Борисов до Тереза Мей: Чудовищен акт! С мъката ви сме

Премиерът вярва, че извършителите ще бъдат разкрити
23 май 2017 08:24,
81
Борисов до Тереза Мей: Чудовищен акт! С мъката  ви сме
Снимка: архив "Булфото"

Българският премиер Бойко Борисов изпрати съболезнователен адрес до министър-председателят на Великобритания Тереза Мей заради жертвите от атентата в Манчестър.

Снощи взрив на концерт на Ариана Гранде в Манчестър уби 19 и рани 50 души.

Още по темата
Министър-председателят Бойко Борисов изразява своите дълбоки съболезнования към близките на загиналите и пострадалите от терористичния акт, съобщиха от правителствената пресслужба.

"Вярвам, че с общите усилия на британските органи в сътрудничество с  правителствата на съюзническите и партньорски държави ще бъдат разкрити извършителите на този чудовищен акт и те ще понесат заслуженото си наказание", пише Борисов в съболезнователния адрес до британския премиер Тереза Мей.

Българският министър-председател пожелава успех в усилията на компетентните органи на Обединеното кралство в тази трудна ситуация.

"Нашите мисли са с мъката и ужаса, изживяван в този момент от народа на Обединеното кралство", допълни още премиерът Бойко Борисов.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
0
 
2
 
! Отговори
Dunavski valni преди 6 години
Dali e uzpratil traurna kartichka s lika na bg geroi Botev i na negovite chetnici?
59
3
 
10
 
! Отговори
Кой те пита теб, бее преди 6 години
Ужасен атентат, но хората тънат в мъка и мизерия и в България от години, какво правиш по този въпрос?? ***
58
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
*** той даже на английски го е написал писмото и почва ей така - Диър Мисиз Те тресна З Мей, вери вери сори...
57
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами извършителят се е самовзривил, байно и е леко мъртъв, няма как да го издирват! Тая тикв.а все ще роди някоя умна крилата мисъл!
56
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
този *** 7млн българи осъди на мизерия иначе сачувства мастията му недна
55
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Убиха се да се пишат на по по най скърбящи. а на времето като англичаните и американците бомбардирали София дали на някого в UK му е пукало?
54
2
 
18
 
! Отговори
Някой преди 6 години
"... ще бъдат разкрити извършителите" И какво като ги разкрият? Живият си е жив, умрелият си е умрял! Да не мислите че другите ще се откажат защото са разкрили тези извършители? Що ви трябваха тия пискюли - незнам. И кога най- накрая ще арестуват Меркел за съучастие и укриване на убийци, бандити и терористи???
53
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дежурните протоколни глупости. Сигурно пак Бъчварова му го е съчинило, защото както е общонационалноизвестно, премиерът ни е неграмотен и не може да пиша, а и трудно чете.
52
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Aтентаторите наистина са ***!Така на времето действаха и нашите партизани!А някои и до днес ги смятат за герои, 70 год дерибействат и все още децата им крадат държавата!
51
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
STIGA TOLERASTIQ SCHTE NI IZBIQT SAMI VIJDATE NITO EDIN GADEN ISLQMSKI DYRJAVEN DEEC NE OSYDI TERORIZMYT NITO EDIN FAKT VYN ISLQMA OT ES.KRAINO VREME E.
50
1
 
13
 
! Отговори
Лошо преди 6 години
И аз им съчувствам, но това не пречи да съзнавам, че атентатът се очакваше и няма да се свърши с него. Уви! Друг път да не ни съветват да заселваме имигранти от ислямски държави по нашите земи. Няколко ревливи документални филма направиха колко сме проклети, че не ги пускаме.
49
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какви извършители ще разкриваш, бе? Камикадзетата? Я по-добре спрете да пригласяте на идеолозите на грешната политика и приберете контингентите ни зад граница! Ако големите знаят защо са там, то за нас разумен отговор няма! Цялата политика е сгрешена и вече ми причернява като се започне с лицемерните клишета на дълбоко съчувствие! Истината е, че изобщо не ви е грижа как ходим по улиците, колко от нас ще загинат ....Важно е да си плащаме данъците и да не скачаме по улиците.
48
2
 
11
 
! Отговори
а преди 6 години
След Екатерина Захариева и Лиляна Павлова, не се ли ужасиха и покресоха и Цецка Цачева, Цвета Караянчева, Десилава Атанасова, Мента Стоянова .......
47
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На този индивид с тиквообразната глава му пука само за него си. Долен лицемер ронещ крокодилски сълзи.
46
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чудовищен акт,а тва във Сирия и Ирак какво е ?
45
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
не ми се мисли за чудовищния акт родил ТИКВА.ТОВА ....НЕ МОГА.ДОБРЕ, ЧЕ ИМА ХЕЛУИН
44
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Те тия Англо-*** англицизираха Света , всичко на английски стана , така им се пада се га
43
3
 
25
 
! Отговори
don преди 6 години
Меркел е виновна че ги кани да идват в ЕВРОПА.ТОВА ПРЕДСТАВЛЯВА ИСЛЯМАЩЕ ИМА ОЩЕ ЖАЛКО ЗА НАС ОБИКНОВЕНИТЕ ЕВРОПЕЙЦИТРЪМП СЕ КЕФИ ЧЕ МЮСУЛМАНИТЕ СКЛЮЧИЛ СДЕЛКИ ЗА МИЛЯРДИ ДОЛАРИЗА ОРЪЖИЕ ТОВА ЩЕ БЪДЕ ЗА НЕГОВАТА ГЛАВА ЖАЛКО ЗА ОБИКНОВЕНИЯ АМЕРИКАНЕЦ КОЙТО ЩЕ ГО ОТНЕСЕ
42
23
 
1
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 6 години
Благодарение на ясната политическа ангажираност на правителството с изграждането на магистрали и действителното им изграждане... - жертвите от катастрофи в България драстично са намалели... - а комунист магистрали и комуникации не иска... - иска тесни, партизански пътеки...
41
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И в България толкова умират за няколко дни в катастрофи а не съм чул Борисов да се загрижи за тези жертви.? Виж си първо твоя двор после плачи на чужди гробища