Борисов изпрати "Спартан" за ранен спортист в Сърбия

Тодор Събев е пострадал на европейското по Шотокан Карате-До
8 май 2017 18:06, Анисия Иванова
138
Борисов изпрати "Спартан" за ранен спортист в Сърбия
Снимка: Булфото, архив

Министър-председателят Бойко Борисов разпореди екипаж от авиогрупа "Враждебна“ да излети с транспортния самолет "Спартан“ за Белград, за да транспортира Тодор Събев, национален състезател по Шотокан Карате-До, съобщиха от правителствената информационна служба.

Спортистът е пострадал по време на двубой от Европейското първенство в Суботица, Сърбия.

За състоянието му са уведомени семейството и близките, а премиерът Борисов следи ситуацията и поддържа връзка със съотборниците на Събев и с министъра на здравеопазването.

Със самолета пътува и екип на Военномедицинска академия.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


138
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
113
0
 
0
 
! Отговори
Bai_Xui преди 6 години
Александър Славков шеф на карате федерацията е личен познат с ББ от времето на Ипон. Лъчезар Ненов зам. шеф на федерацията се знае с ББ от ЦСКА. Освен че се познават си имат и личните телефони и едно позвъняване и са докарали Тодор в България...Тодор нищо че се води многократен шампион има какво да учи! След срещата противника ид ва и му забива 2 юмрука в главата. Категорията е "оупън" няма тегловни изисквания. Румънеца е 95 кг, Тодор 65..
112
1
 
0
 
! Отговори
frkai преди 6 години
dano nekoi u stranstvo ne taikondisa otbora na Bistriskite mekereta maca-kotaraca, 4e Boi4eto ste ostavi glavnokomandvastia bez aviacia dorde dokarat orata u VMA-to
111
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Как оцеляхме 4 месеца без Борисов, просто не мога да го проумея. Появи се отново и всичко потече ламинирано и точно. Бъдещето се очертава светло и с кюфтета.
110
2
 
10
 
! Отговори
:( преди 6 години
В Сърбия няма ли болници? С парите за горивото на Спартана щяха да го настанят в най-добрата им частна клиника. Но ПР-чето си е ПР-че, а и Тиквун иска да покаже, че може да си прави каквото си иска. За този елемент България е бащиния.
109
1
 
12
 
! Отговори
лошо е преди 6 години
Лошо е ако Спартана е най-големия ни обслужващ форсмажорни обстоятелства самолет.Трябва незабавно да се обяви държавна поръчка за най-големия и скъп ЕЪРБЪС,за можем адекватно да реагираме на внезапни контузии на спортистите ни в чужбина,на изненадващи покани за морски партита по Средиземноморието или за изтичащи оферти на аутлети на маркови чанти в Европа.Срамота е да ползваме военно-транспотни самолети за такива турове.А ако стойността му е на 20 медицински хеликоптера -още по-добре.Да ни завиж
108
1
 
18
 
! Отговори
Голата истина преди 6 години
Тъжна гротестка се превърна някога славната ни армия! Единствените ни ни два летящи самолета се ползват за безплатни,за правилните хора, таксита а военните кучета ги яли.Знаете ли колко офицери и старшини си отидоха от инсулти и инфаркти докато чакаха линейки от държавните болници да ги закарат до ВМА? Но артисти и каратисти летят.Че и президента, че и всеки орган експлантиран от провинцията и инплантиран на" правилния" пациент.До там я докарахме вожда Винету да решава кой да живее и кой да умре
107
13
 
4
 
! Отговори
ГЕРБ forever преди 6 години
Браво на г-н Борисов!За сетен път доказа завидна човечност, загриженост и доброта.В такава държава и с такъв премиер всеки се чувствува добре осигурен и напълно доволен от живота!
106
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Както писа един по долу, това е да покаже кой командва в държавата с намек към президента.На парада ББ стоеше разкопчан на химна и постоянно риташе нещо с крачолите си.Демонстрираше нещо.После нач.на отбраната му се представи и понеже телевизията снимаше ББ започна да се закопчава.Български генерал козирува а БГаньо го охлабил.Как изчисляваха горивото на президента до Брюксел.Разходни норми, товароподемност.Журналист това звучи фашистко
105
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На други места пише, че съзтезателят е член на спортен клуб "Ипон", явно това са борческите бригади на Баце, естествено е да е загрижен.
104
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Разбира се, че самолет ... все пак за контузен бияч става въпрос!
103
0
 
27
 
! Отговори
Извод преди 6 години
Данъкоплатците са се отказали от функцията да бъдат коректив на управляващите. Писането по форумите не носи ползи.
102
0
 
20
 
! Отговори
Охранителят-София преди 6 години
Едно проучване в нета ! Има данни,че 1995г. ,Борисов и сегашна ръководна фигура в каратеките са имали професионални отношения тогава и логично и сега да си сътрудничат :) с цял Спартан!
101
2
 
38
 
! Отговори
! преди 6 години
Пострадалият е без опасност за живота, така че спокойно е можело да бъде изпратена просто линейка.
100
0
 
52
 
! Отговори
Аз преди 6 години
А за малки деца на 3 години на 500 метра от окръжна болница с 40 градуса темп 1 час няма койда дойде...
99
0
 
41
 
! Отговори
Може преди 6 години
Ето потедното нещо което доказва че за някой може а за други не. 240-те разполагат с нашата държава като с тяхна лична собственост. Както казаха и други преди мен Тиквата се разпростира надълго и нашироко, а хората под него го носят на златен трон.Само се замислете дали ако ваш роднина има нужда от нещо спешно въобще ще можете да се свържете с някоя институция, а да не бройм чак до Бойко. И за два часа да се организира нещо за вас? Няма начин просто, тук играят широбаджанащината с някой.Робстворо продължава, само робовладетеля се сменя.
98
2
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Диктатора се завърна и започва да нарежда хохохо0
97
4
 
25
 
! Отговори
Брат Вурст преди 6 години
Добре че е вожда и учителя, генерал-адмирал Борисов.
96
2
 
18
 
! Отговори
Qiqovoto преди 6 години
The poor bulgarian people......
95
2
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Спокойно можеха да пратят линейка която да прибере момчето. Щеше да стане по бързо а и по евтино. Историята със самолета и с обявяването и по медиите че на цялото българско население трябва да му стане ясно кой кара влака в тази държава и да не мрънка много много
94
2
 
49
 
! Отговори
Б.Т. преди 6 години
Този разполага с държавата като с негова абсолютна собственост. Но .... не е виновен той, виновни са тези , които го избраха.