу в ефира :):):)Божееееееее,какъв експертен потенциал извади ГЕРБ,какво чудо,майко,майко.........
36
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Питбула,хамстера,драконя,питоня....сраммммммммммммммммммммммммм!!!!!Позорен ден за съвременна България!
35
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
аз съм шивачка, не пия не пуша единствения ми порок е, че понякога псувам управляващите. Знам руски, английски и съм отгледала две деца, така както гледам капацитета ми е повече от този на ...министъра/въх, чак ме е срам да го напиша/да взема да се кандидатирам, то ..лесно било.А сега сериозно: страшно е когато управляващия е по-ниско интелигентен от управлявания!!Това момче,като гледам не може да напише грамотно и името си!С много лоши първи впечатления започваш..министре!На протест българино!
34
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ти сериозно ли мислиш, че умен човек ще се остави да бъде управляван от хора като Живков, Борисов, Корнелия, Виденов и подобни? Пха, че той ще предпочете да избяга далеч.