Нинова към млади политици: Не следвайте личния интерес!

Лидерката на БСП се срещна с леви лидери от Източна Европа
12 май 2017 14:37, Анисия Иванова
18
Нинова към млади политици: Не следвайте личния интерес!
Снимка: БСП

Никога не поставяйте личния си интерес пред интереса на хората, които представлявате, каза председателят на БСП Корнелия Нинова на среща с млади политици от Германия, Полша, Унгария, Естония, Чехия, Латвия, Словения, в рамките на програмата за Централна и Източна Европа "Бъдещи лидери" на Фондацията за европейски и прогресивни изследвания.

Основната цел на новата програма е да допринесе за политическото и организационното подновяване на социалдемокрацията в региона, чрез създаване на връзки между поколенията и подобряване мрежата от хора, заемащи изборни и ръководни позиции, съобщиха от БСП.

Нинова е запознала младите участници с приоритетите на родната левица, с промяната, започната в партията и политиките, довели до победа на социалистите в президентските избори и удвояване резултатите на парламентарните.

На фона на тежката криза, която изживяват социалистическите и социалдемократическите партии в Европа, БСП се отличава с възстановяване на доверието и сериозен ръст в подкрепата в България, отчете тя.

"Най-важното, за да бъдете успешни лидери, е да сложите на първо място проблемите на народите си. Да не късате връзката с хората, да не правите безпринципни договорки за власт и пари, да бъдете последователни и да бъдете визионери. Поставяйте си далечни цели с поглед напред. Водещата ви мисъл да бъде за справедливост", посъветва ги Нинова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
3
 
! Отговори
Тото преди 6 години
Не следваите личния интерес, седвайте интереса на спонсорите си.Сменявайте цвета си винаги когато спонсорите заръчат.Баламосвайте тези дето хвърлят пачки от балконите защото те са вашият електорат.Дръжте се за шлифера на Путин, но пратете синчето си в Щатите.Поздрав: Нинова
14
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ne sledvai te li4niq interes kato men kazala KURneliq
13
0
 
8
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Нагла...по-нагла...най-нагла...***!Сакън - някой новобранец - да не я изпревари в самооблагодетелстването!
12
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ДОКАТО Е В ОПОЗИЦИЯ Нинова ще има време да се утвърди като европейски лидер.
11
2
 
3
 
! Отговори
don преди 6 години
Това е троянският кон в БСП.Активиската на СДС сега се бори да унищожи БСП.Ама он БСП са си виновни защо я избраха за лидер.Тя е причината за загубата на парламентарните избори.Но винаги е работила за СДС все пак сина и учи в САЩИ тя е проводник на америкнаските интереси в България.Колкото по бързо я махнат от БСП толокова по добре за българският народ.Иначе тази девойка е за сливенския централен затвор зари далаверите които правеше на времето и сега продължава да вършивън от БСП
10
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Никога не поставяйте личния си интерес пред интереса на хората, които представляватещото ще надебелеете като другарките Йотова и Нинова :)
9
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Точно така, млади другари! Първо ще се погрижите за интереса на другарката Нинова и едва след това, и вие ще облажите!
8
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Буааа, прочетох само заглавието и щях да повърна!!! Подобен *** като ТАЯ, друга няма.
7
1
 
20
 
! Отговори
асен преди 6 години
Не мога да повярвам какво лицемерие !
6
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Таканаречените "партии" са безидейни и безпринципни сбирщини от тарикати обединени само от алчността и единствената идея да живеят по царски на гърба на раята!
5
4
 
17
 
! Отговори
reshetnikov преди 6 години
правилно другарко, руския интерес е над всичко !
4
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Никакъв личен интерес. Я вижте другарката, как загърби личния интерес да бъде селскостопанка в крушовица и се жертва за изпълнителен директор на Техноимпекс...при това още на 28 години!!! после за доброто на народа, стана и замминистър и в борда на пловдивси панаир и т.н. Мъка ти казвам! И всичко за народа, а не за личен интерес другари.А синчето от немай къде прати да се мъчи в САЩ в Бъркли, та да яде само американско ГМО, вместо родни или руски, чисти продукти - мъка, мъка, мъка
3
4
 
16
 
! Отговори
Нинова преди 6 години
Следвайте партийния интерес, а ние ще се погрижим за личният ви интерес!
2
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нинова изрита олигарха Гергов и това вся шок и ужас у Тиквата.Хем се срина опорната точка на герберасите,хем излезе на показ топлата връзка между Борисов и пловдивския свинар.Та къде са олигарсите.Ами в ГЕРБ,разбира се.Мутрата дава обществените поръчки и концесиите на Пеевски,Домусчиев,Гергов,Ковачки и Златев,а те му се отблагодаряват като му осигуряват корпоративния вот.
1
2
 
12
 
! Отговори
Кънчо преди 6 години
Кой е този на портрета зад *** ?