Борисов погва джигитите: Загиват за година по 1000 души на пътя!

Бясно каращи мотористи изпреварили и неговата кола, разказа премиерът
Обновена: 18 май 2017 07:32 | 18 май 2017 07:10,
136
Борисов погва джигитите: Загиват за година по 1000 души на пътя!
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Правителството започва война срещу катастрофите и жертвите на пътя, искам да призова в нея да се включи цялото общество. За това призова премиерът Бойко Борисов преди да открие годишния бал на КРИБ, пише "24 часа".

Това е част мерките за справянето с демографската криза, както е и днешното решение на Министерски съвет за безлимитното финансиране на инвитро процедури.

Още по темата

"Всяка година по пътищата загиват близо 1000 човека, това трябва да се спре и правителството ще направи всичко необходимо за подобряване на инфраструктурата, средства няма да се пестят", каза още Борисов.

И допълни, че докато идвал за бала на КРИБ колата му била изпреварена от бясно каращи мотористи. Поръчал съм да ги издирят кои са, но те нямаха номера, така че не знам дали ще стане, каза премиерът.

Борисов допълни, че не трябва да има никакви компромиси към нарушителите на правилата за движение по пътищата и че обществото също не трябва да проявява търпимост към тях.

Премиерът коментира и скандала със зам.-министър Павел Тенев. Запитан дали и вицепремиерът Валери Симеонов трябва да подаде оставка, Борисов отговор защо никой не е поискал оставката на Корнелия Нинова, когато е потупала Крум Зарков по рамото след шегата му в тв студио, че до преди малко обсъждал с ченгета кой дядо още да измъчват.

Явно визираше с тази шега моя дядо, допълни Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


136
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
106
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Имаше такова предложение преди няколко месеца"Размахването на палки и бухалки на пътя да се наказва със затвор. Такава поправка внесоха в Наказателния кодекс депутатите от РБ Мартин Димитров и Петър Славов."Какво се случи с него?
105
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Питай вашите,какво е прикар,ако са софиянци-шопи ще знаят....но явно не са......
104
2
 
2
 
! Отговори
ник до 120 преди 6 години
Много си готин/а. Моля, обясни какво значат "прикари" и " пЪрвеню". А, за мякането-не мякам. Тук съм роден. А, както писах по-горе не се фукам. Някакъв джип. Фукам се с децата. Всеки може да си купи джип и къща. Всичко е преходно. Съдиш за хората по своятя джЯвкаща личност. Моля, обясни термините от второто ми изречение, които съм цитирал. Технически грешки ли има, или нямаш четвърти клас? Живи и здрави.
103
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То в полите на Витоша се населиха само миекащи прикари със много съмнителни доходи,та първенюто много,да не се фукляви.,къде му била къщата с терасата и джипа в двора-голям праЗ!!!Брей големи комплексари......
102
3
 
3
 
! Отговори
ник до 77 преди 6 години
Като си на трамвай не ти пречат кортежите. Ватманът просто спира, а ти чакаш.
101
3
 
3
 
! Отговори
ник до кин преди 6 години
Обедната почивка ли те хвана?:))))) Е, така е на заплата. Ще хапнеш от обедното меню за 3.99 ли? Нека позная-двойка кебапчета със зеле и моркови? Или омлет със евтина шунка? Повечето хора са и по-зле. Има такива, които и това не могат да си позволят. Но твоят "чиний" много ми е на сърце. Забавно е.
100
1
 
10
 
! Отговори
Факт преди 6 години
Никъде по света правилата не се спазват поради манталитет, възпитание, култура и т.н. други подобни измишльотини. Навсякъде по света, където правилата се спазват, държавата силово е наложила спазването им. В България КАТ не работи и правилата не се спазват. Това ясно се вижда като се сравни как шофират едни и същи шофьори в България и извън България. Следователно КАТ е основната причина за катастрофите и загиналите и Бойко Борисов трябва да поведе войната си срещу КАТ, т.е. срещу себе си.
99
3
 
5
 
! Отговори
ник до кин 112 преди 6 години
Знам. И ти си забавен. Но грешиш. Това, че не си представяш, че някой може да има джип, някакви бизнеси и имоти говори лошо за теб. Сигурно е от детството ти нещо. Знам едно-със сигурност забавляваме другите четящи коментарите. Отивам да пийна бира. Ти къде си? Аз ще почерпя.;))
98
2
 
