Ден четвърти: Слави пак пред празния парламент

Кой реши България да е парламентарна република, пита водещият
226

Снимка: Булфото

Въпреки почивните дни и празния парламент, за четвърти пореден ден Слави Трифонов протестира пред сградата на Народното събрание в подкрепа на референдума, иницииран от самия него.

Още по темата
Водещият коментира, че никой не е питал българите дали страната ни трябва да стане парламентарна република. "Имаше ли такъв национален референдум, който беше според мен задължителен? Кой реши България да е парламентарна република?", попита Трифонов, цитиран от "Фокус".

"Ние зададохме едни въпроси. Аз съм един гражданин като вас и се опитах да задам прости въпроси", допълни още шоуменът. Той бе категоричен, че трябва да бъде въведено електронното гласуване, защото нашите сънародници в чужбина трябва да могат да гласуват.

Въпреки проливния дъжд, Трифонов пристигна по анцуг и седна на столче заобиколен от петдесетина поддръжници. За сигурността на протестиращите полицията отцепи едното платно за движение.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


226
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
178
1
 
5
 
! Отговори
extremist преди 6 години
БРАВО СЛАВИ
177
1
 
5
 
! Отговори
extremist преди 6 години
ДОЛУ ГЕРБ
176
0
 
0
 
! Отговори
nevoliata преди 6 години
dobar den Slavi, kak si?
175
1
 
3
 
! Отговори
Партиен член преди 6 години
А колко народ го подкрепя във фейса и по концерти.Е къде са тия фенове сега?50 човека ...егати подкрепата.
174
2
 
4
 
! Отговори
да,ама не преди 6 години
Е то в неговото шоу само хигиенистките и портиерките от Позитано 20 не са били канени.Герго Гергов,Моника и Сергей Станишеви,Михаил Миков,Румен Радев,Елена Йончева-всички под строй минаха на диванчето да изрецитират написаното от сценаристите на БСП.И понеже партийната шефка махна всички стари и опитни кадри като Михов и Гергов естеествено загуби изборите с катастрофален резултат.Затова сега Слави има да виси пред парламента докато Кака Корни не му каже да се прибере!Зад Слави стой БСП!
173
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не се занимавайте с тоз изчерпан дедо.... Мирише на ***.
172
1
 
3
 
! Отговори
toto преди 6 години
Този Слави започва да ми прилича на Николета ! Като му падне рейтинга и започва да прави простотии ! Слави вече се изчерпа! Направи добро на хората и си прави само концерти/не , че си кой знай какъв певец/, ама го правиш по-добре от политиката......
171
3
 
0
 
! Отговори
Бай д'Уей преди 6 години
Цървулът си е ***, дали е Банкянски или Учиндолски миризмата е все тая . Важното е да е по мярка на "Матряла", а той иначе си го харесва .
170
4
 
8
 
! Отговори
охохохх преди 6 години
Чета и не мога да повярвам колко са озлобени всички.Всеки коментира а никой не му пука как живеем.Какво не ви харесва че някой протестира за разлика от всички вас.Тук където живея се запознавам с нови и нови млади българи,които са от различни краища на България.Всеки бяга задайте си въпроса трезво от какво.Защо всички ние спим и не помислим как да си оправим бъдещето нашето и на децата ни.Моля ви не пишете минуси просто помислете.Много от вас живеят бедно не ви ли омръзна да се гърчите злобно.
169
1
 
3
 
! Отговори
Пешо преди 6 години
Аз гласувах против на всички въпроси, но трябва да се спази волята на народа!
168
2
 
4
 
! Отговори
Пешо преди 6 години
Мен ме кефи че ги дразни!Чалгарите хем му завиждат,хем го гледат и го слушат и дават луди кинти за концертите му!Вече е модерно да казваш че не гледаш Слави итересно оккъде му идва рейтинга на тоя?
167
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ДЕД СЛАВ НЕ МОЖ СТИГНА БАРЕКА- ТАМ ИГРАХА ПАРИ НА ЕДНА БАНКА, ЗА КОЯТО ДРУЖНО ЩЕ ПЛАЩАТ И НАШИТЕ ВНУЦИ, А И БАРЕКА СИ ХАПНА КОФИ С ОНИЯ КАФЕВИ ТЕЧНОСТИ.СЕГА СЕ ПИТАМ ЧИИ ПАРИ ГОРИ ТОА СЕЛЯНИН- ДАЛИ НЯМА ДА НИ ИЗПЕКАТ ПАК ЩОТО КАТО НЕ ГЛАСУВАХМЕ ЗА ПРАВИЛНАТА ПАРТИЯ ГАЗ ТОК, ВОДА С 30% НАГОРЕ- АБЕ НЯМА ЛИ ДАНС В ТАЯ ДЪРЖАВА- ЗАСТРАШАВАТ НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ.
166
8
 
5
 
! Отговори
Кукловодът преди 6 години
е БСП; както при петното, Мишо шамара, когото изпратиха ЧАК в Брюксел : КЪДЕ е сега ПЕТНОТО, КЪДЕ е МИШО ШАМАРА?И всичко е подплатено с пари от изток.А този СТАРЕЦ няма моралното право да стои ПРЕД ПАМЕТНИК. Вижте АНТУРАЖА му- ала шамара.Освен това се каза, че ПЪРВИЯТ работен ден ще разгледат референдума; БСП и ДСП са против.ТОГАВА? КЪде е ГЛ.ПРОКУРОР, защо ЕДИН работещ в тв създава НАПРЕЖЕНИЕ, СМУТОВЕ без ПРИЧИНА( вж. по-горе) и събира ИЗЛИШНО хора.За да има ЕКСЦЕСИИ?
165
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много болести носи този човек. Трябва да си гледа самотните старини ...
164
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз нямам милиони, но съм забременил няколко жени ...
163
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ша ти реча аз на теби. Ти си снажен момко ша в наши среди се води голям ръст голямо сърце ша. Добра душа ша не калник мозък ша, но с по братски другарува. Ша. Надай се ша верувай ша. ЦАР МАРИ ШАЛИ ША.
162
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Славуца - остарял и озлобял. Поне една жена да беше забременил в жалкия си животец обслужващ мафиоти и ....
161
9
 
12
 
! Отговори
Реалист преди 6 години
Прекалено внимание се отдава на Слави Трифонов - Сливата (в политически смисъл)
160
13
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя паметник да не му е бащиния? Ако иска да протестира, да отиде от задния вход,там да седи,ще го видят!
159
1
 
10
 
! Отговори
Гост преди 6 години
До 167: Ти чуваш ли се избщо какви ги плещиш?! Да не би господата, които ни управляват да са завършили в Йейл или Харвард, а?! Пфу, направо нямам думи...