4
 
! Отговори
Обективен преди 6 години
Война срещу жертвите на пътя и катастрофите - поредната пушилка и недомислица. С жертвите на пътя не се воюва. Пушилка е защото си има логическа последователност, как да се намалят катастрофите, ранените и загиналите. Първо се започва с по-хубави пътища и с по-добра организация на движението. Това последното хич го няма при ГЕРБ. После се намаляват нарушенията, примерно намаляват се 20 хиляди пъти и от 200 милиона на ден, да станат 10000 на ден. С това и катастрофите намаляват много пъти и т.н.
97
2
 
8
 
! Отговори
Войвода преди 6 години
Сетиха се...На пътя анархия от безхаберие и бездействие.Ама него го изпреварили мотористи и сега ще ги дири.Това може да прави управник,който си няма друга работа...
96
3
 
5
 
! Отговори
ник до 103 преди 6 години
Глупости са за теб. Като видиш черния Land cruiser със лампите няма да отбиеш ли? А, като споменаваш матреЯл, ти на какво си? Силно е. Дай телефона на дилъра. А, ти какво караш? Бмв 320 от 1997г ли? Интересно ми е, колко "чиний" побира?
95
3
 
3
 
! Отговори
ОСТАВКАААААА преди 6 години
Със назначаването на служебно правителство България умишлено пропуска срока да си върне от ГАЗПРОМ надпалтените МИЛИАРД И ПОЛОВИНА.До кога ще търпим руските грабежиии,до когаа?Собствениците на Българската телекомуникационна компания (БТК), водени от Спас Русев, Милен Велчев и руската банка ВТБ, вече са успели да изпомпат 30 млн. евро от телекома. Това показват данните от тримесечния отчет на БТК към края на март 2017 г КАВО НАЛАГА ДЪРЖАВАТА ДА ПРЕДПЛАЩА НЕЩО ОЕТО НЕ ПОЛЗВА?
94
3
 
5
 
! Отговори
ник до 103 преди 6 години
Гледам прекрасната Витоша от терасата на къщата ми в момента. Пресилено за теб, може би, с твоите "чиний". В полите на планината съм. Гледката е прекрасна. А джипа е на двора. Вчера го миха.
93
1
 
5
 
! Отговори
scbg преди 6 години
Дано Ви дават пари да за писането на тази глупост...
92
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ГЕРБТъй,тъй! Обаче този юнак се е насрал от страх,когато мотористите са го изпреварили! А кой ще спаси България от ГЕРБ!
91
4
 
1
 
! Отговори
млад човек преди 6 години
Заради урановата вода октана ни се дига ! Ще караме както си искаме, а тоя перко за да призове някой трябва да има авторитет с хленчене не става нищо Да се маха по-надалеч тоя безродник или ние ще се махнем.
90
1
 
7
 
! Отговори
Zatwor za убиеца преди 6 години
НАглия престъпник подставен за трети път с измама на власт нанася щети на БЪлгария с над 100 000 000 000 живи лева.ЗАкона забранява движението с включени фарове през деня .Закона забранява лепенето на отвличащи вниманието на водача лепенки вкл нагло терористични холограмни..Закона забранява използването на камери,скенери и подобни античовешки оръжия БОРИСОВ НЕ МУ ПУКА НА ЧИПА В АНУСА
89
4
 
2
 
! Отговори
Виновен е БОрисов преди 6 години
Терориста Бойко БОрисов нагло принуди милиони водачи на МПС да увреждат тежко и завинаgи земята ни с включени скенери и фарове денем ис нагло престъпни хологрaмни оръжия лепени на предни стъкла.,ДА с е провери какви милиони взема рушвети за да прецаква земят а и милиони водачи.Всички водачи на МПС имат траino увредено зрение заради БОйко БОрисов който въпреки забраната на ЗАКОНА принуди водачите да увреждат с включени скенери и фарове денем
88
1
 
5
 
! Отговори
??? преди 6 години
Цитат: Правителството започва война срещу ... жертвите на пътя, искам да призова в нея да се включи цялото общество."Горките жертви от катастрофи. Не стига, че са пострадали, а сега и правителството ще води война срещу тях.
87
4
 
3
 
! Отговори
ник до 85 преди 6 години
Чакай, смених IP- то. Първо, не знаеш кой съм. Не ме познаваш. Не е твоя работа какво имам и няма нужда да доказвам(особено на теб), "чиний" такъв. Понеже смених IP- то, ще ти кажа. Не се хваля, а обяснявам. Нямам заплата като теб. Имам бизнеси, които ми дават свободно време да правя каквото реша. А, за другото, което притежавам трябва да работиш 10 живота на заплата. Без да харчиш. За твоя информация, шофирам джипка, Lexus, RX 450. Чао.